Puglia

Gay Group Trip:

Food And Wine In Puglia

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Denne vidunderlige mad- og vintur giver dig mulighed for at opdage det klassiske køkken i Puglia. Det er ikke som klassisk italiensk mad, Puglia har middelhavspåvirkninger og er altid baseret på årstidens råvarer. Brug af de tilgængelige ingredienser og skaber spændende livlige retter.

Denne tur kombinerer sightseeing i området med madlavningskurser med Bear Naked Chef, ture til lokale markeder og lækre tre-retters måltider om aftenen. Forbered dig på at lade dine smagsløg blive forbløffet over denne vidunderlige homoseksuelle grupperejse i Italien. Du vil bo i smuk indkvartering under hele turen, og det er en fantastisk måde at møde ligesindede på.

Afgangsdatoer

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Homoseksuel grupperejse: mad og vin i Puglia
Homoseksuel grupperejse: mad og vin i Puglia
Homoseksuel grupperejse: mad og vin i Puglia
Homoseksuel grupperejse: mad og vin i Puglia
Homoseksuel grupperejse: mad og vin i Puglia

Gruppefordeling opdeling

Dag 1: Puglia

I dag bliver du hentet fra lufthavnen (enten Bari eller Brindisi) og bliver kørt til hotellet Masseria, som er et smukt historisk bondehus, som er blevet ombygget til et hotel. Nyd Wifi, en swimmingpool og terrasseområde. Om aftenen vil du nyde en lækker tre-retters middag tilberedt af Bear Naked Chef. Vin er inkluderet!


Måltider inkluderet: Aftensmad (tre retter inklusive vin inkluderet).
Dag 2: Locorotondo

Efter morgenmaden er det tid til din første madlavningslektion med en lokal kok. Du vil blive undervist i, hvordan man tilbereder lokale retter ved hjælp af lokale råvarer og professionelle teknikker. Da 0 ting så lækkert nogensinde skulle gå til spilde, vil du så nyde dine mesterværker til frokost. Efterfølgende tager du til Locorotondo, som er en smuk by med udsigt over Itrian-dalen. Du spiser aftensmad på en restaurant, hvor maden er lavet efter traditionelle metoder. Vin er inkluderet.


Måltider inkluderet: Morgenmad, frokost og middag (tre retter inklusive vin inkluderet).
Puglia
Dag 3: Alberobello til Ostuni

I dag efter morgenmaden afgår du til Alberobello, som er UNESCOs verdensarvsliste. Udforsk gaderne foret med kalkstensvægge og den historie, der ligger i dem.


Du vil derefter tage til Poligna0, som er kendt for sit fantastiske turkise vand og maleriske kystlinje. Nyd frokost her, som er temaet omkring Puglias Adriaterhavskyst. Tænk på lækker friskfanget fisk og skaldyr og lokale råvarer. Om aftenen skal du til Ostuni for at spise middag.


Det er en god madoplevelse i aften, da du leder til en Michelin-stjerne restaurant, hvor retterne omfatter traditionelt bulgarsk køkken med et twist.


Måltider inkluderet: Morgenmad og frokost (tre retter inklusive vin inkluderet).
Alberobello
Dag 4: Madmarked

Efter morgenmaden er du på vej til markedet for fersk mad i Martina Franca. Du vil blive guidet rundt på markederne, og når du først har valgt de valgte ingredienser, vender du tilbage til hotellet, hvor du leder direkte til køkkenet for at forberede et fantastisk måltid. Du lærer at lave frisk pasta fra bunden.


Forplejning: Morgenmad, let frokost og middag (vin inkluderet).
Yoga Retreat i Puglia Gay Group Trip
Dag 5: Solento til Lecce

I dag besøger du en lokal vingård, hvor du vil prøve vine produceret i Puglia. Du bliver taget med på en tur gennem de lokale vinmarker, og derefter føres du til Lecce til frokost på en lokal restaurant. Efter frokost vil du udforske Lecce og beundre den lokale arkitektur. Der er masser af trendy boutique-caféer og butikker at udforske. Middag foregår i et pizzeria.


Forplejning: Morgenmad, frokost og middag.
Salento mad- og vintur Homoseksuel grupperejse
Dag 6: Smag og farvelfest for olivenolie

Efter en lækker morgenmad går du til en 'Frantoio', som er en traditionel gård, der producerer olivenolie. Du vil blive undervist i historien om olivenolie og får mulighed for at smage forskellige typer.


Du vil gå tilbage til Masseria, hvor du vil forberede dit sidste måltid som en gruppe. Du vil ikke kun lave mad til dig selv, men også til nogle af de lokale.


Efter middagen vil der være en fest på hotellet med de lokale.


Forplejning: Morgenmad, Let frokost og middag (fire retter med vin inkluderet).
Solento
Dag 7: Afrejse
Efter morgenmaden skal du sige farvel til dine nye venner og til Puglia, når du afgår til lufthavnen for at tage dit fly til din næste destination.
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Yderligere information

Du vil sejle med stil på Lord of the Glens, et pragtfuldt skotsk krydstogtskib. Det er en elegant søfartsyacht, der kan sejle gennem Caledonian Canal, men også sejle Atlanterhavet. Dette vil være en alle LGBT-rejse på højst 54 gæster. Forvent en skotsk morgenmad hver morgen og aftenunderholdning.

Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel