Mexico City

Guide til Mexico City by

Planlægger du en tur til Mexico City? Så er vores homoseksuelle Mexico City-guide noget for dig.

Mexico City

Hovedstaden i Mexico og den næststørste by på den vestlige halvkugle er et levende og elektrificerende sted. Et patchwork af historiske og kulturelle indflydelser, fra de aztekernes ruiner, der stadig kan ses til den spanske koloniale arkitektur, vrimler med muligheder for opdagelse. Mexico City er epicentret for økonomi, industri og mode i landet og bliver mere og mere kosmopolitisk.

Hjem til et af de mest koncentrerede og tydelige homoseksuelle distrikter i Sydamerika, Zona Rosa er et knudepunkt for homoseksuel kultur, samfund og natteliv. Byen er hjemsted for et væld af homoseksuelle barer, klubber og caféer, og selvom de måske er mere diskrete end i nogle byer, er de ikke mindre behagelige.

Homoseksuelle rettigheder i Mexico City

Homoseksualitet blev afkriminaliseret i Mexico efter implementeringen af ​​den franske straffelov i 1871 og har været lovlig siden da. På trods af dette har mange LGBT + -borgere i landet været udsat for forfølgelse og chikane under Mexicos umoralitet og uanstændighedslovgivning.

Landet har oplevet dramatiske forbedringer i LGBT + -ers rettigheder og lighed, idet ægteskab af samme køn blev legaliseret i 2015 og fælles vedtagelse i 2016. Denne lovgivning markerede et skridt i den rigtige retning, men par af samme køn skal gå igennem en længerevarende og flere testansøgningsprocesser for at modtage en ægteskabslicens.

Diskrimination har eksisteret siden 2003 med kønsidentitet og seksuel orientering udtrykkeligt nævnt i landets juridiske kode.

Homoseksuelle natteliv i Mexico City

På trods af nogle varige konservative holdninger er Mexico Citys homoscene virkelig levende og levende. Zona Rosa er byens vigtigste knudepunkt for LGBT+ -kultur, og du finder en dynamisk, livlig og varieret blanding af homoseksuelle nattelivsoplevelser. Fra afslappede lounger og afslappede cocktailbarer til actionfyldte homoseksuelle danseklubber, der er noget her at begejstre enhver homoseksuel rejsende.

Epicentret for Zona Rosas homoseksuelle spillesteder er Kinky bar, byens mest glamourøse og glitrende sted. Kinky er kendt for sine eksklusive lokaler og trendy design. Med en hyggelig og intim rygning og gårdhave er baren kendt for sine charmerende og sjove drag-dronninger og store, ungdommelige skarer. Kinky tiltrækker en blandet klientel af fyre og piger og er et fremragende sted at møde homoseksuelle.

Beliggende uden for Zona Rosa og kendt for sit mørke, gotiske interiør, Tom's Leather Bar er et dagligt syn i den homoseksuelle scene i Mexico City og tiltrækker en stor og blandet skare. Denne læderfokuserede bar har flere skærme, der viser voksenfilm og endda et rummeligt mørkerum.

Mexico City

Homoseksuelle hoteller i Mexico City

Zona Rosa er berømt for sin tætte koncentration af gay-ejede forretninger og stærke LGBT + samfund. Det er også en af ​​de mest populære destinationer for homoseksuelle rejsende at bo i Mexico City. Områdets hovedvej - Amberes Street, er en bikube af LGBT + -aktivitet og kan sammenlignes med Castro Street i San Fransisco eller Oxford Street i Sydney. Der er en række hoteller i og omkring Zona Rosa, der tilbyder god indkvartering til en række prispunkter.

Værelseskammerat Valentina er et af de mest populære spillesteder på hotellets scene i byen og tilbyder komfortable og trendy ophold til sine gæster. Det finurlige hotel har iøjnefaldende indretning og moderne møbler for at skabe et virkelig frisk og moderne miljø. Beliggende i hjertet af Zona Rosa, ligger de fleste af byens bedste homoseksuelle klubber og barer inden for kort gåafstand. Amberes-suiterne ligger på den ikoniske Amberes Street, det bankende hjerte i Mexico Citys homoseksuelle samfund. Hotellet har en restaurant på stedet, der serverer lækre og autentiske mexicanske retter, og der er en overflod af andre restauranter kun få skridt væk.

Der er også et antal luksus- og luksushoteller i Mexico City, hvoraf mange tilbyder 5-stjernet indkvartering. Nogle af de bedste luksussteder inkluderer Fire sæsoner, St. Regis og Stara Hamburgo.

Homoseksuelle saunaer i Mexico City

Mexico City har kun et begrænset antal homoseksuelle saunaer, men spillestederne skuffer ikke. En af de mest populære saunaer er Sodome Badehus, en centralt beliggende sauna, der kan prale af et omfattende udvalg af faciliteter, herunder dampbad, labyrint, mørkt rum og skumrum. Stedet er et fantastisk sted at mødes og krydse lokale homoseksuelle fyre, og Sodome kan endda prale af sin egen private bar.

Banos Finisterre er en traditionel mexicansk sauna og badehus. Lokalet besøges hovedsageligt af lokalbefolkningen, og priserne på massage og anden behandling er meget rimelige. Der er ikke noget pres for at sejle her, og besøgende er lige så velkomne til at slappe af som de skal tage nogen tilbage til et privat rum.

At komme til Mexico City

Byen betjenes af Mexico City International Airport. Lufthavnen ligger 11 kilometer fra Downtown-området, og der er tre måder at nå byens centrum på. I modsætning til de fleste byer er den hurtigste og mest bekvemme mulighed med taxa. Kører 24/7 og kender de hurtigste ruter, mens taxaer måske er dyrere end alternativerne, men de er hurtige, pålidelige og praktiske.

Alternativt kan du overveje at bruge byens metro for at få den billigste løsning. På kun fem Pesos for en envejs tur er metroen overkommelig og tager omkring 50 minutter. Du bliver nødt til at skifte mellem lufthavnen og byens centrum. Metrostationerne er tydeligt markeret, og mange skilte findes på flere sprog, hvilket gør det let at følge dem. Det er dog også den længste vej til byen, og togene kan blive meget overfyldte i spidsbelastningstider.

Der kan også fanges busser fra lufthavnen. Bussen er overkommelig og relativt hurtig og tager kun 30 minutter at rejse fra lufthavnen til byens centrum.

Mexico City

At komme rundt i Mexico City

Metro

Metroen er den billigste og hurtigste mulighed for at rejse rundt i Mexico City. Toget har en tendens til at være rent og pålideligt, men er blevet advaret om, at de to første vogne på hvert tog kun er kvinder og børn. Metroen er især overfyldt i spidsbelastningstider, og lommetyveri er almindeligt, så rejsende rådes til at være opmærksomme.

Bus

Bybussen er hurtig og effektiv, men den kan blive ekstremt overfyldt, og i sommermånederne kan den blive meget varm. For at køre bussen skal du få et Smartcard-pas, der giver brug til byens offentlige transport.

Taxa

Taxa og Uber er den mest effektive og hurtige måde at komme rundt i byen, især i områder, der er mindre udviklede og opbyggede. De fleste hoteller kalder med glæde en taxa for dig, og der er skilte rundt i byen, hvor du kan vente på, at en ankommer.

Ting at lave i Mexico City

I det livlige og actionfyldte Mexico City er der ubegrænsede muligheder, når det kommer til ting at gøre. De mest værdifulde attraktioner inkluderer dog:

  • Tag en drink på Fifty Mils
  • Gå en tur gennem gaderne i den gamle bydel
  • Besøg en speakeasy
  • Oplev Frida Kahlos hjem
  • Fordyb dig i Palace of Fine Arts
  • Shop for antikviteter på La Lagunilla
  • Gå rundt i det håndværksmæssige marked i La Ciudadela

Mexico City

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvornår skal Besøg

Det bedste tidspunkt at besøge Mexico City er mellem marts og maj. Mens dette er den periode, hvor byens gader vil være som mest overfyldte, er det også når området oplever det bedste vejr. Vinteren i Mexico City kan være kold og somrene regnfuld, så foråret er det perfekte imellem.

Besøg mellem december og februar giver dig dog de bedste priser på flyrejser og hoteller, da turismen generelt er langsommere i disse måneder.

Visa

For korte besøg og ferier behøver du ikke ansøge om visum for at komme ind i Mexico. Du bliver dog nødt til at udfylde en immigrationsformular på din flyrejse eller ved ankomsten, og disse skal opbevares sikkert under hele dit ophold. Du bliver nødt til at give immigrationsofficerer den samme form, inden du forlader. Udskiftningsindvandringsformularer kan købes.

Der har været rapporter om enkeltpersoner, der udgør indvandringsofficerer i internationale lufthavne over hele landet, så nægt altid hjælp fra officerer og gå direkte til den nærmeste officielle indvandringsstand eller kontor.

Penge

Den officielle valuta i Mexico er den mexicanske Nuevo Peso, simpelthen kendt som Peso. Der er masser af valutavekslingsbåse og kontorer rundt omkring i byen, og i modsætning til mange steder har valutavekslingstilbudene i lufthavne tendens til at være konkurrencedygtige.

Den største koncentration af pengeautomater, banker og vekslere er på Paseo de la Reforma mellem Monumento a Cristobal Colon og Monumento a la Independencia.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.