morgen-almisse-giver-cermony-luang-prabang

Luang Prabang byguide

Planlægger du en rejse til Luang Prabang? Så er vores Luang Prabang byguide-side noget for dig

 

morgen-almisse-giver-cermony-luang-prabang

Luang Prabang

Luang Prabang, provinshovedstaden i det nordlige Laos, ligger på bredden af ​​den øverste del af Mekong-floden og er omgivet af smukke skovdækkede kalkstenbjerge.

Byen er kendt for sin unikke kombination af smukke templer og historisk fransk kolonial arkitektur. Luang Prabang blev udnævnt til UNESCOs verdensarvssted i 1995. Dette har heldigvis begrænset udviklingen.

 

Homoseksuel scene

Luang Prabang har ikke en specifik homoseksuel scene. Der plejede at være en homoseksuel bar kaldet "Blue Ice", men var lukket for mange år siden. Gay-ejede etablissementer er overalt i byen, og rejsende får nøjagtig den samme velkomst som alle andre på hoteller, restauranter og caféer.

Det mest bøssepopulære område i Luang Pranbang ligger bag Mount Phousi, rundt om hjørnet af Phousi Road og Chao Siphouphan, hvor en række homoseksuelle venlige barer, restauranter og klubber kan findes

Hvis du vil tilslutte dig en lokal, skal du bruge en datingwebsite / app på forhånd. Sidste gang vi tjekkede, var der ikke mange lokale fyre på Grindr.

 

At komme til Luang Prabang

Daglige flyrejser fra Bangkok med Bangkok Airways og Thai Air Asia. Lao Airlines driver tjenester til Vientiane, Chiang Mai og Hanoi. Vietnam Airlines har daglige ruter fra Hanoi.

Der er en velorganiseret taxiservice i lufthavnen. Forvent at betale omkring $ 10US til de fleste destinationer i byen.

 

Kom rundt i Luang Prabang

Den mest populære måde at komme rundt i byen er ved at gå, cykle eller tuk-tuk. Forvent at betale omkring $ 10-15 pr. Person i en tuk-tuk for enhver tur i byen.

 

Overnatning i Luang Prabang

Byen Luang Prabang har et stort udvalg af hoteller, der passer til alle budgetter. Vi anbefaler at blive inden for området Old Town. Tjek vores liste over anbefalede hoteller i Luang Prabang for homoseksuelle rejsende.

 

nationalt palads-fra-wat-mai

Ting at se og gøre

Cykle rundt i byen - De fleste hoteller har cykler, som gæsterne kan låne. Dette er den bedste måde at udforske byen på.

Nationalmuseet - Det overraskende gode Nationalmuseum ligger i det, der var Kongens Kongelige Palads af Luang Prabang. Bygget i en stil inspireret af både fransk arkitektur og tempelarkitektur og hjemsted for Buddha-billedet 'Pha Bang' fra det 14. århundrede - som Luang Prabang har fået sit navn fra.

Se solnedgangen fra Phou Si Stupa - Også kendt som Wat That Chomsi, denne gyldne stupa er placeret på toppen af ​​Phou Si, en lille bakke i centrum af Luang Prabang, der er skovbevokset med frangipani og hibiscus. Fremragende udsigt over byen og et smukt sted at se solnedgangen over de fjerne bjerge.

Nattemarked - En afslappet oplevelse sammenlignet med dem, der findes i større asiatiske byer. Den vigtigste Sisavangvong Road er lukket kl. 5 hver nat, og rækker af boder sælger lokale tekstiler og laotisk kunsthåndværk.

Morgenalmisse giver ceremoni - Stå tidligt op (6) for at være vidne til de paraderet af 200 eller flere munke, der går langs gader fyldt med mennesker, der tilbyder mad og viser respekt. Dette er en smuk religiøs ceremoni, der stadig er et vigtigt aspekt af Laos liv.

Kuang Si og Tad Se Vandfald - Det er de største og mest dramatiske vandfald i regionen. Beliggende omkring 15 kilometer syd for byen. Også hjemsted for Bear Rescue Center (firbenet dyretype!).

Bådtur på Mekong til Tam Ting - Tag en lang båd til en 2-timers tur 25 km opstrøms til hulerne ved Tam Ting - en helligdom fyldt med 2500 Buddha-billeder.

 

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.