Gay Sauna & Cruise Club Guide

Udforsk de bedste homoseksuelle saunaer og krydstogtbarer. Eksklusive anmeldelser, faciliteter, kort, åbningstider, temaer, billeder og mere.

Europas gay krydstogtklub og gay sauna scene – ofte stillede spørgsmål

Besøger du en homoseksuel sauna eller krydstogtklub for første gang? Her er hvad du har brug for at vide.

Hvad er en gay cruise club?

Homoseksuelle krydstogtklubber er for det meste private, medlemmer er kun voksne sexklubber. I mange lande er disse klubber licenseret af lokale myndigheder. Vi har også inkluderet nogle mere traditionelle homoseksuelle barer, der har omfattende krydstogtområder (såsom et mørkt rum eller labyrint), men som ikke kræver medlemskab.

Hvad er de bedste homoseksuelle saunaer i Europa?

Vi har ret god oplevelse af dette! Så vi skrev en helt separat artikel om det. Læs mere: De bedste homoseksuelle saunaer i Europa.

Hvordan bliver du medlem?

De fleste klubber tilbyder medlemskab på døren. Du skal bruge et officielt foto-ID, der viser din alder. Der er et strengt alderskrav, normalt mindst 18 eller 21 år. I Italien skal du købe et ANDDOS-kort. Kortet findes på de fleste krydstogtklubber og saunaer; og når den først er opnået, kan den bruges over hele landet.

Hvad er temaaftener?

Temaaften henvender sig til dem, der nyder en bestemt fetich og vil normalt have en strengt håndhævet dresscode. Du kan blive nægtet adgang, hvis du ikke har det passende tøj på til aftenen (f.eks. læder, jeans, militærudstyr, støvler osv.). Tjek klubbens hjemmeside for temadetaljer.

På nøgne nætter forventes det, at du fjerner alt dit tøj, men ikke dine sko.

Kan jeg skifte til mit tøj ved ankomsten?

De fleste klubber tilbyder en frakkecheck og leverer en taske, hvor du placerer tøj, der ikke er en del af dit outfit. Du modtager et nummereret token eller armbånd. Du opkræver drikkevarer til dit nummer og betaler, når du forlader.

Bliver jeg afvist?

Så længe du klæder dig passende, "byder krydstogtklubber alle velkommen" uanset alder, race eller kropstype. Der er bemærkelsesværdige undtagelser, såsom Laboratory i Berlin, som har uforklarlige dørpolitikker, der ser nogle indlagt og andre afvist uden nogen åbenbar grund.
Vær opmærksom på, at nogle klubber ikke tillader kunder, der bærer stærkt lugtende parfume eller aftershave.

Hvilke faciliteter finder jeg i en krydstogtklub?

Kvaliteten af ​​krydstogtklubber varierer meget. De fleste har bar, mørkt rum, labyrint, slynger, bure og arbejder hårdt for at holde legeområderne og toiletterne rene – andre gør ikke. Større klubber kan have et dansegulv og DJ's. Krydstogtklubber har normalt ikke private kahytter, så du skal være ret åben.

De fleste krydstogtklubber tilbyder gratis kondomer og glidecreme. Det er en god idé at tage et lille håndklæde.

Hvad er en gay sauna?

Næsten alle homoseksuelle saunaer i Europa er licenserede sundhedsklubber. Medlemskabskrav varierer meget. I Storbritannien er det f.eks. Normalt ikke nødvendigt med medlemskab, men du kan blive bedt om et gyldigt foto-id, der viser din alder.

Hvad sker der ved ankomsten?

Ved ankomsten får du et skabsnummer. Adgangsgebyret til saunaen inkluderer normalt skabsudlejning af dit tøj og et håndklæde (til at bære). Du skal muligvis medbringe din egen lås til skabet. Skabstyveri er et udbredt problem, så lad værdigenstande være hjemme eller på dit hotel. Hvis du ikke har lyst til at gå rundt med bare fødder, er det en god ide at medbringe dine flip-flops.

Læs mere: Gay Sauna Etikette - vores indvendige guide til, hvad der foregår i en gay-sauna.

Hvilke faciliteter tilbyder en gay sauna?

En gay sauna (eller badehus) har normalt en tør sauna, dampbad, jacuzzi, brusere og loungeområde. Nogle har også swimmingpool, café, bar og/eller fitnesscenter. De fleste homoseksuelle saunaer har et mørkt rum og private hytter. Du kan blive opkrævet et ekstra gebyr for at leje en privat hytte.

Gratis kondomer og glidecreme leveres på de fleste spillesteder, men ikke alle - så det er bedst at være forberedt. Massagetjenester er mindre almindelige i Europa end i Asien.

Skabstyveri

Skabstyveri er et udbredt problem i hele Europa i saunaer og fitnesscentre - homoseksuelle eller lige. Hvis du bliver offer for denne forbrydelse, vil styring tilbyde et sympatisk øre, men ikke mere. Virkeligheden er, at hvis du efterlader din mobil eller tegnebog i et skab, gør du det på egen risiko.

Spil sikkert

Tag ikke risici med hiv eller andre seksuelt overførte sygdomme.

· Brug altid kondom
· Sørg for, at kondomet sidder korrekt.
· Brug en vand- eller silikonebaseret glidecreme, aldrig en oliebaseret glidecreme.
· Sig nej, hvis nogen beder dig om at gøre noget, du ikke vil.

 

Estland

Finland

Fransk vin

Tyskland

Grækenland

Hong Kong

Ungarsk vin

Indonesien

Irland

israel

Italien

Japan

Letland

Litauen

Luxembourg

Malaysia

Mexico

Holland

New Zealand

Norge

Panama

Peru

Filippinerne

Polen

Portugisisk vin

Rumænien

Rusland

Serbien

Singapore

Slovakiet

Slovenien

Sydafrika

Sydkorea

Spanien

Sverige

Schweiz

taiwan

Thailand

Tyrkiet

Ukraine

Storbritannien

Uruguay

USA

Vietnam

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.