costa rica, vulkan, bjerg

Homoseksuelle Puerto Viejo · Hoteller

Puerto Viejo er en by på Costa Ricas caribiske kyst. Det er omgivet af tropisk løv og dyreliv.

Homoseksuelle Puerto Viejo · Hoteller

Shawandha Ecolodge
Placeringsikon

Playa Chiquita, Puerto Viejo

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Fredfyldt hotel med spisning og pool. Ved stranden. Miljøvenlig.
Shawandha Ecolodge er beliggende i en XNUMX hektar stor skovstrækning og tilbyder miljøvenlig, fredelig og afslappende indkvartering i hjertet af det sydlige Costa Ricas caribiske kyst i Puerto Viejo.

Bo i en af ​​hytterne eller tipierne, og nyd hotellets fantastiske beliggenhed med dens store biodiversitet. Der er to pools (den ene med et vandfald!) samt en bar og en restaurant, der serverer lokale retter.

Dette hotel er homovenligt. Der er gratis wifi og aircondition overalt.
Funktionalitet:
A / C
bar
strandudsigt
Hotel
jungle udsigt
parkering
pool
Restaurant
Le Cameleon Puerto Viejo
Placeringsikon

Cocles Beach Puerto Viejo, Limon,, , Puerto Viejo

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Hipt hotel med strandbar. Fritidsaktiviteter og workshops.
Gemt blandt den grønne, grønne jungle på Costa Ricas caribiske kyst, er La Cameleon et modernistisk arkitektonisk monument sunket ned i junglens baldakin. En smuk blanding af naturligt og menneskeskabt, hotellet kan prale af 51 luksuriøse værelser organiseret omkring en betagende central pool. Afsondrethed og afslapning er i højsædet i La Cameleon, og du vil finde rig mulighed for både at udforske lokalområdet og absorbere den beroligende kyststemning.

Stranden ligger kun otte minutters gang fra hotellet, og de omfattende faciliteter, det luksuriøse design og den opmærksomme service betyder, at du vil være det perfekte sted at lade op efter en dag med tung udforskning. Alternativt kan du læne dig tilbage og slappe af med en cocktail ved poolen eller deltage i en af ​​de mange sundheds- og wellness-klasser, der løber hele året rundt. Uanset hvordan du vælger at bruge din tid på Le Cameleon, kan du være sikker på, at du vil tage afsted med en følelse af genoplivning og forfriskning.

Gayscenen i Puerto Viejo er mindre end på nogle andre destinationer, men den rummelige atmosfære på Le Cameleon vil få enhver homoseksuel rejsende til at føle sig hjemme, og med nogle af verdens smukkeste landskaber lige uden for døren, kommer du bestemt ikke til at kede dig.
Funktionalitet:
A / C
bar
adgang til stranden
Hot Tub
Hotel
parkering
pool
Restaurant
Hotel Aguas Claras
Placeringsikon

Playa Chiquita, , Puerto Viejo

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Chikke huse i victoriansk stil. Luksuriøs og kreativ. Tæt på stranden.
En udlandskunstner Aguas Claras' livsværk blev tænkt som et rum af afsondrethed, hvor inspirationen kan blomstre. Beliggende blandt frodig jungle på den caribiske kyst, er årtiers omhyggelig eftertanke og passion gået i at skabe dette skræddersyede naturlige fristed. Bohemisk smag har påvirket hotellet, og hvert værelse er indrettet med et udvalg af håndplukket kunst fra ejeren selv, samt et kollektiv af lokale kunstnere.

Der er seks unikt kuraterede dobbeltværelser spredt ud over grunden, og hver har sit eget elegante designtema samt private loungeområder og udendørs brusere. Hensigten med at bevare områdets naturlige skønhed er Aguas Claras en frontløber, når det kommer til bæredygtig turisme, en forpligtelse, der strækker sig fra de tilgængelige spisemuligheder til de individuelle toiletartikler på hvert hotelværelse.

Mens den homoseksuelle scene i Puerto Viejo kan være mindre end andre steder, gør den rummelige atmosfære i Aguas Claras det til et glimrende valg for både enlige homoseksuelle rejsende og par. Ejendommens lille størrelse og kapacitet betyder, at du vil blive passet godt på under hele dit ophold, hvilket giver dig maksimal mulighed for at udforske den solbeskinnede kysts overdådige skønhed.
Funktionalitet:
A / C
bar
adgang til stranden
Hotel
parkering
pool
Restaurant
Room Service

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.