Portland

Gay Portland · Byguide

Planlægger du en rejse til Portland? Vores byguide til homoseksuelle Portland er siden for dig.

Portland

Som en by, der siden tresserne har været indehaver af progressive værdier og modkultur; det kommer ikke som nogen overraskelse, at Portland, Oregon nu er en by kendt for sin homoseksuelle scene, kaffehuse og mikrobryggerier. 'Rosernes by' er beliggende i og omgivet af frugtbare områder, og har fået sit kaldenavn. Ud over det giver det frugtbare land byen hurtig adgang til friske ingredienser, hvorfor Portland også har fået et ry som en eftertragtet kulinarisk by.

Med Portlands progressive natur og modkultur er stolthed og passion for den unikke by blevet dyrket blandt dens lokale. Initiativet, 'Keep Portland weird', er nu et livsmotto for befolkningen i Portland; finde vej fra kofangere af biler til butiksvinduer til gadeskilte. Med nøgne cykelture, sæbekasse-derby-racing og voodoo-donuts så normale som træer, katte og hunde, er det ikke underligt, at befolkningen i Portland omfavner det uventede, det unikke og det mærkelige.

Portland er opdelt i 6 sektioner; North Portland, Northeast Portland, Northwest Portland, South Portland, Southeast Portland og Southwest Portland. Portlands homoseksuelle enklave var engang Southwest Stark Streets Pink Triangle, men siden dens sammenbrud har Portland stået uden et centralt område, som LGBTQ+-befolkningen kan kalde deres. Men dette er blevet omfavnet af befolkningen i Portland, de fleste svar kommer "hele Portland er homoseksuelle" eller "overalt i Portland er et sikkert sted"; og det, tror vi, er det, der gør Portland til en virkelig LGBTQ+-venlig by.

Homoseksuelle rettigheder i Portland

Portlands lov betyder, at LGBTQ+-personer i øjeblikket har samme ansvar og rettigheder som ikke-LBGTQ+-personer. Seksuelle handlinger af samme køn er lovlige i Oregon, og fra maj 2014 blev ægteskab af samme køn gjort lovligt. Diskriminationen af ​​en medarbejder, lejer eller kunde baseret på deres seksuelle orientering eller kønsidentitet er også ulovlig i staten Oregon. 70 % af Oregons befolkning stemte også for love mod forskelsbehandling i 2019, hvilket viser statens vilje til at foretage rettidige ændringer.

Oregons lov og befolkning gør det til en af ​​de sikreste og mest støttende stater for LGBTQ+-personer at bo og rejse i. Hoteller, barer og andre spillesteder er alle underlagt diskriminationshandlinger og kan derfor ikke og må ikke indføre fordomme eller diskrimination over for nogen af ​​deres kunder . Oven i dette har Portland selv en meget accepterende og åbent LGBTQ+ befolkning.

#reguliersdwarsstraat-amstel-kerkstraat

Gay-barer i Portland

Som vi har dækket, er den homoseksuelle scene i Portland placeret overalt, uden at der findes et enkelt homoseksuelt distrikt. Det betyder, at der er masser af homobarer i Portland, og uanset hvor du bor, vil du aldrig være for langt fra en. På trods af dette er der nogle særligt koncentrerede steder, der er gode til barhopping og sene aftenudflugter.

Downtown Portland er naturligvis et mere koncentreret område for barer og restauranter generelt, så naturligvis er der et væld af homoseksuelle barer. Blandt dem er Skandaler, Silverado og Hjort PDX, som alle er barer rettet mod LGBTQ+-fællesskabet med musik, shows og queer-indretning. Langvarig bar Skandaler har et venligt miljø med en stor udendørs terrasse samt live underholdning og shows. Silverado er mindre genert med temaaftener for bjørne, unger osv. samt go-go dansere og nogle gange topløse barpersonale. Hjort PDX er for din mere eventyrlystne homoseksuelle turist, annonceret som en LGBT-herreklub, giver de en mere specifik oplevelse.

Længere væk i North/North East Portland er homobarerne lidt mere spredte. Ikke desto mindre er de der, og de fleste er skjulte ædelstene; Lokal lounge og Eagle Portland er blandt de bedste af disse diamanter i rå. Lokal lounge er et lokalt drevet mødested og giver en inkluderende atmosfære, serverer mad, drikkevarer og er vært for en række spændende begivenheder regelmæssigt. Eagle Portland er mere specialiseret og henvender sig til bjørne, daddies og læderfans; vært for en række arrangementer, herunder uniform/undertøjsaftener.

Homoseksuelle hoteller i Portland

Da Portland er i en af ​​USA's mest LGBTQ+-venlige stater, er Portland også hjemsted for mange homoseksuelle og LGBTQ+-venlige hoteller. Vores topvalg er Dossier Hotel, Sentinel Hotel og Jupiter Hotel. Alle disse hoteller ligger i kort afstand fra centrum af Portland og giver derfor gæsterne mulighed for at blive involveret og fordybe sig i byens atmosfære.

Dossier Hotel er et 4-stjernet hotel med base i centrum af Portland. Dossieret har hjælpsomt personale, rummelige badeværelser og muligheden for at få leveret is til dit værelse!

Sentinal Hotel er også et 4-stjernet hotel og tilbyder flere spisemuligheder på stedet, fitness/wellness-pakker og personale, der har stor bykendskab.

Jupiter Hotel er en mere overkommelig 3-stjernet hotelmulighed, der tilbyder rene, veludstyrede værelser kun 5 minutters gang fra centrum af Portland.

Portland

Voodoo Donuts

Portland er berømt for sine skæve butikker, begivenheder og attraktioner, men langt en af ​​de mest berygtede er dens unikke doughnut-butikker, specifikt Voodoo Doughnut.

Voodoo Donut blev startet af vennerne Kenneth "Cat Daddy" Pogson og Tres Shannon i 2000 efter at have opdaget, at downtown Portland manglede endda en enkelt donutbutik. Butikken fortsatte med at blive synonym med bryllupper og koncerter, der fandt sted i/i nærheden af/associeret med Voodoo Doughnut. Alt dette, og den enkle forretningsstrategi med at lave lækre og unikke doughnuts, fik snart Voodoo Donut til at blive berømmelse. Sælgeren har nu optrådt, især på MTV, Good Morning America, The Tonight Show, Wheel of Fortune og i PlayBoy. I det svedne spor efterladt af Voodoo Doughnut blev mange flere doughnut-butikker født, og nu er Portland hjemsted for nok doughnut-sælgere til at fylde enhver by.

Denne arvehistorie betyder, at folk, der rejser til Portland, simpelthen skal besøge Voodoo Donut og deres mange konkurrenter for virkelig at have oplevet Portland.

At komme til Portland

Portland International Airport er en veludstyret og ren lufthavn, med masser af restauranter og spisesteder at vælge imellem, mens du venter i lufthavnen. Fra lufthavnen er der shuttles, busser, taxaer, bybiler og lejebiler til rådighed for at få dig til dit hotel eller ind til byens centrum. Udvidet information er tilgængelig på lufthavnens hjemmeside HER

Portland City Centre og det umiddelbare omkringliggende område er tilgængeligt inden for 20-30 minutter fra Portland International Airport med nogen af ​​de tilgængelige rejsemuligheder, så ingen af ​​de ulidelige lange og ufatteligt dyre taxature.

At komme rundt i Portland

At komme rundt i Portland er ikke kun let, men også omkostningseffektivt og behageligt. Byen har en fantastisk transportinfrastruktur, der hovedsageligt består af MAX letbane, sporvogne og busforbindelser. Der er også de muligheder, som de fleste lokale tager; cykling, el-scootere og til fods. Som en by, der har karakter overalt, er el-scooter eller til fods en fantastisk måde at rejse på, mens man ser byen, selv for turister.

Sporvogn

Begyndende i 2001 med kun én linje over 2.4 miles af sporet, er Portlands sporvogn nu blevet udvidet og bygget op over 20 år, der kører tre separate linjer over 16 miles spor. Billetter koster $2 for 2.5 timer og $5 for hele dagen for voksne, billetter, der er gyldige på tværs af sporvogne, letbaner og TriMet-bustjenester, kan også købes for $2.50 for 2.5 timer og $5 for hele dagen. Alle billetter kan betales via den opmuntrede metode med kontaktløs eller ved nøjagtig ændring.

MAX letbane

Kronjuvelen i Portlands offentlige transportnetværk i MAX-letbanen. Letbanen har mere end 90 stationer på tværs af 60 miles spor, der forbinder byens lufthavn, centrum og region. MAX letbanen er sammensat af 5 linjer, blå, grøn, rød, gul og orange, der kører fra kl. 4 til før midnat og ankommer til stationer med 15 minutters intervaller. Priserne for letbanen afspejler sporvognens priser med samme mulighed for at købe en billet, der er gyldig på tværs af sporvognen, letbanen og busforbindelserne.

Bus

Portlands busservice dækker byen og forstæderne med hyppige stop, lave priser, kørestolsadgang på alle busser og cykelstativer på de fleste busser. Busforbindelsen er en service til lokalbefolkningen, da den hjælper folk, der rejser regelmæssigt, og giver også cyklister noget, der ikke havde været nødvendigt, da cykling muligvis er den mest populære transport i hele byen. Busforbindelser kører i løbet af dagen, og igen er der mulighed for at købe en billet på tværs af sporvogne, letbaner og busforbindelser.

Elektriske scootere

En meget mere lokalt orienteret transportform er den elektriske scooter. Den elektriske scooter er dog en fantastisk måde at udforske byen lidt efter lidt og på en mere specifik rute, hvor du fanger alt, hvad du vil se. E-scooterne har deres eget sæt af vejregler for at opretholde den behagelige transportoplevelse i Portland, såvel som de forventede regler, du kan finde en omfattende liste HER

 Cykel

Cyklen er, som nævnt, muligvis den mest populære transport i Portland, især for lokalbefolkningen. Byen har miles og miles af beskyttede cykelstier, med mange cykelaktiviteter og cykelkulturbegivenheder hele året rundt. Cykling er blevet en del af byens identitet, især kendt for en af ​​verdens længste nøgne cykelture og en månedslang cykelfestival.

Ting at lave i Portland

Portland er en finurlig by med mange helt unikke ting at se og gøre, opdag Portland selv og gå direkte til disse enormt populære steder.

  • Voodoo doughnut
  • Powells City of Books
  • Forest Park
  • Portland japansk have
  • Oregon Zoo
  • Portland kunstmuseum
  • Mill Ends Park (Verdens mindste park)

Ofte Stillede Spørgsmål

Visa

Dem, der bor uden for USA, skal have et midlertidigt rejsevisum, og disse kan søges via den officielle amerikanske ambassades hjemmeside eller i din lokale amerikanske ambassade.

Hvornår skal du besøge

Portlands højsæson er juni til august, det er når rosernes by står i fuldt flor, og det konstant varme vejr tiltrækker turister og bringer Portlands sommerkultur til live. Det betyder, at du bør bestille i mange måneder i forvejen for at sikre rimelige værelses- og rejsepriser. Alternativt betyder Portland at være tæt på Mount Hood, at det er et fantastisk sted for vintersportsentusiaster, ligesom vinteren er et meget billigere tidspunkt at besøge. Uanset årstiden forbliver Portland finurlig og fuld af karakter.

Penge

Der er en god del pengeautomater i Portland, men turister burde være trætte, fordi der i Oregon og USA generelt opkræves gebyrer ved de fleste pengeautomater.

De generelt accepterede og forventede drikkepenge i Portland og det meste af USA er 15-20 % for god service.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.