Milos

Milos Gay Guide og hoteller

Milos er en vulkansk ø i Grækenland, berømt som hjemsted for Venus de Milo - nu stolt af sted på Louvre.

Milos er billigere og mindre travlt end Grækenlands mest berømte øer. Det er en sand paradisø med charmerende strande, god mad og hyggelige små landsbyer at udforske.

Hotel i Milos


Milos

Milos er et fantastisk sted at udforske på en græsk øhoppeplan. Der er masser af fremragende boutiquehoteller i Milos. Du kan besøge katakomberne i Milos og tage en AVT-tur rundt om øen. En sejltur til Kleftiko-hulerne er også et must.

 

Tjek priser og book nu

Homoseksuelle strande i Milos

Milos har ingen officielle homoseksuelle strande, men du vil finde et par strande, der er populære blandt homoseksuelle rejsende. Der er også nudistområder, hvis du er tilbøjelig til at lade det hele hænge ud.
  Achivadolimni Beach
  Placeringsikon

  Milos, Grækenland

  Vis på kort
  4
  Publikums vurdering

  Baseret på 1 stemmer

  Selvom det ikke er en officiel homoseksuel strand, har Achivadolimni Strand en nudistafdeling, og den er populær blandt homoseksuelle rejsende. Et lille skilt vil fortælle dig, at du er ved nudiststranden - nøgne mennesker kan også være en giveaway.
  Funktionalitet:
  Beach

  Sidst opdateret den: 15-Jan-2024

   Paliochori Beach
   Placeringsikon

   Milos, Grækenland

   Vis på kort
   3
   Publikums vurdering

   Baseret på 1 stemmer

   Farverig strand med nærliggende tavernaer. Det er en af ​​de mest populære af Milos' mange strande. Du finder nogle nudistområder. De røde og gule klippeformationer omkring stranden er meget iøjnefaldende.
   Funktionalitet:
   Beach

   Sidst opdateret den: 23-Feb-2024

   Har vi noget galt?

   Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.