Guanacaste

Guanacaste Gay Guide og hoteller

Guanacaste er en provins i det nordvestlige Costa Rica. Det er noget af et aktuelt paradis og et populært turistmål.

Guanacaste har en lang kyststrækning og dramatiske bjergkæder. Det er hjemsted for forskellig flora og fauna. Dette er et fantastisk sted at genoprette forbindelsen til den naturlige verden.

Hoteller i Guanacaste


Guanacaste

Guanacaste var engang en del af Nicaragua. Det er hjemsted for nogle af de bedste strande i Costa Rica. Regionens hovedstad er Liberia. Sørg for at besøge den vidtstrakte Rincon de la Vieja Nationalpark.

 

Tjek priser og book nu

Guanacaste Gay Guide og hoteller

Kinky Tamarindo
Placeringsikon

Plaza Tamarindo Local 9, Guanacaste, Costa Rica

Kinky Tamarindo er en LGBTQ+ bar og klub beliggende i Santa Cruz's Plaza Tamarindo. Et hotspot for queer natteliv, baren er et omdrejningspunkt for lokalsamfundet og byder på regelmæssige temaaftener, liveoptrædener og fantastiske tilbud på drinks.

Ugedag: 7.30 - 2.30

Weekend: 7.30 - 2.30

Sidst opdateret den: 11-Oct-2023

Andaz Papagayo Resort - a concept by Hyatt
Placeringsikon

Enden af ​​rute 253, Peninsula Papagayo,, Guanacaste

Vis på kort
Hvorfor dette hotel?
Andaz Costa Rica er et meget LGBTQ + venligt og luksuriøst feriested beliggende kun 30 minutter fra Liberia International Airport. Andaz var faktisk det første hotel- og gæstfrihedsfirma i Costa Rica, der underskrev en menneskerettighedsaftale for ikke-forskelsbehandling af LGBTQ + -samfundet.

Resortet har en meget zen og afslappet atmosfære, men hvis du ønsker at deltage i nogle aktiviteter, er der adskillige muligheder. Der er tre smukke strande på stedet samt tre nationalparker at udforske, der byder på eventyr og fantastisk natur at udforske. Resortet har fire swimmingpools, inklusive en pool kun for voksne. Hvis du vælger en af ​​de store suiter, skal du også behandles i din egen private pool.

Forkæl dig med spaen på stedet med både udendørs og indendørs behandlingssuiter, eller tag en dagstur i Coco eller Tamarindo for lidt shopping og natteliv.
Funktionalitet:
aktiviteter
strande
Golf Boliger
Massage
flere svømmebassiner
nationalparker
mange restauranter
privat bassin
spa
tennis

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.