Costa Navarino Gay Guide og hoteller

Costa Navarino Gay Guide og hoteller

Costa Navarino er en førende destination for luksusferier i Grækenland

Costa Navarino ligger i Messinia i det sydvestlige Peloponnes, i et af de mest uspolerede og betagende landskaber i Middelhavet. Det er en golfdestination i verdensklasse såvel som en førsteklasses bæredygtig destination i Grækenland.

 

Costa Navarino Gay Guide og hoteller

Hoteller i Costa Navarino

W Costa Navarino
Placeringsikon

Navarino Waterfront, Costa Navarino

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Luksuriøst resort ved en hvid sandstrand. Boutique spa. Fantastiske fritidsmuligheder.
Dette nyåbnede feriested ved stranden ligger kun få skridt fra en lang hvid sandstrand i Costa Navarino, Grækenland. Designet som en græsk kyst landsby, den Det luksuriøse 5-stjernede hotel er homovenligt og tilbyder sine forskellige gæster en unik og autentisk oplevelse under deres ophold.

W Costa Navarino har en række stilfulde værelser, suiter og villaer med infinity private pools, iscenesat i Navarino-bugten med en fantastisk udsigt over Det Ioniske Hav. Hver bolig er smagfuldt indrettet og komplet med state-of-the-art faciliteter.

Faciliteterne på W Costa Navarino omfatter et boutique-spa og wellness-center, et fuldt udstyret fitnesscenter og opvarmet udendørs pool, tennisbaner, et karakteristisk vandsportscenter og en golfbane. En bred vifte af oplevelser og spisemuligheder er tilgængelige for gæsterne.

Højdepunktet på dette resort er destinationsstrandklubben, hvor lokale og internationale dj's forstærker stemningen til sene aftendansebegivenheder. Gæsterne kan nippe til kølige cocktails i solnedgangsbaren og nyde autentisk middelhavskøkken på den kulinariske plads, et legende bud på et delikatessemarked.

Der er et væld af spændende barer, restauranter og fritidsaktiviteter at udforske omkring resortet - markeder, festivaler, butikker, sport og meget mere!

For mere information om værelser, faciliteter og reservationer, besøg W Costa Navarinos hjemmeside.
Funktionalitet:
A / C
bar
Beach Club
delikatessemad
fitness center
Golfbane
opvarmet udendørs pool
Hotel
spa
tennisbane
vandsportscenter
Wellness

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.