Colorado Springs

Boise homoseksuelle barer, klubber og hoteller

Boise er hovedstaden i staten Idaho og hjemsted for dens største homoseksuelle scene. Du finder en homoseksuel bar og en homoseksuel klub.

Boise er en populær by med en høj levestandard tilladt af dens lavere leveomkostninger. Det er blevet hyldet som den bedste by for millennials at bo i i USA. Det er værd at leje en bil i Boise, da offentlig transport er begrænset.

Hoteller i Boise


Boise

Boise har nydt godt af de blomstrende leveomkostninger, USAs største byer har gennemgået. Det har også en voksende teknologiscene. Der er masser at se og lave i Downtown Boise, herunder mange barer og beboere, der serverer dens voksende yngre befolkning.

 

Tjek priser og book nu

Homoseksuelle klubber i Boise

  The Balcony Club
  Placeringsikon

  150 N 8th St #226, Boise, USA

  Vis på kort
  Dette er det vigtigste mødested for homoseksuelle i Boise. Det er stedet at danse hele natten væk i weekenden. Du finder det mellem Idaho og Main Street. Gay klub, men kan også tiltrække et blandet publikum.
  Funktionalitet:
  klub

  Hverdag: tor-fre: 4-2

  Weekend: Lør-søn: 4-2

  Sidst opdateret den: 8 Aug 2023

  Homoseksuelle barer i Boise

   Neurolux
   Placeringsikon

   111 N 11th St, Boise, USA

   Vis på kort
   Neurolux er en homovenlig dykkerbar i Boise. Det har en ret hipster-stemning. Indie-bands spiller de fleste aftener. Det er åbent syv dage om ugen indtil kl.
   Funktionalitet:
   bar

   Ugedag: Man-fre: 12-2

   Weekend: Lør-søn: 12-2

   Sidst opdateret den: 8 Aug 2023

   Har vi noget galt?

   Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.