belize, cay caulker, ambra

Belize Gay Guide og hoteller

Belize ligger på Mellemamerikas østkyst. Det var den sidste koloni i Amerika, der opnåede uafhængighed fra Storbritannien. Belize kan prale af et af verdens fineste barriererev og mange mayaruiner.

 

Belize hoteller


Belize sidder ved krydsfeltet mellem narkokrigene og har problemer med kriminalitet, så rejsende bør udvise forsigtighed. Når det er sagt, tiltrækker Belize meget turisme. Belize City er hovedstaden og det vigtigste knudepunkt for Belizes lille og diskrete homoseksuelle scene.


Tjek priser og book nu

Belize Gay Guide og hoteller

Itzana Resort and Residences
Placeringsikon

Mile 20 Placencia Rd, Belize

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Fantastisk beliggenhed ved stranden i Caribien.

It'zana Resort and Residences er et luksuriøst homovenligt feriested på paradisøen Belize. It'zana Resort ligger lige ved kysten og er beliggende mellem Det Caribiske Hav og Mayajunglen, hvilket skaber en oase af afslapning eller eventyr afhængigt af hvordan aktiv du ønsker at være. 

Vælg mellem luksusvillaer ved stranden med køkkener, terrasser, flere værelser og svømmebassiner med udsigt over den idylliske Caribiske havudsigt. De kommer også med privat kok, fyldte barer, babysittere og butlere, hvis det er nødvendigt. 

Eller vælg værelser og suiter, der strækker sig fra havudsigt, penthouse, pooludsigt, suiter ved stranden med opholdsområder og luksusmuligheder, der passer til alle dine behov. Alle værelser og villaer har kingsize-senge, pengeskab, gratis wifi og fantastisk interiør designet i traditionel og moderne stil.

It'zana Resort and Residences har også en stor udendørs pool med plus liggestole til at slappe af med service ved poolen og en privat strand med mad og drikke fra poolbaren med masser af liggestole til den smukke solnedgang.

Der er en spa-behandlingsservice til dit værelse eller villa, som du kan nyde med en række massagebehandlinger og helbredende oplevelser. En butik på stedet, yogadæk og endda en marina, hvis du ankommer med båd eller ønsker at prøve de tilbudte sejlads, kajaksejlads og padleboarding. It'zana er også vært for mange andre aktiviteter, som f.eks. hårfletning, madlavningskurser, trommeundervisning i lokal kultur og romsmagning for at nævne nogle få.

The Great House i centrum af resortet er, hvor du vil nyde chancerne for at spise, drikke og slappe af i al sin koloniale herlighed. Resortet er også kæledyrsvenligt.

It'zana Resort and Residences er et perfekt parret ophold med dets søsterresort Ka'ana Resort, når du besøger Belize, hvilket giver dig både tropisk kystlinje strand og jungle eventyr ophold muligheder under din tid i Belize i luksuriøse omgivelser.

Spørg direkte for de bedste priser og for at reservere dit ophold.

 

Funktionalitet:
Luksus Boliger
poolbar
Svømmepøl
privat strand
villaer
private svømmebassiner
suiter
vandsport
Ka'ana Resort
Placeringsikon

69 Western Hwy, San Ignacio, Belize

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Fantastisk jungle beliggenhed, nær Mayan City!

Beliggende i hjertet af den tropiske jungle i det vestlige Belize, er Ka'ana Resort en homoseksuel venlig luksusoase af stil, kultur og førsteklasses bekvemmeligheder for erfarne eventyrere. Resortet ligger i San Ignacio lige ved døren til en gammel Maya-by og er blevet inspireret af Ka'anas navn, som betyder himmelsk sted.

Ka'ana Resort har en malerisk udendørs pool med solterrasse, hvor du kan slappe af efter en dag fyldt med eventyr, med service ved poolen. Der er også en spa med en række behandlinger, herunder den lokale maya-mavemassage. Yoga er også tilgængelig på forespørgsel på tirsdage og torsdage på deres yoga-retreat, samt en eventyrskranke til at hjælpe med at planlægge dine ture, mens du opholder dig i området.

Indkvarteringen omfatter private villaer fra 1 eller 2 soveværelser, inklusive private udendørs terrasser, dyb pool, haver samt gratis Wifi, morgenkåber, hårtørrer, stort fladskærms-tv. Der er også mange spisemuligheder med din egen personlige butler ved hånden og personlig minibar. Eller du kan gå efter Suite-muligheden, som spænder fra muligheder med private terrasser, balkon, udendørs badekar og bassin i udvalgte master-suiter.

La Ceiba restaurant er på stedet med fuld spisestue i bondegårdsdesign med lokal og international mad til rådighed, med de fleste ingredienser hentet fra feriestedets økologiske have. Destinationsspisning og private oplevelser er også tilgængelige efter anmodning. Wallace-baren på stedet har også en gårdhave, hvor du kan slappe af ved bålet med en cocktail i den jungle-afslappede atmosfære.

Ka'ana er et perfekt parret ophold med dets søsterresort It'zana Resort and Residences når du besøger Belize, hvilket giver dig muligheder for både tropisk kystlinje og eventyrophold i junglen under din tid i Belize i luksuriøse omgivelser.

Kontakt feriestedet direkte for forespørgsler og reservationer.

Funktionalitet:
Luksus Boliger
Svømmepøl
privat bassin
restaurant på stedet
bar
Cocktails

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.