Bakersfield

Bakersfield Gay Barer, klubber og hoteller

Bakersfield er en af ​​de større, men mindre kendte californiske byer. Det har en lille homoseksuel scene.

Bakersfield er måske bedst kendt for Bakersfield-lyden i countrymusikken. Det er et vigtigt industri- og landbrugscentrum. Bakersfield er en ret stille by.

Hotel i Bakersfield


Bakersfield

Bakersfield er omkring 80 miles væk fra LA Basin. Det har trukket mange mennesker på flugt fra de stadigt stigende priser i andre californiske byer, og det har endelig givet Bakersfield noget af et løft.

 

Tjek priser og book nu

Bakersfield Gay Barer

Der er et par homoseksuelle spillesteder i Bakersfield, herunder en stor homoseksuel klub. Der er også en homobar i Bakersfield.
  Casablanca Nightclub
  Placeringsikon

  1825 N St, Bakersfield, USA

  Vis på kort
  5
  Publikums vurdering

  Baseret på 1 stemmer

  Casablanca Nightclub er en homo-populær klub i Bakersfield, Californien. Det er åbent syv dage om ugen. Der er et stort dansegulv, regelmæssige dragshows og lys. Casablanca Nightclub er den mest populære homoseksuelle bar i denne del af staten uden for LA
  Funktionalitet:
  klub
  træk

  Ugedag: Man-fre: 9-2

  Weekend: Lør-søn: 9-2

  Sidst opdateret den: 4 Nov 2023

   The Mint Bar
   Placeringsikon

   1207 19th St, Bakersfield, USA

   Vis på kort
   The Mint Bar er en homo-populær dykkerbar i Bakersfield. Det er afslappet og ubesværet. Et kausalt sted for en drink, før du udforsker nogle andre steder. Der er en terrasse og et rygeområde.
   Funktionalitet:
   bar

   Sidst opdateret den: 8 Aug 2023

   Har vi noget galt?

   Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.