Bahia Drake

Bahia Drake

Bahia Drake, with its endless stretches of white sand beaches, world-class wildlife, and slower pace of life, is the perfect destination for gay travelers seeking an escape from the bustle of daily life

Bahia Drake

The Tranquilo Lodge
Placeringsikon

100 metroer nord for hotel Pirate Cove, Bahia Drake

Hvorfor dette hotel?

Tranquilo Lodge er et homo-ejet, kun for voksne, luksus Eco Resort beliggende på junglens sydlige Stillehavskyst i Costa Rica. Ofte kaldt af medierne: "The Diamond of Bahia Drake", da den simpelthen byder på de bedste udsigter, Drake har at tilbyde.

Beliggende på Osa-halvøen er hotellet perfekt beliggende nær Drake Bay og Corcovado National Rainforest, da det er et af de mest afsidesliggende og uberørte steder i verden. De luksuriøse hotelophold i Drake Bay er nedsænket i naturen og tilbyder en fantastisk havudsigt over bugten og Caño Island, hvilket giver en virkelig uforglemmelig ferieoplevelse fuld af eventyr og ren skønhed.

Under dit ophold på Tranquilo vil du være omgivet af havets fredelige lyde og junglens tropiske lyde. Omfavn eventyr og nyd naturen med de omkringliggende uberørte strande, krystalklart hav og flodvand, miles efter miles af uberørt regnskov og de mest fantastiske undervandshabitater, som Costa Rica har at tilbyde.

Scarlet araer danser over hotellets område, mens du slapper af ved en af ​​de to infinity-pools (en saltvands- og en ferskvandspool) og nyder den fantastiske 180 graders panoramaudsigt over havet og solnedgangen, som gør dette sted til det perfekte sted at slappe af hele dagen eller gå om bord på en øko-eventyroplevelse.

Servicen er fremragende med sans for detaljer og inkluderer alle måltider i et alt inklusive, med alle diætbehov taget i betragtning på anmodning.

Nye og fuldt ombyggede villaer kommer med privat veranda, havudsigt, plyssenge, eksotiske udendørs eller indendørs brusere, aircondition, minibar, espressomaskine, pengeskabe, morgenkåber og hjemmesko, AC, loftsventilatorer, hårtørrer og daglig rengøring .

Der er også en komplet kosmetisk spa på stedet, og der kan arrangeres masser af aktiviteter i det omkringliggende område. Book direkte nedenfor med hotellet nu og se den officielle hjemmeside for yderligere information.

 

Funktionalitet:
klimaanlæg
bar
Beach
Morgenmad inkluderet
Café
gratis WiFi
Fitness
Massage
Rygning forbudt
parkering
Privat badeværelse
Restaurant
Shop
spa
Solterrasse
Svømmepøl

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.