Antigua

Antigua Gay Guide og hoteller

Antigua kombineres med Barbuda for at danne en ø-nation i Caribien. Det er et populært feriested.

Antigua er stedet at tage hen for at udleve din caribiske fantasi. Det er berømt for sine hvide sandstrande og som admiral Nelsons tidligere trampeplads, nu udødeliggjort på hans sokkel i det centrale London. Antigua er et sted med stor naturlig skønhed.

Hotel i Antigua


Antigua

Antigua har over 90 miles kystlinje. Der er rev at udforske, mange fremragende hoteller og uden tvivl det mest tempererede klima i verden. Antigua er en meget populær destination af en grund.

 

Tjek priser og book nu

Antigua Gay Guide og hoteller

Jumby Bay Resort
Placeringsikon

Jumby Bay Island, Antigua

Hvorfor dette hotel? Ø-flugt. Luksus. Privat ø.
Jumby Bay Resort er et all inclusive privat ø-feriested. Det er 2 miles ud for Antiguas kyst og er tilgængeligt med fly fra fastlandets lufthavn.

Resortet har 40 værelser, der indeholder private terrasser, hængekøjer og udendørs brusere.

Øen har en række forskellige dyreliv, perfekt til en naturforsker. Der er en gård, der er hjemsted for en rødfodet skildpadde og et vandfuglereservat i hjertet af øen. Der er også mulighed for at gå til Pasture Bay-stranden, hvor du kan se de sjældne Hawksbill-skildpadder. Resortet tilbyder cykler til at komme rundt på øen eller alternativt golfbuggies som en tilgængelig mulighed.

Der er mange aktiviteter til rådighed, herunder forskellige vandsport og yoga. Der er også mulighed for at snorkle via Yennecott Yacht.

Private spisemuligheder inkluderer en terrassebuffet, måltider ved stranden og drinks og måltider på gården.

 

 

 

 
Funktionalitet:
babysitting
Beach
Cykel
morgenmad
Gratis Wi-Fi
Golf Buggies
Fitness
Hængekøje
husholdning
Havudsigt
udendørs bruser
spring ned pool
pool
privat balkon
privat strand
privat terrasse
Room Service
suiter
Cocobay Resort Antigua
Placeringsikon

Dal Kirke, Antigua

Hvorfor dette hotel? Ocean Front. Kun voksne.
Cocobay Resort Antigua er et romantisk feriested kun for voksne, på den vestlige side af øen. Beliggende på 'solnedgangssiden' af øen ligger det rustikke hotel på en bjergskråning. Resortet med alt inklusive har en samling af farverige hytter, der kommer med private balkoner med udsigt over havet. Andre unikke funktioner omfatter hængekøjer på dit eget private dæk og private svømmebassiner og wellness-retræter.

Der er mulighed for at slappe af på de to strande foran resortet, eller du kan udforske de omkringliggende strande og attraktioner tæt på resortet. Dette inkluderer fisk og skaldyrsrestauranter, Greencastle Hill National Park og meget mere! Hvis du er naturelsker, så sørg for at tage på en guidet naturvandring ledet af medicinmanden.

 
Funktionalitet:
Lufthavnstransport
bar
Beach
Kanosejlads
fitness center
Gratis internet
husholdning
lounge
Ocean View
pool
privat balkon

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.