Amorgos

Amorgos Gay Guide og hoteller

Amorgos er en ø i Grækenlands Kyklader. Det er en af ​​de smukkeste græske øer.

Amorgos trækker ikke de store turisttal ind som nogle af de andre græske øer. Det er noget af et uberørt middelhavsparadis. Et godt valg til en drømmende ferie i solen.


Der er masser af hoteller at vælge imellem i Amorgos. Udforsk de maleriske kykladiske bygninger og landsbyerne, især Chora, hovedstaden i Amorgos.

Tjek priser og book nu

Amorgos Gay Guide og hoteller

Aegialis Hotel and Spa
Placeringsikon

Amorgos, Aegiali, , Amorgos

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Luksus Island Resort! Perfekt luksus, afslappet ø-hop-hotel uden for alfarvej!
Aegialis Hotel and Spa er et luksuriøst 5-stjernet hotel til homoseksuelle på øen Amorgos, Grækenland. Hotellet har en lang historie og er familiedrevet og tilbyder det perfekte øhopping afslappet, overbærende ophold for sine gæster og er let forbundet til fastlandet Grækenland samt nærliggende øer Naxos, Santorini og Mykonos.

Værelserne begynder på Superior helt op til luksuriøse suiteindstillinger og er i en moderne, men kykladisk stil med udsigt over Aegiali-bugten. Faciliteterne inkluderer fladskærms-tv, gratis Wifi, air-con, privat altan, køleskab, pengeskab, te- og kaffefaciliteter, badekåber, poolhåndklæder, toiletartikler, velkomstdrink ved ankomsten og fri adgang til spaen. Udvalgte suiter har endda egne private spabade på balkonen for at nyde samt flere soveværelser til større grupper.

Ambrosia Gallery Restaurant på Aegialis Hotel serverer amerikansk og græsk morgenmad samt takeaway-muligheder. De serverer også frokost og middag med autentisk Ægæisk gastronomi med vegetariske, veganske og glutenfri indstillinger efter anmodning.

Lalon Idor Spa på hotellet har gratis adgang for gæster til den indendørs havvandspool, sauna, tyrkisk bad, jacuzzi, en frisk bar og fuldt udstyret fitnesscenter med havudsigt. Der er også en række massagebehandlinger tilgængelige samt vært for regelmæssige Yoga-begivenheder hele året på feriestedet eller kan endda lejes til at være vært for dit eget Yoga-tilbagetog. Der er også en frisør på stedet og Mani-Pedi Spa.

Receptionen er døgnet rundt på Aegialis og kan arrangere dig masser af udflugter på øen og hjælpe med bil / cykeludlejning, hvis det er nødvendigt. Aegialis Hotel er også vært for sine egne madlavningskurser, yoga / meditationssessioner, pilates, græske nætter, snorkling og vinsmagning, for at nævne et par stykker i den pakket kalender, så du altid har masser at vælge imellem, når du er færdig med at slappe af! Hotellet er også et populært bryllupssted på øen.

Tjek den officielle hjemmeside for Aegialis Hotel and Spa for yderligere forespørgsler og reservationsoplysninger.
Funktionalitet:
bar
udflugter
varme bade
indendørs/udendørs pools
luksussuiter
Restaurant
Snorkling
spa
ture
vinsmagning
yoga

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.