Kansas City Pride 2022

Kansas City Pride 2024: parade, datoer og hoteller

Kansas City Pride 2024: parade, dates and hotels

Lokation

Kansas City, USA

Kansas City Pride 2022

Kansas City Pride 2024 finder sted i juni. Du er ikke i Kansas længere, Dorothy! Dette er hjemstedet for hun-der-bar-ruby-skoene, så det er et passende sted at fejre Pride.

Pride Parade er et højdepunkt, der byder på en farverig procession med flåde, bands og samfundsgrupper, der marcherer gennem fremtrædende bygader og fremmer synlighed og fejring af mangfoldighed. I mellemtiden er PrideFest vært for en række underholdningsmuligheder, herunder livemusikoptrædener, madleverandører og aktiviteter, der skaber en feststemning, der er behagelig for deltagere i alle aldre.

Yderligere begivenheder under fejringen kan omfatte workshops, foredrag og sociale sammenkomster designet til at give information, støtte og netværksmuligheder for LGBTQ+-samfundet. Disse arrangementer er også rettet mod fortalervirksomhed og uddannelse, der fremmer lige rettigheder og forståelse.

Det sjove forventes at starte kl. 11:00 på lørdag, startende fra krydset af Westport Rd. & Broadway Blvd. Det vil rejse sydpå langs Broadway og problemfri overgang til Mill Creek Parkway. Derfra tager det et venstresving ind på Emanuel Cleaver II Blvd., og fortsætter, indtil det når finalen i Theis Park. Der er gratis adgang til paraden.

Tjek vores guide til bedste hoteller i Kansas for Pride.

Sats Kansas City Pride 2024: parade, datoer og hoteller

Ingen anmeldelser fundet

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.