Golden Gate Park

Ting at gøre i San Francisco

Oplev hjemmet til Silicon Valley og Castro

San Francisco er en af ​​de mest spændende byer i Amerika. Dens økonomi har boomet i de seneste år, drevet af den enorme rigdom i Silicon Valley. De store tech-virksomheder har hovedkontor her, med få undtagelser. Nogle af de mest ambitiøse og højt betalte mennesker på jorden er strømmet til San Francisco. At være i San Francisco kan føles som at være i centrum af verden.

Det er også spækket med kulturelle attraktioner og mange gode restauranter. Castro-distriktet er uden tvivl USA's mest berømte homoseksuelle. San Francisco er en by, du skal opleve mindst én gang i livet.

Sankt Frans

Golden Gate Bridge

Golden Gate Bridge er en hængebro, der forbinder strædet mellem Stillehavet og San Francisco. Den åbnede i 1937, og den forblev verdens længste hængebro i de næste tre årtier. Det var en stor ingeniørpræstation på et tidspunkt, hvor den amerikanske økonomi steg foran sine europæiske kolleger. Den nye verden var ved at formørke den gamle verden.

Du kan leje en bil og køre over den. Da det kan være dyrt at køre en bil i San Francisco, kan du overveje at tage en bus over Golden Gate Bridge. Det er med i så mange amerikanske film, for ikke at nævne sange. Golden Gate Bridge er et af Californiens ikoniske vartegn. Det anses for at være en af ​​de mest æstetisk tiltalende broer i verden.

Golden Gate Park

Golden Gate Park

Golden Gate Park er gratis at komme ind på, hvilket gør den til en attraktiv udsigt i en by, hvor pengene ikke rækker så langt. Det er fyldt med interessante attraktioner at udforske. Du kan bruge lang tid her - det er over 1,000 acres. Gå en tur rundt i den japanske tehave, den botaniske have og tag en vandretur - hvis stemningen skulle tage dig - op ad Strawberry Hills. Det er en meget naturskøn park med rigelige fotomuligheder. Du vil også finde masser af steder at få kaffe.

Der er museer i parken, som er værd at besøge, især for historieinteresserede. De Young Museum kan prale af tusindvis af kunstværker, fra præcolombianske til indonesiske skatte. Hovedattraktionen i Golden Gate Park er California Academy of Sciences.

California Academy of Sciences

Det mest besøgte museum i San Francisco, dette er af de vigtigste videnskabsmuseer i Amerika. Det er virkelig fire museer, der dækker forskellige aspekter af videnskaberne. Der er Steinhart Aquarium, Morrison Planetarium, Osher Rainforest og Kimball Natural History Museum. Afhængigt af dine interesseområder kan du fokusere på en bestemt del af museet. Der er guidede ture, du kan deltage i. Du finder over 900 arter i akvariet, inklusive eksotiske væsner som lommelygtefisk.

Udforsk San Franciscos homoseksuelle scene

San Francisco kan prale af en af ​​verdens fineste homoseksuelle scener. I 1970'erne var Castro-distriktet det bankende hjerte i homoseksuelle Amerika. Ingen anden by havde haft en så stor og dynamisk homoscene siden Weimar Berlin. Det repræsenterede fremkomsten af ​​LGBT+-amerikanere fra skyggerne. Stonewall-oprøret og de første Pride-marcher startede den homoseksuelle befrielsesbevægelse.

I dag er Castro-distriktet stadig fyldt med homobarer. Det er et fantastisk sted at feste. San Francisco er mere berømt i disse dage som hjemsted for Silicon Valley. Teknikgiganterne former den verden, vi lever i, og mange af dem gør det fra deres hovedkvarter i San Francisco. Men hvis du spurgte amerikanerne i 1970'erne, hvad der dukkede op, når de tænkte på San Francisco, ville de sandsynligvis have sagt "Det er lidt homoseksuelt." Læs mere: En gay guide til Castro

Sankt Frans

Fisherman's Wharf

Et af de mest charmerende distrikter at udforske i San Francisco er Fisherman's Wharf. Det er et samfund ved vandet med mange restauranter at udforske. Mange er rettet mod fisk og skaldyr. Du finder noget solid amerikansk comfort food her. Gå en tur ned ad Pier 39 - et godt sted at tage billeder. Der er også flere museer med kuriositeter at udforske.

Alcatraz Island

Alcatraz Island

Nogle af James Bond-filmen A View To A Kill blev optaget omkring Fisherman's Wharf. I en meget James Bond-agtig ånd kunne du tage en tur til den altid mystiske Alcatraz-ø. Mellem 1933 og 1963 fungerede det som fængsel på en klippeø for nogle af USA's værste skurke. Et slag på denne forbudte, ensomme ø betød, at der virkelig ikke var nogen flugt. Du kan besøge det i dag, udforske de tidligere fængselsceller og spekulere på, hvordan det ville have været at blive banket op på Alcatraz.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Hvad sker der i dag

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i San Francisco

Gennemse et udvalg af ture i San Francisco fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in San Francisco til din rejseFå din guide