Berghain

Berghain Club & Panorama Bar

Epicenter for dansefans fra hele verden.

Berghain Club & Panorama Bar

Placeringsikon

Am Wriezener Bahnhof, Berlin, Tyskland, 10243

Berghain

En af de bedste danseklubber i Europa, beliggende i et tidligere kraftværk i Østberlin, er Berghain blevet et epicenter for klubgængere fra hele verden, med dets en kæmpe hovedetage, fremragende lydsystem og en fantastisk lineup af DJ's, der pumper ud af den bedste musik.

Ovenpå er Panorama Bar, som har en lidt mere civiliseret stemning og fremragende udsigt over byen. (Laboratorium, en sexklub kun for mænd, er et separat sted i kælderen med egen indgang og kø.)

Berghain startede som en homoklub, men tiltrækker nu et blandet publikum. Nogle siger, at det at være homoseksuel, at se ud i midten af ​​20'erne eller ældre og at bære mørkere farver (intet for prangende) vil forbedre dine chancer for at komme ind. At ankomme fuld er klart nej-nej. Men når du først er inde, er oplevelsen fantastisk.

Læs mere om hvordan man kommer ind i Berghain her.

Ugedag: Panorama Bar: fre, lør fra kl. 00:00

Weekend: Berghain: Fre: 22:00 - 6:00; Lør fra 23:59 - Man 6:00

Nærmeste station: U: Warschauer Straße; S: Ostbahnhof; Bus 240: Franz-Mehring-Platz

Funktionalitet:
bar
Dancing
Musik
Sats Berghain Club & Panorama Bar
3.6
Publikums vurdering

Baseret på 72 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

4 Stjernevinder

M
M

1-Sep-2019

Fantastisk technotempel, dog mindre og mindre bøsset efterhånden som tiden går

Berghain lever bestemt op til sit ry, både godt og dårligt. Min partner og jeg tog ture til Berlin hver sommer i løbet af de sidste par år, og har haft gode besøg der hvert år. Selvom jeg må sige, at det bliver tammere, og mindre og mindre homoseksuelt hvert år. De dage er forbi (selv for bare fire eller fem år siden), hvor folk, homoseksuelle eller hetero, gjorde det i det fri i loungen i stueetagen. Selvom der bestemt stadig er et betydeligt kontingent eller homoseksuelle mænd på det primære dansegulv (og baglokalet ved siden af ​​fortsætter med at være et centrum for homoseksuelle aktiviteter), vil jeg generelt sige, at mængden er mere end halvdelen af ​​hetroseksuelle techno-fans. Jeg må dog sige, at de heteroseksuelle mænd der generelt er ret chille og "hetrofleksible". (Ved mit seneste besøg dansede jeg med en sød fyr, som på trods af at han var der med sin kæreste fortsatte med at kysse mig i en længere periode). Lokalet er bestemt ikke raffineret, ret industrielt og koldt, hvilket gør det mere kantet. Engangsbesøgende, der er kede af at blive afvist, mangler helt sikkert pointen. Folk bliver afvist uden nogen særlig grund (især når køen er lang), det er køens karakter ved Berghain. "Well dress twinks" er bestemt ikke mere tilbøjelige til at komme ind end groft klædte midaldrende fyre i billig t-shirt (faktisk vil jeg påstå, mindre sandsynligt), og det har bestemt intet at gøre med sprog eller race. Min partner og jeg er besøgende, der stort set ikke taler tysk, en af ​​os er synlig minoritet, og vi har aldrig haft et problem. (Vi er blevet afvist et par gange, men er kommet med succes, vil jeg sige 80% af tiden.)
R
Rick

19 Aug 2019

Verdens bedste danseklub

I foråret tog min mand og jeg til Berghain, og efter at have passeret sikkerhedskontrollen og betalt vores entré, var det afsted til techno vidunderland. Dette er en kæmpe klub, som har to etager. Den øverste er Panorama bar, som spiller housemusik og hovedetagen. Rundt omkring er der masser af chill spaces og flere barer. Stjernen her er musikken, de får de bedste DJ's fra hele verden til at spille her, og de skuffer ikke. Fantastisk techno med et gulv fyldt med forskellige mennesker, der bare klipper løs og hygger sig. Fantastisk lydsystem. Masser af homoseksuelle mænd her og folk fra hele verden og ja, masser af berlinere. Det er blevet kaldt en af ​​de bedste klubber i verden, det er med god grund, godt personale, gode drinks og helt fantastisk musik. Højt anbefalet.
R
Rick

16 Aug 2019

Utrolig techno-aften

Min mand og jeg kom ind i Berghain, og efter at have været igennem sikkerhedskontrollen betalte vi og gik ind i en af ​​de bedste klubber i verden. Dette sted har det i gang. God øl, flotte lys og de bedste djs i verden. Folk der er venlige, og vi møder folk fra hele verden. Musikken er virkelig stjernen i showet. Dette er uden tvivl den bedste klub, jeg nogensinde har besøgt. Ja, døren bliver selektiv, når den er optaget, men hvis du kommer ind, bliver du transporteret. Stærkt anbefale.
E
Enric

24 Nov 2018

Turistattraktion". Det er en joke!

Inkonsekvent, amatøragtigt og et falsk "udvalg". Dette er IKKE en homoseksuel klub, og jeg tror ikke, at ægte berlinere badegæst selv forsøger at komme ind i denne turistattraktion. Kom nu, hvad du vil se der er tynde velklædte straight twinks! De virkelige ting i denne by sker under jorden.
G
Gianmarco

28-Oct-2018

Ydmygende

Jeg tror, ​​at homoseksuelle samfund er venligt og åbent sind... ja, denne klub er faktisk ikke.
M
Michele

28-Oct-2018

Værste oplevelse i mit liv.

Jeg forstår ikke, hvorfor dette sted er opført her i en guide for homoseksuelle rejsende. Det var den værste og mest ydmygende oplevelse, jeg havde i mit liv på et homoseksuelt sted. Efter 3 timers frysning ventende i en cue 95% lavet af hetero folk, blev jeg nægtet ved indgangen uden et ord af få hjernedøde straight fyre. Ingen ord, ingen forklaring. Vi var to sammen, begge homoseksuelle, begge nægtede. Jeg så også en meget barsk scene af en person, der nægtede ved indgangen og blev skubbet voldsomt ned på jorden af ​​en af ​​disse hjernedøde vagter. Så hvorfor nævne dette sted her og få homoseksuelle rejsende til at spilde tid og sunde kan kun foreslå andre homoseksuelle rejsende at undgå denne ydmygende og ubrugelige oplevelse.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.