Moonlight

Måneskinsoplevelser med Aisha Shaibu

Vi fangede Aisha Shaibu, grundlægger af Moonlight Experiences. Hun leder ture i Londons enorme LGBTQ + nattelivsscene.

Vi fik fat i Aisha Shaibu, grundlægger af Moonlight Experience. Hun leder rundt i Londons enorme LGBTQ+ natteliv. Hendes ture fører dig ikke til de sædvanlige steder. Moonlight Experiences er dedikeret til at udforske den mere boheme, eksperimentelle side af scenen.

1. Hvad inspirerede dig til at starte Moonlight Experiences?

Jeg startede Moonlight Experiences af flere årsager, først og fremmest var det fordi jeg ikke så nogen, der lignede mig i rejsebranchen. Som en stolt queer sort kvinde har jeg stået over for visse udfordringer, mens jeg rejser, og jeg ville sikre, at alle, der besøger London eller de andre byer, vi driver, kan være deres autentiske jeg sikkert, uanset hvem de er. Den anden grund er, at queer-rum altid har været i tilbagegang, og jeg tror virkelig på at udnytte LGBTQ+-turismens økonomiske kraft til at hjælpe med at opretholde dem. Jeg ønskede også at forstærke marginaliserede POC-kunstnere og stemmer i vores samfund og følte, at jeg også kunne hjælpe med at gøre det med Moonlight Experiences.

2. Hvad kan LGBTQ+-rejsende forvente af dine ture? De ser flotte ud.

Nå, enhver LGBTQ+-rejsende, der slutter sig til os, kan forvente det uventede, mens de har det vildt godt med ligesindede queers fra hele verden. Hver nat er anderledes og unik, fordi vi sikrer, at rejsende får den bedste queer-oplevelse, byen har at byde på. Det, vi laver, kombinerer queer-kunstudstillinger, hemmelig historie, liveoptrædener, undergrundsfester og vores egne arrangementer for at give det perfekte miljø til at føle sig som en del af fællesskabet. Vi holder også gruppestørrelsen lille (max 10 personer), og hver gruppe ledes af en af ​​vores LGBTQ+-aktivister, som afslører alle de queer skjulte perler.

Måneskinsoplevelser med Aisha Shaibu

3. London har en enorm LGBTQ+-scene, og den har udviklet sig meget i de senere år. Hvilke aspekter af det er du mest tiltrukket af?

Jeg foretrækker personligt at holde mig væk fra den kommercielle side af queer-scenen, som hovedsageligt er placeret i Soho. Det skyldes, at jeg er tiltrukket af de forskellige områder, der tilbyder niche-arrangementer. Jeg oplever også, at de er mere rummelige og kæmper for mangfoldighed.

4. Mange LGBTQ+ spillesteder har lukket. Tror du, det bliver sværere for natteøkonomien at trives?

Det er meget trist, at mange queer-rum er lukket, da de er et vigtigt aspekt af vores samfund, selvom lukning af spillesteder altid har været et problem i årevis. Jeg tror bestemt, det er sværere for natteøkonomien at trives med mangel på pladser, men mens spillesteder er i tilbagegang, er LGBTQ+-begivenhedsaftener steget eksponentielt, hvilket indikerer vækst og robusthed i vores samfund, som kan hjælpe vores natteliv til stadig at trives.

5. Hvis du skulle vælge et par, hvilken ville du så vælge som dine yndlings homoseksuelle barer i London?

Jeg vil vælge en blanding af homoseksuelle barer og queer-aftener, nogle af mine yndlings homoseksuelle barer inkluderer VFD i Dalston, Royal Vauxhall Tavernog Dalston Superstore. Nogle af mine yndlingsaftener inkluderer 'Pxssy Palace', 'HER Jack' (som jeg organiserer med HERSOCIALAPP), 'Mint' og 'LEZ Events').

Måneskinsoplevelser med Aisha Shaibu

6. Uden for London, hvilke byer har de mest spændende LGBTQ+-scener?

Paris , New York LGBTQ+-scenen er ret spændende, især når du er til barer og begivenheder, der er væk fra den kommercielle hype.

7. Har du fundet en kommende LGBTQ+-destination?

Ja! Lissabon er en vidunderlig spirende LGBTQ+-destination, der har så meget at byde på.

8. Hvordan kan vi booke en af ​​dine ture?

Du kan booke enhver af vores ture, der er tilgængelige i London, Paris, Lissabon, Barcelona og Amsterdam via vores hjemmeside www.moonlightexperiences.com eller via det sociale medie FB/Insta @moonlight_experiences.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Hvad sker der i dag

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i London

Gennemse et udvalg af ture i London fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in London til din rejseFå din guide