Mykonos

De bedste homoseksuelle barer i Europa

Fra London til Mykonos

Der er så mange homoseksuelle barer i Europa. Denne liste er på ingen måde endelig. Vi har samlet et udvalg af flerårige favoritter på de bedste homoseksuelle destinationer i Europa. Nogle er sæsonbestemte favoritter, andre er favoritter året rundt. Erfarne homoseksuelle rejsende vil have besøgt alle eller de fleste af disse barer.

Vesteuropa er hjemsted for mange af verdens mest kosmopolitiske og socialt liberale byer. I numeriske termer er den mest homoseksuelle by i Europa London. Den mest uhyrlige homoseksuelle scene findes i Berlin. Og det bedste homoseksuelle feriested i Europa er Mykonos. De store hovedstæder i Vesteuropa har længe været magneter for homoseksuelle. Barerne er opført i

Glory

The Glory - London

En af de mest spændende og banebrydende homoseksuelle barer i London, The Glory savnes ofte af turister. Det ligger på Kingsland Road i East London. Selvom Soho er Londons vigtigste homoseksuelle område, finder du en omfattende og mere alternativ homoseksuel scene, hvis du går østpå til Dalston og Hackney.

The Glory er et godt sted at tage en drink om aftenen. Det er også et forestillingssted. Du finder nogle af Storbritanniens bedste drag queens og queer kunstnere, der gør deres ting på The Glory. Efterhånden som natten skrider frem, bliver det et feststed. Du kan gå nedenunder og danse indtil de tidlige timer.

Moeem - Barcelona

Barcelona har en enorm homoscene centreret omkring Eixample-distriktet. Moeem er centralt, men det ligger lige uden for Eixample - Barcelonas homoseksuelle scene er ret spredt. Moeem har åbent fra den tidlige aften til de tidlige timer hele ugen. Der er masser af gode homoseksuelle barer i Barcelona, ​​men vi plejer at gå tilbage til Moeem, da det bliver så travlt. Der er virkelig brummer, især i weekenden. Du vil se en masse hotte spanske mænd her. Nå, de fleste af dem vil insistere på, at de faktisk er catalanske!

RVT (Royal Vauxhall Tavern) - London

En anden stor London homoseksuel bar, der ikke er i Soho. RVT er Londons længst kørende bøsseklub. Det er blevet en nøglekomponent i Storbritanniens homoscene. Berømte drag queens som Lily Savage begyndte deres karriere i RVT. Der er også en legendarisk historie om natten Freddie Mercury tog prinsesse Diana til RVT forklædt som dreng. Det lyder for godt til at være sandt, men efter alt at dømme fandt dette sted i 80'erne.

RVT er vært for nogle fremragende træk- og teateraftener. Der er også tema-klubaftener. Det er et historisk sted og en destinationsbar på mange homoseksuelle aftener i London. Det er mere end værd at tage til Vauxhall.

COX - Paris

Åh, homoseksuelle Paris. Der er mange gode homobarer i Paris at vælge imellem, så det er svært at vælge en favorit. Vi har valgt COX, da det er her, så mange fantastiske aftener i Paris begynder. Det er i Le Marais på Rue des Archive. Gay-barerne i Le Marais åbner op om aftenen i Rue des Archive er det bedste sted at starte. Der er flere barer, de fleste med terrasser. Du kan sidde udenfor og flirte med nogle lokale – pariserne er faktisk ikke så uhøflige, som legenden ville have det! COX har en lang happy hour, og du vil nyde at mingle og potentielt flirte på terrassen.

Helie Welt - Berlin

Når du tænker på homoseksuelle barer i Berlin, tænker du på ... ting, vi måske ikke bør nævne her. Du ved præcis, hvad vi mener! Og hvis du ønsker at udforske den krydstogt side af Berlins homoseksuelle scene, så tjek vores guide til gay cruising i Berlin.

Helie Welt ligger i Schöneberg, og det er en klassebar. Du kan få en civiliseret tidlig aftendrink. Det er også et godt sted at bringe nogen på en date.

Jackie O 'Mykonos by

JackieO' - Mykonos

Det internationale homoseksuelle jetsæt ned på Mykonos i foråret og sommermånederne. Det er Europas mest populære homoseksuelle sted. JackieO 'åbner for sommerfestssæsonen, og det er stedet at være i Mykonos. Du finder nogle af de mest attraktive, opadgående mobile homoseksuelle mænd hos JackieO's. Et uacceptabelt sted for scenedronninger.

Papegøjer - Sitges

Et andet sæsonbestemt hotspot, Parrots er en homobar i hjertet af Sitges. Det er også hjertet af den lokale homoseksuelle scene. Stolene og bordene på terrassen vender mod baren på den anden side af vejen - Central Bar Cafe - hvilket betyder, at du næsten er tvunget til at få talentet ud. Meget befordrende for chat og flirt, Papegøjer er, hvor homoseksuelle aftener i Sitges har en tendens til at begynde.

Værftet - Soho

Ja, Soho er i London, men på mange måder er det en mini-homoby for sig selv. Vi kunne ikke lade være med at inkludere en Soho homoseksuel bar, så vi er gået efter The Yard Bar. Det er meget populært blandt lokalbefolkningen. Du kan tage til The Yard for en drink efter arbejde. Det er også et godt sted at starte din aften i weekenden. Du finder noget af Londons fineste øjenbolsje på The Yard. Læs mere: De bedste homoseksuelle barer i Soho.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Hvad sker der i dag

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Barcelona

Gennemse et udvalg af ture i Barcelona fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Barcelona til din rejseFå din guide