Londons sejeste kvarterer

Londons sejeste kvarterer

London er en stor by med mange smertefulde kvarterer

London er en by i en tilstand af konstant udvikling og vækst. Gentrifikering og udvikling udgør en række trusler mod byens befolkning, men bidrager også til at skabe spændende og livlige kvarterer.

London er en smeltedigel af kulturer og baggrunde, hvor enkeltpersoner fra hele verden bosætter sig i byen. Der tales 250 sprog i London, hvilket gør den til verdens mest sprogligt forskelligartede by.

Byen er en samling af forskellige bydele, områder og kvarterer, hver med deres egen unikke atmosfære og samfund, og hver byder på helt forskellige oplevelser. Fra quirky Camden til Londons LGBT + -center Soho, der er virkelig et sted og noget for enhver smag i den britiske hovedstad. Læs mere: De bedste homovenlige hoteller i London

Comptons af Soho

 

Soho

 

Beliggende i hjertet af West End og besætter 90 gader over en kvadratkilometer. Nattelivets hovedstad i London, Sohos gader er foret med barer, natklubber og teatre. Om sommeren om aftenen er gaderne fyldt med festlighederne, der nyder den overflod af aftensteder. Soho var engang Londons rødt lysdistrikt og repræsenterede byens snuskede underliv. Området er dog nu hjemsted for en række stilfulde butikker, high-end barer og high-pande gallerier, på trods af dette har Soho opretholdt sin identitet som en bastion af seksuel befrielse og oprør.

Siden slutningen af ​​det 20. århundrede har Soho også været hjemmet til LGBT + plus kultur og samfund i London, hvor mange af sine mest populære homoseksuelle barer og klubber ligger omkring Old Compton Street. G-A-Y bar er uden tvivl Londons mest kendte homoseksuelle bar og er populær blandt områdets yngre publikum, der nyder de billige cocktails og popklassikere. I mellemtiden kan man finde historien på Admiral duncan, stedet, hvor Londons tragiske sømbombeangreb på det homoseksuelle samfund skete. Den ikoniske Ronnie Scott's Jazz Club ligger også i det trendy Soho og har siden 1959 budt velkommen til folk som Nina Simone, Ella Fitzgerald, Jimmi Hendrix og Prince. Besøgende kan stadig se natlige forestillinger på dette historiske sted.

Selvom Soho måske har erstattet bøhmen, som det engang var kendt for med en dyrere og mere eksklusiv atmosfære, er området stadig Londons nattelivscenter og fortsætter med at repræsentere nattelivskulturen, som det altid har været kendt for. Læs mere: De bedste homoseksuelle barer i Soho.

 

Dalston

 

Dalston begyndte virkelig at blomstre i begyndelsen af ​​2010'erne, efter at hipsters fra Shoreditch blev trætte af deres stadig mere almindelige kvarter og besluttede at flytte og investere i den kommende Dalston. Området har dog en lang historie som et populært rejsemål for indvandrere, der strækker sig over 100 år. Som sådan har Dalston en rig og blandet kulturarv, der er legemliggjort gennem det mangfoldige udvalg af caféer, barer, butikker og restauranter, der befolker området i dag.

Området kan prale med en af ​​de mest imponerende mad- og spisesteder i London, hvor restauranter regelmæssigt erstatter lukkede barer og natklubber. Dalston er hjemsted for nogle af de bedste tyrkiske restauranter i London samt en række trendy caféer og vinbarer. Angelina er en typisk Dalston-restaurant, der kæmper japanske og italienske retter og er populær blandt hipstere i området, der strømmer gennem dørene for at prøve den fem-retters smagsmenu.

Kvarteret er også hjemsted for en række homoseksuelle klubber og barer og har været et knudepunkt for mere radikal og subversiv LGBT + -kultur i årtier. Dalston Superstore er et LGBT + -rum i hjertet af Dalston, der fungerer som en cafe, bar og klub. Superstore er et dagligt syn på det homoseksuelle natteliv i området, som er livligt og velkendt.

 

Camden

 

Camden London

Camden er udødeliggjort som hjemsted for punk, Amy Winehouse og britisk goth-kultur, og er et område i London dybt nedfældet i kulturel betydning. Siden det 19. århundrede har Camden været et omdrejningspunkt for Londons musikindustri, da det var det vigtigste sted for klaverproducenter og sælgere. Det blev senere fødestedet for den britiske Punk-bevægelse i 1970'erne efter en ikonisk koncert af Ramones i Roundhouse. Derefter senere blev området kendt som Amy Winehouse's stampende grund, en regelmæssig på kvarterets pubber og en beboer på Camden Square.

Kvarteret har oplevet næsten konstante stigninger i ejendomspriserne og som sådan er området nu placeringen af ​​nogle af Londons dyreste huse. Denne ændring kan ses i Camdens gader takket være ankomsten af ​​mere eksklusive butikker og restauranter i de senere år.

Camden er et af Londons mest eklektiske og forskelligartede shoppingdistrikter, og dets navnebror Camden Market er en skattekiste af excentriciteter fra tøj og tilbehør til vintage-plader og kunstværker. Området er stadig hjemsted for mange af de legendariske spillesteder, der førte til dets identitet som hovedstadsmusikcentret, herunder Roundhouse, Electric Ballroom og Underworld.

 

Bermondsey

 

Bermondsey, der engang var et knudepunkt for skibsfart og fremstilling i hovedstaden, er i dag et livligt og livligt kvarter fuld af kunst, kultur og liv. Området har oplevet en hurtig og dramatisk regenerering i de senere år, der med succes har øget investering og udvikling.

Under den victorianske æra var meget af Bermondsey et slumkvarter og havde nogle af de laveste levestandarder i London. Faktisk var området omtalt i Charles Dickens' Oliver Twist, hvor forfatteren malede Bermondsey som en kriminalitetsbefængt slum.

Mange af Londons mest etablerede kulturelle vartegn kalder Bermondsey for hjem, herunder White Cube-galleriet og Fashion and Textile Museum. Områdets hovedpulsåre er Bermondsey Street, en travl og eklektisk samling af caféer, butikker og barer, der henvender sig til den unge og trendy befolkning. I nærheden finder du også Shard ved London Bridge, og i weekenden bør du tjekke Maltby Street Market.

 

Brixton

 

David Bowie vægmaleri Brixton

Brixton er beliggende i centrum af det sydlige London og er et knudepunkt for kultur, clubbing og samfund. Brixton er legenden David Bowies fødested, og området rummer stadig minder fra Ziggy Stardust-sanger med et stort vægmaleri til hyldest til ham.

Området er formet af dets befolkning, og i dag er det en spændende blanding af caribisk kultur med hipsterpåvirkninger. Gaderne i Brixton er dekoreret med graffiti og lugten af ​​madlavning flyder ud af åbne restaurantdøre, mens busker spiller deres instrumenter. Lørdag er, når kvarteret er som mest levende med sit imponerende marked og travle atmosfære. Gå til Brixton Village for en god brunch.

Hvert år i juni er Brixton også hjemsted for Brixton Disco Festival, en fejring af diskotek og dets lignende genrer. Festivalen finder sted på Windrush Square, en central placering i kvarteret og en, der fejrer og mindes om de modige personer, der rejste på HMT Windrush, det første skib, der bragte efterkrigsarbejdere til Storbritannien fra Jamaica.

Brixton er også hjemsted for nogle af Londons mest spændende klubber og barer. Prinsen af ​​Wales er en klub og bar i flere etager i hjertet af Brixton og kan prale af en af ​​de bedste barterrasser i London. Klubben er vært for verdens førende DJ'er og vælgere som Giles Peterson og Norman Jay og er en sand afspejling af den græsrodsatmosfære, som Brixton er så kendt for.

Læs mere: Londons LGBT-landemærker.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Hvad sker der i dag

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i London

Gennemse et udvalg af ture i London fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in London til din rejseFå din guide