Hvælving 139

Hvælving 139

Vault 139

Placeringsikon

Basement Bar, 139-143 Whitfield St, London, Storbritannien, W1T 5EN

Hvælving 139

Gay cruise bar med varierende påklædningskoder (eller ingen), afhængigt af ugens nat (cruise, strippet eller undertøj).

Der er en cruising session dagligt - tjek deres hjemmeside for det aktuelle tema. Entré inkluderer en gratis drink, gratis frakketjek, WiFi, gratis adgangskort og et loyalitetskort.

Ugedag: 13:00 - 01:00

Weekend: 13 - 00

Nærmeste station: Warren St eller Goodge St.

Funktionalitet:
bar
Krydstogt / fetish
Mørkt rum
Gratis Wi-Fi
Maze
Musik
Sats Hvælving 139
3.5
Publikums vurdering

Baseret på 283 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

4 Stjernevinder

A
Alex Alex

23-May-2024

God nat

Was there on a Thursday from after 8 to after 10, and there was a good crowd of people having fun. Good atmosphere too. S
H
Harry

11 Nov 2022

Super varmt publikum

Var her for nylig en torsdag aften, deres 'Stripped'-begivenhed. Meget blandet publikum, i alder, etnicitet, krop osv., men alle er der for at have det sjovt. Jeg blev glædeligt overrasket over mængden af ​​kæbe droppingly hot guys - forkælet for valg!
I
Isaac

19-Apr-2022

Hvælving 139

Jeg havde det meget sjovt i denne fantastiske krydstogtbar i det centrale London, der altid havde et godt publikum og et bredt udvalg af fyre. Personalet er venligt og kontrollerer, at alt går godt, jeg satte virkelig pris på dette aspekt
S
Steve

23-Feb-2020

Naked

Jeg besøgte Vault 139 en mandag nøgen aften. Det var som jeg forventede, at masser af nøgne fyre ledte efter sjov. Jeg elskede det. Jeg bekymrer mig dog om holdningen til ubeskyttet sjov. Jeg ved, at de sandsynligvis er under forberedelse, men hvad med andre kønssygdomme? Hver gang jeg går i denne klub føler jeg et behov for at blive testet bagefter. Hvilket ikke er en dårlig ting.
T
Tom

14-Feb-2020

Forfærdelig

Sandsynligvis det mest beskidte sted i London. Personale uhøfligt, masser af brugte kondomer rundt omkring, frygtelig lugt. Spild ikke din tid og vælg et andet sted.
S
Simon

14 Dec 2019

Folk, der filmer andre gæster?

Vault 139 er en fantastisk krydstogtbar i det centrale London med masser af hotte fyre og venligt personale. Den eneste ulempe er, at folk har en tendens til at bruge deres telefoner overalt - og jeg mener OVERALT - og jeg er ret sikker på, at i det mindste et par fyre filmede folk, der havde sex. Personalet gik forbi og blandede sig ikke.
P
Paul

18 Nov 2019

Det leverer altid

Perfekt til en kort tur eller til at blive i en lang session. Mine yndlingsaftener er onsdag (undertøj) og torsdage (nøgen). Så varmt at se så mange fyre alle have det sjovt. Der er altid noget for enhver smag.
M
Mike chisholm

28-Sep-2019

GODT NYT TEAM

Jeg havde ikke været i VAULT i seks måneder i USA, så det var GLAD for at se et nyt hold på bar og dør. DESVÆRRE forbliver klientellets nonchalante holdning til åbenlys usikker sex den samme. INGEN SÆBE PÅ TOILETTER flere personer gjorde døren opmærksom på dette. DEN NYE TV-ASSISTENT ER EN MEGET EFFEKTIV medarbejder. GODT KLARET.
D
Dave & Matt

18-Jul-2023

Hej

Det er en homokrydstogtsklub, stop med at tude, bliv hjemme og se gentagelser af The Bill.
A
Andy

24 Aug 2019

Det bedste

dette sted er bedst i London. Hver gang jeg gik var det fantastisk. Tidligere kommentar om værdi for pengene må være en joke. Bitter fordi den gratis drink ikke var en premium dobbelt spiritus og mixer. Den fyr burde bestemt ikke drive en forretning. Det ville koste mere end £9. Du får også gratis frakketjek, og når du har betalt, kan du komme og gå hele dagen. Nøgne sessioner er de travleste, men det har altid haft et godt publikum og et bredt udvalg af fyre. Jeg elskede dagene, afslappet men hæsblæsende. Jeg har aldrig haft et dårligt besøg og kan ikke vente med at komme tilbage
C
Chris

13 Aug 2019

Ja, men nej, men ja

Objektivt set er det ikke godt. Stedet er relativt lille med kun, akavet placerede 4 gloryhole hytter - som en 6ft4 mand kæmpede mine knæ ... Det er også beskidt, brugte kondomer, vand over hele gulvet. Det dufter heller ikke godt. Derudover er Vault 139 ikke den billigste - for dine £9 får du en gratis drink, men ingen premium drinks (f.eks. ingen dobbelt whisky). Personalet er uhøfligt - jeg var super smilende og høflig, men fik dog ikke noget smil til gengæld (og blev til sidst snydt og serveret dobbelt whisky og ... vand, i stedet for cola til samme pris). Sagen er dog, så vidt jeg ved, at det er den eneste krydstogtklub af sin slags i London - hvor man kan have almindeligt streettøj på. Derfor besøger mange hotte mænd det. Og det er snusket. Og er det ikke det, cruising handler om?
i
isaac

11 Aug 2019

Nøgen ..... nu også på lørdage (slags) !!

Jeg elskede virkelig torsdag aften nøgen session. Problemet er, at mange andre også elskede det og blev alt for populært til dets eget bedste. Det betød, at medmindre du ankom før kl. 8, skulle du stå i kø for at komme ind. Jeg ville ikke have noget imod at vente 30-10 minutter eller deromkring, men de begyndte at uddele billetter, så du kunne komme tilbage efter et bestemt tidspunkt. ofte mindst 15-30 minutter senere. Det fjerner lidt fornøjelsen af ​​aftenen. De nøgne sessioner mandag aften lider ikke af de samme problemer, og jeg har aldrig været nødt til at stå i kø for at komme ind, så jeg er begyndt at gå til dem i stedet for, men for mig, og jeg forestiller mig mange andre, en aften i byen så tidligt på ugen er ikke særlig praktisk. Men uanset om det er torsdag eller mandag, synes jeg, du får en rigtig god blanding af fyre. De har en tendens til at skæve ældre - 45'erne og 30'erne - men du får helt sikkert også yngre fyre der, bare ikke helt i samme mængde. Der er også en ganske god raceblanding her også, så hvis du ikke er kaukasisk, vil du ikke være den eneste ikke-hvide person her. Jeg plejer at gå med den hensigt ikke at blive for sent ude (hvad med at man/tors er skoleaftener!), men oplever ofte, at jeg nyder stedet, menneskerne og atmosfæren så meget, at jeg plejer at være en af ​​de sidste mennesker der. ! Og i en STOR udvikling er lørdag aften nu blandet påklædt og nøgen, så hvis du ikke kan der om ugen at klæde dig af, så kan du nu gøre det i weekenden. Yay!! Jeg har ikke været til denne aften endnu (den hedder Alt eller Intet), men selvom det ikke bliver helt det samme, som når alle er nøgne, er jeg sikker på, at det stadig vil være rigtig sjovt!
G
Gary

17-Jul-2019

godt sted

Bedste krydstogtsted nogensinde. Gik på en nøgen nat. Temmelig overfyldt og masser af varme aktioner. Masser af unge hotte fyre også. Havde det rigtig sjovt der. Ved ikke, hvorfor folk sagde, at personalet var uhøfligt, de var ret søde mod mig.
E
E

3-Jul-2019

Sjovt

Gik med min partner til undertøjsaften, fordi vi er til at se og blive overvåget. Vi havde en masse af begge dele og nød virkelig den tid, vi tilbragte der - forhåbentlig havde vores publikum det også sjovt. Besøget var på en søndag eftermiddag / aften. Stedet var anstændigt travlt, da vi forlod (omkring 50 personer) ved 6-ish. I modsætning til andre anmeldelser var personalet hjælpsomme og venlige og £9 for adgangsbilletten inklusive en drink er en ret anstændig pris for London. Der var masser af mennesker, der gjorde rent hytterne hele tiden.
G
Gav

2-Jul-2019

topboy

God ærlig sjov, hvad end du kan lide, ingen attitude og masser af det. Vær sikker, men nyd!
L
Latapi

24-Jun-2019

3/5

Jeg gik der flere gange i løbet af en måneds tur, jeg havde i London. Jeg må sige, at personalet kan være uhøfligt og ikke vil respektere deres egne kampagner. Som nævnt i tidligere anmeldelser begynder de at lukke super tidligt, nogle gange med 45 minutter i forvejen. Stedet er relativt lille-medium størrelse. Et ret lille mørkt rum, fire kahytter med glory-huller, 5 små bunkers for at have det sjovt, men de er ikke private. Jeg vil sige, at det primært var ældre fyre, men jeg fandt nogle søde twinks. Ud af de 5 gange, jeg gik, var 1 temmelig tom, de andre var anstændigt overfyldt. Generelt havde jeg gode tider, men det kunne bestemt have et bedre personale.
J
John

10-May-2019

Greta sted!

Gik for første gang i april. Opholdt sig tre timer og havde en fantastisk tid. Alle aldre i undertøj kun nat...Stedet er rent, personalevenligt.
S
Stephen

26-Apr-2019

Lukker tidligere

Jeg forstår ikke, hvorfor de altid prøver at lukke tidligere. Selv fredag ​​aften, hvor der er travlt. Jeg mener .. Det centrale London ? Hvorfor kan du ikke holde den åben, mens du annoncerer? Det er kun åbent til kl. 1 selv i weekenden, men personalet vil bogstaveligt talt smide dig ud kl. 12.
P
Paul

24-Feb-2019

Kælder sjov

Jeg gik for første gang i sidste uge på en onsdag midt på eftermiddagen. Publikum var godt, 20-25 fyre i alle aldre, men for det meste 40+. Ingen fuzz, intet drama, lige til forretning. Masser af mørke hjørner eller åbne pladser til at spille en til en eller i grupper. Personale fint og venligt. Det er en kælder, det er en krydstogtbar, hvor homoseksuelle mænd har sex. Det er så rent, som det kan blive.
M
Marc

7-Feb-2019

Lille britisk stil nasemw

Tænk på 'Little Britain' stil homobar. Det er ikke dig, hvis du ikke får den "nordlige" accent af den fyr, der tilsyneladende driver stedet :-) Spild ikke din tid - du kan gøre det (meget) bedre.
M
Marc

7-Feb-2019

Samlet lorthul

Yderst uhøfligt personale. Beskidt, ildelugtende.
J
Joe

5 Dec 2018

Legit, let, venligere end jeg troede

Jeg har været i Vault et par gange. Min første gang var jeg rædselsslagen, men dybest set er det en bar omgivet af forskellige rum med fyre, der står af. Du kan ikke fare vild, da det bare er en stor cirkel. Relativt rent (det er en sexklub, ikke en spisestue) og som en stor, ældre fyr sætter jeg pris på, at der er alle typer. Det giver jeg fem stjerner for. En gang i barområdet er det ret lavmælt. Ingen ser ud til at have handling der, hvilket er rart, hvis du har brug for hvile.
M
Mike chisholm

22 Nov 2018

BEHOV FUMIGATING

INSEKTBIDER OVER MINE BEN...SKADELIGE DRONNINGER FRA SYDAMERIKA, UDOVER DENNE GODE VÆRDI.MEN MANGE BØSSE MED ET FORVÆNNET SELVBILLEDE.
s
s

16 Nov 2018

Værste billet counter personale

Lokalet er fantastisk, og resten af ​​personalet er venligt. Men fyren med briller ved billetskranken er forfærdelig og den værste medarbejder, du nogensinde vil støde på.
D
DAVID

11 Nov 2018

Regelmæssig besøgende

Dette sted er det bedste i London. Personalet er super effektivt. Altid en god blanding af fyre. Generelt venlige.
J
Joe

29-Oct-2018

Hvad du forventer ... en sexklub

Jeg er virkelig ikke sikker på, hvor alle de negative ting, jeg læser, kommer fra. Folk klager over personale osv... Jeg gik lørdag aften omkring 8:30-9:00. Personalet var alle fine og ryddede regelmæssigt op. Gratis drink ved indgangen og £3.90 G&T, hvorefter jeg synes er meget rimeligt. Jeg er 30. Der var masser af action og et meget blandet publikum... for det meste ret maskulint. Jeg havde aldrig gættet på, at mange var homoseksuelle. Eneste ulempe var, at den lukker kl. 1, og barens sidste ordrer var som 12:10. Begyndte at få travlt omkring kl. 10 og begyndte at rydde ud omkring kl. 11. Jeg tog afsted kl 30:12 og stadig et par stykker færdig. Jeg ville vende tilbage!
M
Mike chisholm

23 Aug 2018

SPIL VENLIGST SIKKER PÅ DENNE STED

Hvis du spiller sikkert vil du være ok.
J
Jos

21 Aug 2018

op til dig

En ikke særlig velorganiseret klub med masser af køer, især mandage eller torsdage.
B
Bradley

16 Aug 2018

En ren sexklub.

Torsdag er virkelig, rigtig travlt, bogstaveligt talt en hundrededel af mænd derinde. Det er ikke noget sted for generte fyre, da der kun er 5 hytter, så handlingen er helt åben. Om aftenen, gør dig klar til at albue rundt på stedet. Udover at den blonde frakkebrik sagde til mig "Jeg kender ikke dine hensigter" for at komme ind med en tung taske, og til sidst rakte den til mig og greb den som en vulgær kartoffelsæk, var det ikke en dårlig oplevelse.
M
Mike

31-Jul-2018

Godt sted

I London meget ofte, og jeg besøger altid Vault. Der sker altid noget. De bedste nætter er undertøjet og de nøgne nætter, hvor fyre har det sjovt i gruppen overalt. Deltag eller se det er lige meget. Fyre kan lide at blive set her og elsker at have det sjovt offentligt. Det er altid nemt at være med, hvis du vil. Gruppeaktioner er de bedste, og jeg kan få meget af det her. Fantastisk sted for sjov, hvis du kan lide en krydstogtklub.
P
Phil

20-Jul-2018

God tid

Var på besøg i London september 2017 og gik her tidligt en lørdag aften fra omkring kl. 6 - 9. Havde en god tid! Venligt personale og masser af hotte fyre i alle aldre, 20'erne - 50'erne. Startede med en god bundsession i en af ​​alkoverne ud til siden, som er mere private. Så fandt jeg min egen bund, som ville holde et show i det åbne krydstogtområde, der har polstrede bænke og rør til toppen (mig i dette tilfælde) at holde fast i til en rigtig pløjesession. Fyre var respektfulde og samledes for at se på, men holdt sig ude af vejen og var ikke irriterende og forsøgte at komme ind i handlingen. Bagefter lod jeg en af ​​de varme og hængte fyre se sprøjte på mit ansigt. Jeg tog lidt en pause og fik en øl i baren. Chattede med den venlige og meget sexede bartender i et stykke tid. Så fandt jeg to fyre (ikke sammen), der ville have noget c***-tilbedelse - hvem er jeg til ikke at forpligte - en super hot indisk fyr hang som en hest og en dejlig blond brite med et mere overskueligt medlem .. Gudskelov! Alligevel havde jeg aldrig forventet at have det så sjovt tidligt på en lørdag aften, og jeg havde stadig tid til at møde mine venner til middag ude. LOL jeg vil helt sikkert gå tilbage på mit næste besøg i London. Tak drenge!
M
Mike

10-Jul-2018

Brutalt ærlig anmeldelse

Første gang besøg i går med min partner og en ven. STRIPPET nat, 9/7/18. Havde hørt om stedet før og blevet fristet, men havde ikke forventet væg-til-væg smukke fyre eller høj kvalitet. £9 for at komme ind. Ingen kø. Dørmand var meget saglig. Ikke uhøfligt, men heller ikke imødekommende. Det ville have været rart for en 1. timer at få at vide, hvordan tingene fungerer, men alligevel... ...indeni var faktisk ret behageligt. Mørk og snusket, med dæmpet neonbelysning, som er præcis, hvad en cruise bar skal være. Pusleplads til højre med bløde sæder. Var lidt bekymret, fordi alle mine ejendele var betroet en plastikkurv, og mit eneste link til den var en lodtrækning i papir, som jeg skulle have i min sko. Stadig ikke 100% sikker på, at dette er den bedste måde at styre alt på sikkert, men det så ud til at gøre tricket. Layoutet var 50-50 mellem loungeområder og sexområder. Blå farveskema til lounge, rød til sex, men der var en masse action i gang selv i loungeområderne. Det eneste sted, der virkede 'sikkert' eller 'forbudt', var området omkring baren. Jeg havde ikke forventet, at der skulle være travlt. Dette var en post-pride weekend mandag aften. Kundekreds var meget varieret efter min mening. Jeg ved ikke, hvad problemet er med 'underlige gamle fyre' på nogle af disse anmeldelser. De har lige så meget ret til at være der, og nogle af dem kender et par tricks, som de yngre, mere indbildske besøgende måske ikke. Et par uønskede famler fra nogle mennesker, men alt sagt og gjort, hvis berøring af mit skrammel gjorde dem glade, så fint. Alle viste også et element af respekt for grænser. Hvis jeg skubbede nogens hånd høfligt væk eller omvendt, så var det problemet løst. - Jeg vil sige, at gennemsnitsalderen var omkring 30 til 40, med alle forskellige typer fyre. 60% bearish fyre, resten delt mellem jocks og tænker, men med en ægte diversitet. Alle former, farver, etniciteter (og størrelser) repræsenteret. Resten af ​​personalet, jeg stødte på, var meget behageligt. Barmanden tog sig tid til at forklare, hvordan betalingssystemet fungerede i baren, og garderobemanden var også meget hjælpsom og venlig. Måske var det den måde, jeg talte til dem på, men overordnet set fandt jeg dem ikke uhøflige. Jeg gætter dog på, at de ville blive skjortede, hvis nogen udviser nogen form for holdning. Samlet set er der et par negative aspekter af dette mødested, men jeg vil råde enhver, der går, til at gå med den rigtige holdning. Alle, jeg mødte, hvad enten det var en gæst eller personale, var i værste fald behagelige og i bedste fald venlige, men så igen, jeg gætter på, at jeg ikke prøvede at opføre mig, som om stedet var bygget til mig alene, eller at jeg var den eneste ret til at hygge sig. Hvad angår negativerne, kunne stedet virkelig klare sig med bedre toiletfaciliteter eller et brusebad. Jeg vil gerne vide, at hvis jeg vil deltage i seksuel aktivitet med fuldstændig fremmede, at de i det mindste har fået en vask. Den eneste mulighed for nogle var at bruge vaskene til at vaske i, og det er ikke fantastisk. Det ville også være rart at have omklædningsområdet bedre oplyst og holdt lidt adskilt fra stueetagen. Hvis du bliver skiftet og vil sikre dig, at du har dit tøj/værdigenstande/billet sikkert, er det bedre at have mere lys. Det giver også en smule overgang mellem at komme væk fra gaden til at være i en krydstogtbar. Der var også en masse risikabelt sex. Dette er ikke selve stedets skyld, men kundernes skyld. Efter den gratis drink var prisen på drikkevarer ret høj, selv for London .... Samlet set nød jeg og de to fyre, jeg var sammen med, vores besøg. Vi fik, hvad vi alle ville have, og havde en meget travl og actionfyldt aften. Jeg fik snakket med et par fyre, havde det sjovt med et par andre fyre, og oplevede en bar som den frække, vi havde været på i Berlin, i modsætning til de mere tamme 'fornemme og høflige' britiske homoseksuelle krydstogtbarer med skuffende mørke rum og indadvendt kundekreds.
M
Marek

16-Apr-2018

Świetne miejsce!

Super miejsce! Byłem wiele razy i zawsze mi się podobało. Polecam.
M
Malcolm

11-Apr-2018

Fantastisk sted for ondskab

Venligt personale, plads til at skifte, ordentlig garderobe. Der er masser af komfortable sæder i nærheden af ​​baren, en række mørkere områder bagerst til ballade. Klubben er godt passet - altid ren og holdt ren hele dagen. Du kan møde næsten alle derinde - meget varieret publikum, normalt mere venligt end et gennemsnitligt London-sted. Et besøg værd. En begrænsning er, at øludvalget ikke er for godt, men det ser ud til at være et problem med mange homoseksuelle barer og klubber. Tjek hjemmesiden, før du går, som har en blanding af 'tøj på' og 'tøj af'-sessioner.
a
andrea

30-Mar-2018

Uvenligt barpersonale

Som med alle homoseksuelle klubber er det hit og miss på dette sted - masser af attitude-dronninger, men andre, der bare bliver nedslidte og beskidte, som mænd og ikke piger. Det eneste problem med dette sted er personalets holdning, som stinker. De skal alle sendes på et intensivt kursus for kundeservice – manerer og venlighed koster ingenting.
M
Mauricio

16-Mar-2018

Jeg blev ikke ved at gøre 5 minutter

Jeg gik der fredag ​​den 16/03/18 aften for første gang, og jeg blev ikke i 5 minutter. Den fyr, der tog dine ting, var så arrogant og uhøflig mod mig uden grund, at da jeg tog min frakke af for at give ham, ændrede jeg mening og gik væk fra stedet. Jeg forstod virkelig ikke hans holdning til mig.
Z
Zach

16-Mar-2018

Bedste sted i London til hot action

Jeg har været i Vault et par gange til søndag eftermiddags undertøjsfest. Altid en god blanding af fyre/mænd i alle aldre og former. Jeg har aldrig haft noget at klage over. Lol. Har været der en gang på en lørdag aften på krydstogt. Det var det, der virkede mindst for mig. Jeg prøvede torsdagen nøgen aften i går (15/03) for allerførste gang og kan fortælle, at det var et af de hotteste steder, jeg nogensinde har besøgt og spillet i, nok det bedste i London. Jeg kan kun varmt anbefale det. Personalet er venligt, værdien er fremragende. Selvfølgelig kan du aldrig være sikker på, hvem der dukker op, men du vil altid finde masser af hotte mænd, der er villige til at spille. Jeg plejede i hvert fald at finde dem meget nemme. Fyre går i aktion, så snart de ankommer og bliver nøgne. Der er ingen tid og energi spildt der. Jeg kan ikke vente med at besøge Vault igen, når jeg er i London næste gang, og det vil helt sikkert være en af ​​de nøgne nætter.
L
Luca

10-Feb-2018

Sorter personalet!

For at være retfærdig er de fleste af personalet, relativt nye, behagelige, professionelle. Men der er 1 eller 2, der ikke burde virke uden om offentligheden!
M
Mohammad Yasoob

28-Jan-2018

Dr

Jeg går ofte og synes, det er blandet - nogle gange får man, hvad man vil have i de første 20 minutter, ellers må man komme hjem og gøre det nødvendige. Jeg elsker dog personalet, fyren bag disken, den høje er varm. Dog en masse usikker praksis.
D
Dvir

11-Jan-2018

Dejligt sted, men ingen mennesker

Selve stedet er godt, men da jeg var, var der ingen mennesker...
M
Michael

25 Dec 2017

Tøj på

Jeg har gået år og aldrig haft et problem. Personalet som helhed er snakkesalig, venligt. Venue har masser af forskellige områder til at dække de fleste behov. Gratis glidecreme & kondomer og så mange mænd du kan klare. Et besøg værd, og du bliver hooked, som jeg er.
J
Julius

15 Dec 2017

London har det hele!

Har været på stedet torsdag aften og blev overrasket over, hvor sjovt stedet er. Mindre behov for snak, folk går til den sjove del umiddelbart efter, de har trukket af. Stedet var tætpakket, det eksploderede næsten fra 7-9. Jeg vil ikke gå, men mit VÆRKTØJ sagde, han kan kun være god i 3 runder. Hvis du kommer til London som turist som mig, er dette sted et must.
B
Billy

12 Dec 2017

Julemag - december 2017

Når du besøger London og tager med til julehandling til undertøjsaften, lægger du dit hovedtøj i en kurv med en billet, og det virker sikkert og rent. Der var travlt i puslepladsen og der udveksles forskellige indbydende looks. Undertøj varierer enormt og måske mere spændende end nøgen. En række aldre og rart at se over svulmende g-strenge, især - en række aldre og action overalt - masser af berøring og let at håndtere gennem bukser fører ofte til mere. Nogle stille værelser bagerst måske for mørke, nogle store gruppehandlinger på tværs af lokalet af dj'en og flere fyre af den større sort. Toiletter, der er lidt skyggefulde, men også varme aktiviteter der, vil helt sikkert vende tilbage til en stor spise igen, bedst senere efter kl.
A
Anth

30-Oct-2017

Sjovt for alle

Gik til undertøjsfest omkring kl. 9 på en onsdag. Fyren ved døren var høflig og hjælpsom, bartenderen var lige så venlig. Sæt stemningen på en god måde, så jeg følte mig godt tilpas stort set, så snart bukserne tog af. Der er et mangfoldigt sæt af rum, så det er sjovt at gå rundt og opdage, hvem der gemmer sig hvor. Omkring 30 fyre var spredt rundt, vil jeg sige. En god blanding af stilarter og aldre. Alle virkede også seje - venlige, med respekt for grænser osv. Super liderlig og legesyg :-) Havde en god tid med at lege med nogle søde. Vil helt sikkert være tilbage.
J
Jax

28-Oct-2017

Modbydeligt personale

Meget arrogant personale, der betjener deres kunder. Sure holdningsproblemer. Hvis du ønsker at blive fornærmet, når du går ind i dette tempo, så fortsæt. De fortjener på ingen måde at overleve på et nuværende marked. Alle mine venner, jeg kender, holdt op med at støtte dette sted. Jeg er med dem!
R
Robert

6-Oct-2017

Fantastisk sted

Jeg besøgte den afklædte nat (25-Sep) og var meget imponeret. Fyren ved indgangen arbejdede røv og opretholdt en høflig, tålmodig og hjælpsom holdning hele vejen igennem. Ligeledes fyren i baren. Jeg ville give dem begge 10/10. Jeg nød virkelig atmosfæren, og nogle gode værktøjer var udstillet. Opholdt sig 3 timer, desværre ikke meget action for mig, men det var ikke stedets skyld, helt op til mig, jeg skal komme i bedre form og gøre mere for at "få det til at ske". Ville prøve at besøge igen på mit næste besøg i London.
S
Scott

16-Sep-2017

En skuffelse

Jeg læste anmeldelserne, men da jeg var en selvstændig tænker, valgte jeg at gå uanset. Jeg ankom kl. 3 en fredag ​​eftermiddag under de normale krydstogttimer. Det var ikke så travlt endnu, men det var trods alt en arbejdsdag! En drink og frakkecheck er inkluderet i entréen. Bedre end ingenting. WiFi fungerede i et varmt sekund og var derefter ude. Jeg prøvede at undgå at bruge mine internationale data, men der var i det mindste en vis modtagelse dernede (åh ja -- hvælvingen er i kælderen). Der var flere krydstogtområder. De mørkere områder var sværere at navigere, end jeg ville have forventet (ujævne gulve, trin, bænke og/eller puder med uregelmæssige længder, hvilket førte til, at folk snublede eller faldt ned fra bænke). Stedet var rent nok. Ingen klager der. Drikkepriserne virkede ret standard. Aldre skævt ældre, hvilket jeg forventede ville være tilfældet. Der foregik kun sutning. Poppers blev solgt i baren, men ingen så ud til at nyde dem i de mørke områder. Jeg ville gerne selv have suttet mere, men hver gang jeg holdt pause på stedet, blev jeg overfaldet (ofte af de samme fyre, som jeg havde efterladt kun få øjeblikke tidligere). Vær forberedt på en masse at se og stryge og sutte udført af den samme håndfuld fyre, men lidt faktisk handling.
A
All this and heaven too

16-Sep-2017

En skuffelse den forkortede version

Det var godt prissat en gratis drink coatcheck og wifi er inkluderet. Baren er rimelige priser. Det er rent, og fyrene var vilde med mig, men det er stadig ikke godt nok
J
Johnny

6-Sep-2017

Har været to gange allerede og haft en god tid

Været på en mandag frokosttid til påklædt cruising og onsdag aften til undertøjsaften. Dejlig blanding af fyre fra 20'erne-60'erne og lav attitude. Begge gange mødte fyre, der var sjove at lege med. Vil vende tilbage.
A
Anthony

28 Aug 2017

Hot handling.

Var i tvivl om dette sted og besøgte 28-8-17. Da jeg først fik modet til at gå ind og klæde mig af, var det et godt sted. Personalet var rart. Skærme på vægge viser hot homoseksuel porno. Mange forskellige rum og åbne områder. Hot watch action foran dine øjne. Fyre der er ikke nøjeregnende og mange forskellige typer mennesker der. Jeg ville tjekke det ud. Masser af glidecreme og kondomer til rådighed. Ville gå tidligere på natten, da det bliver varmere, så går natten længere.
S
Sam

27-Jun-2017

Uhøfligt personale

Stedet var ret rent. Dårlig ventilation, blev høj med lugten af ​​poppers i luften. Men det værste var ham, der solgte billetter. Behandler kunder, som om han gør dem en tjeneste for at komme ind.
R
Remo

25-Jun-2017

Meget attraktive mænd

Jeg var der sidste torsdag for den første nat til deres "Stripped Event". Der deltog en masse attraktive mænd, de fleste mellem 25 og 45. Der var mange aktiviteter omkring klokken 11.30.
N
Nanana

29-Apr-2017

Ikke så godt som det var.

Jeg husker mine første par gange her for mere end et år siden, - det var et fedt sted, mange varme fyre, men nu, med hvert besøg, ser jeg, at det bliver værre. Hovedsageligt kun gamle fyre, eller dem, der tror, ​​at de er hotte. Næsten alle er nederst, meget svært at finde rigtig god top. Normalt spiller alle i grupper - godt for dig, hvis du kan lide det. Mit sidste besøg var i går, og det var et af de mest mislykkede besøg - kun et par stykker i god form, men de går bare rundt og viser dig selv og ignorerer alle.
A
Anton

18-Mar-2017

Fantastisk sted

Gik der i går. Stedet er præcis min smag. Ikke særlig stor, men plads nok til at spille. Personalet er så meget venlige og hjælpsomme, aldrig uhøfligt. Du nyder virkelig at se dem arbejde. Stedet er lidt kinky, men meget rent til den slags sted. Så du finder selvfølgelig ikke et sterilt toilet og så. Bare vær sikker på, at du er til temaet. Jeg gik der omkring kl. 4, og stedet var allerede fyldt. Der kom langt flere kønne mænd med tiden. Havde det meget sjovt, gå helt sikkert tilbage dertil. Selv i dag igen.
M
Matthew

1-Apr-2017

Aftalt

Gik i går, og alt, hvad du sagde, er i orden, overvejede Ted's Place, men valgte Vault - god beslutning IMO. Kommer tilbage
M
Mike chisholm

18-Mar-2017

Spil sikkert hos VAULT

Bedst at spille sikkert i Vault, hvis du er HIV NEG, DU ER BLIVER ADVARET
H
Had a

1-Mar-2017

alle tiders!

Gik her en tirsdag omkring kl. 7, og det havde en konstant strøm af alle slags fyre hele tiden. Personalet var søde og høflige, og jeg havde det meget sjovt. Jeg satte pris på barområdet, som kan være et sted at tage en pause fra cruise-atmosfæren. Det hele sted kunne dog bestemt bruge en luftfrisker.
S
Steven

27-Jan-2017

Fantastisk mødested

Fantastisk sted at tage hen og hænge ud på mandage/torsdage, nøgen, se fyre tage det på og endda være med. Noget der for alle. Kondomer, glidecreme og gratis drikke. Masser af hotte fyre hvert sted du kigger. Kan blive ret overfyldt, men jeg var meget tilfreds med det. Vær forberedt på at blive rørt op overalt, hvor du går, hvis du ikke kan lide det, er dette måske ikke stedet for dig. Vil deff vende tilbage igen. Elskede det der.
K
Karas Meseene

13-Jan-2017

læge

Gik i anden uge, de fleste af fyrene er ved at komme videre i årevis. Personalet er ret venligt. Stedet er lille, men den rene pris er omtrent rigtig. Hvad mere kan jeg sige, det er ok, men til mange ældre fyre efter min smag bedst at undgå nøgne nætter, hvis du ikke vil have, at folk rører dig. For de yngre læsere vil du være et mål for ældre mænd og pas på, hvis du ønsker at spille sikkert.
M
Mike chisholm

28 Nov 2016

OK, MEN FORVENT IKKE ALLE MÆNDER DETTE EN BØSSEBAR

STEDET ER OK MEN BEFOLKET MED BØSSE, DER HAR SETT BEDRE DAGE. BEDST AT SPILLE MEGET SIKKERT DER.
S
Scott

25-Jul-2016

Hot fyre store strippet nat

Havde en fantastisk aften på stripped i aften... Hot guys... Cool air con mødested... Gudskelov i sommervarmen
T
Top man

23-Jul-2016

Vault - lørdag kl

Havde en fantastisk tid her, personalet var hjælpsomme og venlige, bestemt ikke uhøfligt.
S
Scott

30-Apr-2016

Altid godnat

Havde en rigtig god aften i aften... Det venlige personale her gør det altid til et indbydende sted
L
Luca

17-Apr-2016

Skam om noget personale

Jeg har været flere gange; hit & miss. Men et godt sted i det mindste at slappe af, og hvis du er heldig: fantastisk! I det hele taget er personalet godt, venligt osv. Men der er 1 fyr, der har den mest modbydelige holdning til kunderne. Også en anden lille fyr også meget modbydeligt. Forkæler oplevelsen for alle.
M
Matt

16-Apr-2016

Nysgerrig

Jeg har været i Vault i går på en krydstogtsaften. Alle slags fyre, du kan helt sikkert finde nogen til dig. Hjælpsomt og høfligt personale med en utrolig smuk bartender. Jeg har fået at vide, at fredag ​​er gennemsnitlig nat, men for mig var det eventyrligt nok som for min første gang der. Toiletter kunne være i lidt bedre stand, men generelt er stedet rent og ryddeligt. Det var mit første besøg i Vault, men bestemt ikke sidste. Næste gang mandag og strippet session. Og BTW, hvis du tænker på at finde en ægte kærlighed i dit liv, tager du fejl. Vi ved alle, hvad dette sted er til for, og det gør arbejdet.
M
Martin

31-Mar-2016

Godt sted . Definitivt gå tilbage

Fantastisk blanding af fyre, travlt, rent, personalet var meget hjælpsomt og venligt.
T
Tony

7-Mar-2016

Fremragende. Def anbefale.

Havde en fantastisk tid her, syntes personalet var meget venligt og hjælpsomt. Personalet ser altid ud til at gøre rent og er ret opmærksomme. Godt udvalg af fyre og meget travlt, især med afklædte og undertøjssessioner, ser frem til mit næste besøg i London.
M
Mike

2-Mar-2016

Uhøflig

Jeg har gået her flere gange og havde en dårlig oplevelse, hver gang jeg handlede med denne fyr, der arbejder der. Efter at have skældt mig ud foran en flok mennesker, fordi jeg ikke vidste noget om, hvordan tingene fungerer der, klagede jeg til en anden medarbejder, som fortalte mig, at han er ejeren. Jeg kan ikke tro, at en ejer af en virksomhed ville behandle folk sådan.
G
Grahame

2 Aug 2016

Hvorfor gå tilbage

Hvis du var ked af din tidligere oplevelse ved Vault, hvorfor fanden tog du så tilbage dertil???? Personligt har jeg altid haft det godt der, og personalet er venligt og hjælpsomt. Kunne ønske der var flere gloryholes tilgængelige.
M
Max

7-Feb-2016

Virkelig dejlig oplevelse

Gik der to gange. Den første var torsdag (nøgenfest), og det var fantastisk. Mange hotte mænd og en masse action! Personalet var søde. Mit næste besøg var fredag ​​eftermiddag omkring klokken 6, og det begyndte at blive travlt. Kunne lide det igen!
E
Eamonn

7-Feb-2016

januar

Bare for at sige Ian kunne ikke have været mere hjælpsom mistede min jakke fredag ​​aften Ian var så hjælpsom tak fik den sat nat tak igen Ian du er en stjerne Eamonn Irland
S
Salvatore

31-Jan-2016

Værste oplevelse

Jeg elsker normalt at gå til saunaer og krydstogtsteder, men jeg nød ikke dette sted. Fyren ved døren virkede meget nervøs, som om han var på stoffer, fyrene inde på cruising var ikke særlig attraktive, og ja, det er en risiko, du tager på disse steder, men nogen blødte for meget... Jeg så blod på et par forskellige mennesker og på mit ben! Det var et wake up call om at tage til den slags steder... Jeg prøvede det, men blodet var dråben for mig, og jeg gik straks, det lugtede heller ikke godt derinde.. De burde investere i en slags luftfrisker eller noget. Dette kommer fra en person, der har været i mange saunaer uden noget dårligt at sige om de andre.
A
Andy

9-Jan-2016

PlayAway

Gik runderne i London og Vault var det bedste sted. Elskede det så meget, at jeg gik hver anden dag. Saunaerne var for dyre og tomme, The Hoist prøvede hårdt, men det lykkedes ikke - det ser ikke ud til at blive travlt, undtagen søndag eftermiddag, som stadig ikke var så god som Vault. Vault får min stemme, og jeg fandt, at personalet var meget rart, så jeg oplevede ikke den uhøflighed, der er nævnt i tidligere indlæg
D
Darren

8-Jan-2016

Første gang

Gik til Vault for første gang den anden aften med min kæreste og var meget nervøs. Jeg vidste ikke, hvad jeg kunne forvente, og jeg tror, ​​jeg nød det lol. Min kæreste var fantastisk og holdt mig fokuseret på ham, som han havde været før. Da jeg var blevet rørt et par gange og forstod reglerne derinde, lykkedes det mig at slappe af. Vi havde begge en privat stand, hvor vi kunne spille, og det var spændende. Vi tog på stripaften, hvilket betød, at vi skulle være helt nøgne. Absolut noget at opleve.
K
Karas Meseene

1-Jan-2016

40 +

De fleste mennesker derinde er 40 opefter. Hvorfor skulle nogen, der ser godt ud eller ung ud, have brug for at gå til det sted i første omgang, sikker på at de fleste mennesker vil forstå, hvad jeg har sagt.
A
Adam

21-Apr-2019

26, rimelig flot

Jeg må sige, at din kommentar er lidt uvidende. Jeg elsker dette sted og har en fantastisk tid hvert eneste besøg. Jeg har en tendens til at undgå afklædte nætter, fordi jeg ikke nyder, at det er vanvittigt travlt, men nogle gør det!
D
Dick

17-Feb-2016

Duh?

Du antyder, at over 40 per definition ikke ser godt ud? Meget trist, faktisk! Jeg er over 40, ja, og jeg har været her, og mængden er i alle aldre, alle typer, og efter min mening slet ikke dårligt ud - på tværs af alle typer. Jeg havde mit livs tid på de afklædte nætter, mindre så på undertøjsnætterne. Dette er et fantastisk sted. Kan ikke vente med at gå tilbage!
L
Lem

15 Dec 2015

Mit foretrukne krydstogtssted i London.

Atmosfæren er helt rigtig. Masser af sofaer og andre komfortable siddepladser. Flere private rum med låse samt åbne mørke rum. Dejlig belysning med en ordentlig barstemning. Altid en del fyre der, hvis ikke ligefrem pakket ud. Ikke for højt, så folk kan tale. God værdi med en drink inkluderet i adgangsgebyret på £7 eller £8. En smule underbemandet, men personalet er OK. Gudskelov er de ikke nøgne, for de er VIRKELIG søde, og det ville være meget frustrerende! Andre steder er bare ikke så behagelige.
t
toby

15 Dec 2015

Hvor skuffende for en by som London ...

Sjovt sted. UHØFLIGT personale. Beskidte toiletter. 'Mærkelig' uvenlig person syntes at køre stedet. Jeg vil ikke vende tilbage.
M
Michael

20-Apr-2022

Personalet er selvfølgelig kort...

De kommunikerer med liderlige, begejstrede mennesker hele dagen. De ville være nødt til at være korte med alle for at holde tingene i bevægelse og se mængden af ​​sikkerhedsmæssige årsager. Der sker meget mere end blot en servicedisk, der leverer drikkevarer. Og hvis du vil have luftfriskere, sikre ... og rene toiletter; den mest prangende fetich-bar i den mest prangende fetich-by er ikke stedet. Stop med at ødelægge for dem af os, der vil have luften til at lugte af snavs
K
Kieran

14 Dec 2015

Meget imødekommende

Meget imødekommende fantastisk personale og service meget søde liderlige fyre masser af sexet personale.
j
jim

16 Dec 2015

Ubehageligt personale

Det ville være rart, hvis det var sandt. Stik modsat fra mit (rigtige) besøg.
J
Jason

1 Dec 2015

Det mest uhøflige personale nogensinde

Det rudeste personale, jeg nogensinde er stødt på. Nogensinde. Overalt.
J
John

24 Nov 2015

Serviceanbringende

Stadig underbemandet. Uhøfligt personale. Stedet trænger til en rengøring.
r
roland

23 Nov 2015

Nøgenregler !!

Fantastisk nøgen aften. Masser af liderlige mænd. Meget venligt personale, selvom de også kunne have været nøgne. Lad os alle være med. Min eneste anbefaling er, at lysene kunne have været svagere.
J
James

13 Nov 2015

Uhøfligt personale

Meget uhøfligt personale. Forvent ikke at blive behandlet som en kunde af denne flok arrogante, uhøflige mennesker.
A
Adam

29-Oct-2015

Uhøfligt personale

Det rudeste personale, jeg nogensinde har mødt.
R
Rich

6-Oct-2015

Meget bedre end nogle anmeldelser antyder

Jeg har spekuleret på, om der var en krydstogtbar i dagtimerne i Det Forenede Kongerige, på linje med dem i Amsterdam, for eksempel, og var glad og overrasket over at finde ud af, at der er. Jeg planlægger et par dage væk i næste måned, så besluttede at tjekke dette sted ud for en hurtig dagstur til London for at se, om et længere ophold ville være umagen værd i den forbindelse. Jeg blev ikke skuffet. Det tog mig et stykke tid at finde stedet, da jeg gik den forkerte vej ud af undergrundsstationen (det er faktisk virkelig tæt på!), og stedet ligger diskret i en stille gade lige bag undergrundsstationen. Efter at have læst nogle af anmeldelserne om, at stedet var "beskidt, fuld af udvaskede homoseksuelle" med "uhøfligt personale", havde jeg ikke forventet en hel del, men blev meget positivt overrasket. Personalet var behageligt nok og dørmanden på vej ud, meget venlig. Der var alle typer mennesker der, i alle aldre og nogen for enhver smag. Ja, der var nogle "gamle mænd" der, men jeg bemærkede ikke, at nogen af ​​dem var overdrevne. Med hensyn til usikker sex osv. Jeg var klar over, at det foregik, ligesom det sandsynligvis gør i en række lignende miljøer, det være sig cruising, saunaer eller online pickups, men for mig er det op til den enkeltes ansvar for ham selv. og hans medmenneske. Det er ikke noget, jeg nogensinde ville hengive mig til, og der er en række ting, jeg ikke ville gøre i en situation, såsom denne, hvor der ikke er mulighed for at gå i bad! Jeg havde en vidunderlig tid og ville ønske, at der var flere barer som denne rundt omkring i landet, jeg tror, ​​vi er langt bagefter kontinentet i den henseende. Det er alt sammen meget godt at have et par meget sene aftensteder som dette, men for en dagtid var dette et besøg værd, og mere eller mindre har jeg besluttet, at mine par dages pause vil være i hovedstaden på grund af dette og mange andre attraktioner, både homoseksuelle og andet! :O)
P
Peter

27-Jun-2015

Godt sted

Raunchy hot venue med for fyre i alle aldre, etniciteter osv. mit yndlingssted i London. Bar personale er ikke uhøfligt - jeg har altid fundet dem til at være stor. Selvfølgelig, hvis nogen er uhøflige over for dem, kan de reagere mindre end høfligt, men hvem ville ikke? De nætter, hvor heldet er inde, er jeg normalt optaget. I legeområderne, men hvis jeg har en uheldig aften, nyder jeg at sidde med en drink og snakke med barpersonalet. De fleste af kunderne er bare liderlige fyre ude for en god tid, og den mangfoldige kundekreds gør, at de fleste smag generelt bliver tilgodeset
R
Rus

18-Jun-2015

Fantastisk sted har bare brug for mere rengøring

Været der i mandags efter 7 alle fyre i forskellige aldre strippet alle fantastiske atmosfære sex overalt herlighed huller var optaget for mange nøgne fyre. elsker dette sted. Personalet ved indgangen var ok, men personalet bag baren var uhøfligt, og en ansat, der tjekkede sted med søgelys, var meget uhøfligt. Jeg hørte han kaldte en fyr skør, hvilket er meget uhøfligt. De bør forbedre deres kundeservice. Vil helt sikkert gå igen snart.
R
Ricardo

14-Jun-2015

Uhøfligt personale

Uhøfligt personale. Uimødekommende. Uvelkommen. Simpelthen uhøfligt..
J
Jon

3-May-2015

Uhøfligt personale

Dette sted er beskidt og lugter. Personalet er yderst uhøfligt. Jeg stod i evigheder og ventede i receptionen, og fyren så bare på mig og ventede. Jeg bad ham derefter om en billet, og han sagde, at hvis jeg ikke spurgte, hvad jeg ville, kunne han ikke læse mine tanker. Jeg troede, god kundeservice betød, at du spørger en kunde, hvordan kan du hjælpe dem?!! Bare et spørgsmål om tid lukker dette sted, for mange klager over personalets uhøflighed.
P
Peter

1-May-2015

BELØNNINGSKORT

Folk går jævnligt til dette sted. Jeg ved det, fordi jeg ser de samme mennesker, hver gang jeg går! De har også et belønningskort; efter 5 besøg (klip hver gang) Du kan komme gratis ind. Mit råd er at komme ind kl. 18, før entréprisen stiger, også på nøgen nat om torsdagen, så undgår du den lange ventetid på at komme ind, hvis du ankommer før kl. 30. Da London endnu ikke har pornobiografhytter, har dette spillested 18 hytter, men ingen videoskærme. Herlighedshullerne inden for væggene bliver meget travle, og du skal vente i evigheder for at få en hytte! Nogle fyre bliver vrede, og andre forsøger at springe foran dig, når en hytte bliver ledig. Hold øje med konflikter! Jeg har talt med ejerne og bedt dem om at sætte flere hytter ind, men de siger, at de ikke har pladsen. Hvad med at åbne en pornobiograf? De var ikke interesserede. Så hvis du vil have herlighedshuller og porno, så kom ikke til London!
T
Tony

9 Nov 2018

Folk bruger sjældent glanshullerne. De 4 hytter bruges ofte af par i stedet

Selve stedet er meget god værdi, £9 indgang inkluderer drink og frakketjek. Ingen virkelig mørke områder undtagen et med meget lavt til loftet, dette område er dog kulsort. Intet egentligt mørkt rum.
M
Martin

31-Mar-2016

5 videoskærme

Der er 5 videoskærme i lokalet, jeg var der for ganske nylig og havde en fantastisk tid.
T
Tom

19-Mar-2015

OK

Det er et ok sted at prøve, hvis du besøger London, men jeg vil ikke sige, at det er et almindeligt hænge ud sted. Gratis kondomer, brug dem venligst. Der er en blanding af mennesker hiv pos neg osv. Stedet er rimeligt rent, mit eneste problem er personalets holdning. Kan virke uhøfligt. Børst op på dine kundeservicefærdigheder drenge, og det vil være et sundt sted.
M
Marc

17-Mar-2015

Dejlig klub

Vault er en meget flot dejlig klub, jeg anbefaler den til alle, der leder efter en ren og venlig klub. Mit eneste problem er, at der ikke er nok sorte fyre, der er til sorte fyre..lol.. Men det er virkelig godt, og personalet er søde. Jeg nyder nøgne nætter, så føj venligst flere til listen og aflys nogle af de påklædte krydstogtsnætter :)
M
My

18-Jan-2015

Du får hvad du vil

Jeg går ret ofte i denne klub på nøgne nætter. Helt ærligt, jeg finder det meget nemt at 'mødere fyre'. Stedet er overfyldt, og du kan finde den type fyre, du kan lide. Mærkelige karakterer kan forventes, især på nøgne nætter. Entréen er billig, opbevaring ok, masser af kondomer og glidecreme, hverken rent eller snavset.
D
Dean

30 Dec 2014

2 irske gutter

Jeg er nødt til at være uenig med den sidste skribent med negative pointer for denne bar. Vi har været her et par gange og fundet det via annoncer, som tydeligt angiver, hvad baren er. Vi fandt, at stedet til en vis grad var rent, det er mørkt, men ikke kulsort, og på ingen måde stødte vi på uhøflige mennesker, og personalet var meget venligt. Hvis du vil spille, er det der for dig, men alle sexsteder har risiko for STI, men det er ikke barens skyld, det er også en hjælp at spørge om de er STI-frie eller vigtigere bærer beskyttelse. går over tors for mere sjov og boltre sig lol
D
Dave

16 Nov 2014

Hvælvingen (af Hades)

Hvis du leder efter en god aften i byen, er dette IKKE stedet for dig. Stedet er mørkt, trangt og beskidt. Mændene her er alle den forkerte type. Enten 80+ eller bare grim og meget arrogant. For ikke at nævne, at de sandsynligvis har fået alle mulige sygdomme fra flere tidligere partnere og med vilje også ønsker at inficere dig. Og jeg overdriver IKKE. Jeg sad ved siden af ​​denne gamle mand og passede mine egne sager, da jeg fangede ham i at give mig virkelig ondsindede blikke. Så lidt senere henvendte den samme mand sig aggressivt til mig og tvang mig til at kysse ham. Mens jeg blev sat mod adskillige andre mænd, som også tvang mig til at blive frisk mod min vilje. Mørkefornemmelsen er overalt. Det var et komplet mareridt, som jeg ikke ville ønske nogen, selv min værste fjende. Lyt venligst til mit råd, og ignorer alle disse andre positive anmeldelser, det er bare et læs propaganda for at få flere mennesker til at komme, så de mennesker, der arbejder der, kan få mere forretning. Det er ulækkert. Dette sted er Satans skjulested, og stedet skal lukkes for altid.
T
TGE

14 Dec 2014

Alles mening er værdsat

Tak til alle for jeres ærlige meninger. Vi sætter stor pris på alles kommentarer, men vil lukke denne særlige anmeldelsestråd.
W
Will

13 Dec 2014

Måske prøve GAY næste gang?

Undskyld Dave, men det er ret indlysende for alle, hvilken slags sted Vault er. Hvis din idé om en god aften i byen er en cocktail, mens du lytter til Kylie, så prøv GAY Places som Vault, der tiltrækker alle slags mænd. De er måske ikke alle i din smag, men hatten af ​​for ledelsen for at byde alle velkommen. Personligt havde det altid godt.
D
David

12 Dec 2014

Svar på "Hold dig væk"

Lad os nu få det på det rene? Du gik ind i en velkendt krydstogtklub, du var så chokeret, at du satte dig ned. Det her må have været i det overfyldte mørke rum, og så, din stakkel, vi er "tvunget til at blive friske mod din vilje"!! Det lyder godt for mig, kan ikke vente med at høre næste afsnit af denne fiktion.
D
Dave

3-Oct-2014

Svar på 'Hold dig væk'

Sikke et vrøvl!!! Det er en sexklub, jeg ser personalet gøre rent og har aldrig set 'lig' kravle langs gangene. Jeg er sikker på, at en afternoon tea-dans ville passe dig meget bedre!
J
Jake

4-Oct-2014

Hvis du ikke kan lide det, skal du ikke gå

Jeg er enig med Dave. Dette er en fuld på cruise bar. Ingen holdning og generelt venligt sted. Du ved, hvad du går efter, inden du ankommer til døren. Hvis du ikke kan lide det, så gå ikke!
M
Mike

27-Sep-2014

Bedst i London

Ren, god musik, meget travlt, at du ikke kan gå uden at stampe nogens fødder (specielt i søndag eftermiddags undertøjsfest), personalet er meget venligt bortset fra den tynde sorthårede fyr, der bærer briller. Stedet har en mærkelig lugt (på en behagelig måde), jeg gætter på, at det er på grund af den non-stop sex, der foregår, hvilket naturligvis lægger stress på toiletterne. Fra den prætentiøse fyr, der sidder og observerer, men ikke gør noget, til de snuskede unge mænd, der er klar til handling, går alle mulige mænd der (også nogle irriterende gamle mænd). Der er 4 private sengebåse med herlighedshuller optaget hele tiden og andre fem værelser, som ikke er så private. Siden september 2014 er adgangen til dagcruising £7 og £8 for natcruising. Stadig meget god værdi for pengene! Nøglen til at have det sjovt i denne klub er at acceptere det faktum, at det er en krydstogtklub og ikke alle er din kop te.
S
Stud

27 Aug 2014

Virkelig sjovt sted

Gik på en onsdag aften, undertøjsfest, masser af hotte fyre. Masser af plads til at lege, grupper dannes spontant, ingen holdning generelt. Den uhøflige skotske fyr er der ikke mere, men personalet er alle søde og smilende og også sjove! Vil helt sikkert vende tilbage!
W
Wolfie

10 Dec 2013

Bliv væk!

Jeg følte, at jeg blev transporteret til HELVEDEs hvælvinger fyldt med lig, der kravlede i de mørke korridorer og hjørner. Stedet er meget mørkt, lille uden privatliv selv inde i hytterne. Det lugter rigtig dårligt. At gå der i 5 minutter fik mig til at værdsætte mit liv og helbred så meget og være evigt taknemmelig for de bevidste valg, jeg traf i mit liv. Jeg er en stolt homoseksuel mand, og jeg føler stærkt, at jeg ikke tilhører denne dekadente rådne underverden.
D
Dick

17-Feb-2016

Dekadent rådnet underverden.

En mands kød (ahem) er en anden mands gift. Jeg elsker tilfældigvis stedet. Min version af, hvordan himlen ville være, hvis der var sådan et sted.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel