Baggaden LUKKET

Baggaden LUKKET

The Backstreet CLOSED

Placeringsikon

Wentworth Mews, Mile End, London, Storbritannien, E3 4UA

Dette sted er lukket permanent - juli 2022.

Storbritanniens længst fungerende homoseksuelle læder- og fetichklub. Nu på sit 30. år, er The Backstreets dørpolitik lige så streng som nogensinde, og den tjener respekt og fortsatte protektion af dem, der er dedikeret til gummi og læder.

Tænk ikke engang på at have sko eller bukser på. Læder eller gummi bør være den mest fremtrædende del af dit outfit - selvom t-shirts og denim kan spille en birolle!

Åben torsdag til søndag med særlige begivenheder: BLUF og IGNITE (for rygere). Indgangen ligger langs en sti, der fører fra Burdett Road.

Ugedag: Tor 22:00 - 02:00

Weekend: 22 - 00 / 03

Nærmeste station: Mile End (distrikts- og midterlinjer)

Funktionalitet:
Kun voksne
bar
Krydstogt / fetish
Mørkt rum
Sats Baggaden LUKKET
3.8
Publikums vurdering

Baseret på 75 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

4 Stjernevinder

T
Tim

14-Jan-2018

Backstreet kommer tilbage til sine herlighedsdage!

Med lukningen af ​​The Hoist er Backstreet nu Londons eneste dedikerede læder-/gummistang, og af de to var den altid den bedste: mørkere, sleaziere, mindre S&M (stand og model) og meget mere action. Uden konkurrencen og med det nye(ish) venlige personale vender det tilbage til sine glansdage. To ting gør det til en virkelig fantastisk klub: den har en meget streng dresscode (og ganske rigtigt: det er en læder/gummi fetichklub), men personalet er imødekommende og hjælpsomme, ikke hånende og afvisende, hvis du ikke har forstået det helt rigtigt. Den anden ting er forbuddet mod mobiltelefoner, hvilket betyder, at alle koncentrerer sig om alle andre frem for deres lille technoverden. Spillerne er hotte, smukke og holdningsfrie, præcis som lædermænd og gummifyre skal være. Dør- og barpersonalet er venligt og imødekommende. Layoutet, følelsen af ​​forventning, atmosfæren og handlingen gør dette til en af ​​verdens store fetichklubber. Virkelig. Tak gutter!
R
Richard

25-Mar-2017

Hyggelig, lidt ildelugtende men vores

Opdatering: adgangsgebyret er 8 pund uanset tidspunktet på dagen, som inkluderer frakketjek og en velkomstdrink efter eget valg. En dåse øl er 4.10 GBP Lukning af hejsen hjalp bestemt dette sted med meget mere sjov siden. :)

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.