Roses Bar

Roses Bar

Roses Bar

Placeringsikon

Oranienstraße 187, Berlin, Tyskland, 10999

Roses Bar

Roser her er ikke røde, de er meget lyserøde! Dette er den campest gay bar i Kreuzberg med masser af sjov og spænding.

Livligt, blandet publikum med 80'er til 90'er musik, der ikke ville fungere andre steder. Billige drinks, venlige bartendere, pakket om natten. Et yndet stop for før eller efter klubber.

Beliggende i nærheden af Möbel-Olfe bar.

Ugedag: 21.30 - 06.00

Weekend: 21.30 - 06.00

Nærmeste station: U: Kottbusser Tor, Görlitzer Bahnhof; N29 Adalbertstraße, Oranienstraße

Funktionalitet:
bar
Musik
Sats Roses Bar
3
Publikums vurdering

Baseret på 22 stemmer

B
Ben Doyle

24-Sep-2023

Langeilerladen mit derben Personalproblem

Stedet er kedeligt som fanden og har absolut intet at tilbyde andet end skøre bartendere, der opfører sig som om de er i deres egen stue. Malingen er virkelig helt off her. Enhver, der efterlader deres penge her, har kun sig selv at bebrejde.

G
Guy

30-Mar-2023

Advarsel

Hvis du ønsker at blive behandlet dårligt og have en frygtelig oplevelse, er dette det rigtige sted. Var der i onsdags, og fyren i baren var uhøflig mod mig, fordi jeg ikke var interesseret i ham. Dørpolitikken var også super mærkelig søde mennesker foran mig blev bare afvist uden grund. Stedet er langt fra inkluderende, ikke som det plejede at være før.
L
Lazlorrobot

28-Feb-2023

Absolut ikke et åbent fællesrum

Som en queer BIPOC-person kan jeg bestemt ikke længere betragte det som et "fællesskabsrum". Måske var det aldrig, og det var min forkerte forventning. Attituden hos nogle af folkene i barpersonalet er mildest talt meget uvenlig, jeg ville ikke tro, det er foreneligt med at betjene folk fra minoritetssamfund. Nogle af dem handler generelt, som du skal være meget taknemmelig for den form for kongelig prærogativ, du har modtaget som gæst i det øjeblik, de betjener dig, engang efter urimelig lang ventetid. Ved en lejlighed måtte min ven og jeg ikke spille videospil, mens vi chattede og indtog deres drinks. Der blev ikke givet nogen grund, bare nej, og det er det. Bare accepter det som en minoritetsperson i et land med en lang historie med hvid overherredømme. Mens der var andre i baren, som ikke kun snakkede og drak, men også tegnede.
G
Guy

5-Feb-2023

Roses Bar

I onsdags mødte jeg en bartender der, som viste en meget rovdyr holdning til piger, jeg tror ikke, det hører til LGBTQ-kulturen og ville ikke anbefale stedet til mine venner længere. Udsmideren var også en uvenlig fyr, der hele tiden talte i telefon og kiggede på folk med et meget devaluerende blik. Stemningen på stedet ændrede sig totalt til at være et dejligt sted, så uheldigt.
A
A

11-Sep-2019

Frygtelig oplevelse!

***LÆS VENLIGST DETTE*** Ankom med en gammel ven mandag den 9. september, sad i baren og fik to Becks. Vi var ikke fulde, højlydte eller upassende. Vi ønskede at bestille en anden drink, men bartenderen (som meget åbenlyst var bedøvet, fuld eller begge dele) ønskede ikke at sælge os drinks, selvom vi havde penge. Årsagen: vi gav ham ikke drikkepenge tidligere. Hvordan ved jeg? Fordi han bogstaveligt talt sagde: "Ingen drikkepenge, ingen drikkevarer" blev jeg smasket! Selv de to fyre ved siden af ​​os var chokerede og spurgte ham, hvordan han overhovedet kan sige sådan noget. Jeg gav ham ikke drikkepenge, fordi hans service var afgrundsdyb. Hele natten var han ekstremt arrogant over for os og andre kunder. Man kunne se på andres ansigter, at de følte sig skræmt af hans opførsel. Roses er kendt i Berlin som et sted med tolerance, og det håber jeg, at ledelsen vil gøre noget ved. I slutningen af ​​dagen var vi betalende kunder! Dybt skuffet.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.