Maksimal massage

Maksimal massage

Maxmalemassage

Placeringsikon

Chamberlain House, Cable Street, London, Storbritannien, E1 0AL

Tilbyder massage med dybt væv, fuld krop og blandet type er Max en venlig og højt kvalificeret mandlig terapeut i London med 15 års erfaring. Out-call og in-call-tjenester tilbydes.

Max har rejst over hele verden og har haft chancen for at se og forbedre mange forskellige fremgangsmåder, udvikle sit eget system og omfavne muligheden for at være unik. Han vil tilbyde forskellige metoder til at få den bedste formel til afslapning og for at slippe dig for smerten i en massage, herunder dybt væv, akupressur, lymfedrænering og behandling af hele kroppen.

Med mange faste kunder, der er overbeviste om, at hans form for massage er den bedste, garanterer Max 100% professionel service og tilfredshed.

Sats Maksimal massage
3.3
Publikums vurdering

Baseret på 40 stemmer

D
Daniel

30-Jul-2022

Bedste service

Fyren er bare rent guld. Stærk, flot og meget venlig. Det er det hele værd og ved præcis, hvad han laver. Den bedste massage, jeg har haft indtil videre! Dan
S
Simon

31-Mar-2019

Fantastiske!

Max er en vidunderlig fyr og total professionel! Mit bedste valg til London! Prøvede med kort varsel, og hans reaktion var så hurtig, kom bare og fik mig til at føle mig fantastisk! Magiske hænder! Tommel op!

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.