MANTRIX

MANTRIX

MANTRIX

Placeringsikon

4F Yumbo Center, Playa del Ingles, Gran Canaria, Spanien, 35100

Meget populær bøssedansklub, der er åben 7 dage om ugen. MANTRIX har også et mørkt rum og en udendørs terrasse. Det bedste tidspunkt at ankomme er omkring kl.

Klubben bliver super travl i weekenden med mange flotte lokale fyre og turister. Ankom sent, og du bliver muligvis i kø for at komme ind. Adgangsgebyr inkluderer en drink.

Ugedag: 02:00 - 06:00

Weekend: 02 - 00

Funktionalitet:
bar
Dancing
Mørkt rum
Musik
Sats MANTRIX
3.5
Publikums vurdering

Baseret på 16 stemmer

P
Paul

9 Aug 2015

Hit and Miss ....

Har haft nogle af de bedste nætter i mit liv i denne klub, men i de sidste 2 til 3 år, vi har været der (og vi er kommet siden 1997), kan det være skuffende tomt på visse nætter, med bare et par die hard klubgæster, der går rundt til omkring kl. 06:00. På sit højeste for omkring 10 år siden blev Mantrix vædret om natten, konsekvent god trance, house og tribal musik, fremragende dj's inklusive Miguel. Priser over gennemsnittet for drinks og kan blive meget varme. Måske på aftagende, ville være en skam, hvis det var.
E
Ekachai chieochalakom

17-Jun-2014

Fed musik

Tak Mario og hans team for at lave en af ​​de mest sjove aftener, jeg nogensinde har haft. Musikken er fantastisk og opløftende vokal og får alle til at danse. Vi fik endda downloadet numrene fra DJ'en for at lytte resten af ​​vores tur. For ikke at nævne, hvor mange nye varme venner vi fik.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.