Ben 800 Club

Legs 800 Club

Placeringsikon

800 Lea Bridge Road, London, Storbritannien, E17 9DN

Dette dobbeltrollede sauna- og tv-klubsted (gay- og bi-sauna 7 dage om ugen - undtagen torsdag og lørdag aften, når det bliver 'Legs 800' TV og beundrerklub).

Faciliteterne inkluderer en sauna, dampbad, bar og kaffeområde, lounge, mørke værelser, videolounge, private toiletter. Der er intet skilt på bygningen, men tallet 800 er let at få øje på, ligesom de mørklagte butiksvinduer.

Funktionalitet:
bar
Mørkt rum
Afslappende hytter
Sauna
Sats Ben 800 Club
3.1
Publikums vurdering

Baseret på 106 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

3 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

3 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

3 Stjernevinder

A
Aaron Afran

19-Sep-2023

Første besøg

Første gang nogensinde på legs 800 club og blev meget overrasket over, jeg fik øjeblikkeligt venner, jeg er en genert fyr, men blev hurtigt taget i hånden, vi havde drinks i stueetagen og gik derefter til første sal for at få en snak og lære hinanden at kende. endte på øverste etage, vi befandt os i en hvirvelvindsoplevelse, som jeg aldrig vil glemme, og snart blev brugt af alle mine indre kropsvæsker et besøg værd. Alle tilrejsende er altid velkomne
B
Brian

17-Apr-2022

Brian Phillips

Har gået der i årevis, jeg synes, at personalet er virkelig behagelige en god kop kaffe nogle gange kan en god tid være lidt kølig om vinteren, men personalet gør deres bedste, de kan, det er et stort sted, og de prøver at holde det varmt til os, de gør deres bedste, og jeg kan lide det der, så masser af stønnen
z
zoltan

11-Mar-2022

mr

Hej jeg er ny jeg er interesseret, men lidt genert. Er der en chance for, at nogen kan få mig til at se første gang torsdag eller lørdag aften for at klæde mig også tak piger?
D
Dave

22 Aug 2019

Stu

Et af de bedste steder, jeg har været fantastisk personale meget afslappende omgivelser værdi for pengene vil besøge igen snart
P
Philip

7-Mar-2022

INFO

Hvornår er de bedste tidspunkter og dage at besøge?
D
Dave

18-Jan-2019

Dave

Fantastisk sted et besøg værd
P
Philip

7-Mar-2022

INFO

Hvornår er de bedste dage og tidspunkter at besøge? Undtagen torsdag og lørdag.
S
Shawn

23-Oct-2018

Ikke det værd

Jeg er 20 og befandt mig i London i et par dage og tænkte, at jeg ville tjekke det ud. Entré for £10 var lokkende, så jeg gik. Manden ved indgangen hånede mig, da jeg ikke var høj nok, meget uprofessionel og fortalte mig ikke noget om stedet, undtagen at tage til venstre for skabene. Super lille og ulækker sauna. Tonsvis af gamle fyre, den yngste fyr udover mig var sandsynligvis i 40'erne. De fleste mænd chattede bare, og det var super kedeligt. Jeg forlod inden for ti minutter efter at være der, anbefaler ikke.
N
Norma

20-Jan-2018

Norma bi tv

Jeg har gået her på torsdage eller lørdage i over 10 år, og det meste af tiden har det rigtig godt, jeg kan godt lide at slappe af i baren og på første sal først at tale med andre. Anden sal hvor handlingen er Jeg har det generelt godt og mangler ikke beundrere. Bliv ved med at komme tilbage fra Cambs.
T
Tony

18 Nov 2016

fra Tony

Jeg har gået til dette sted i løbet af de sidste 15 år til og fra... Men nu har de gjort vejen bag garagetilladelsesindehaverne, kun jeg kan finde nogen steder at parkere overalt i nærheden af ​​stedet, så jeg har ikke været nu i over 2 år! :-(
S
Sx

11-Oct-2017

Tag røret

Tag metroen til Walthamstow og gå derefter i cirka 20 minutter. Meget nemt og det vil holde dig i form!
f
fred

6-Mar-2016

første gang

Dette var min første gang der. Jeg kan sige, at det var en dejlig oplevelse, og jeg vil helt sikkert gå igen. Det var rent (jeg gik omkring 13:30) personalet var virkelig hjælpsomme, da de forstår, at jeg var nervøs, en af ​​dem gjorde mig bekendt med lokalerne. Også atmosfæren var for erotisk og havde også nogle søde fyre.
h
hitesh

28-Feb-2016

aske

Gik der for første gang med en ven. Havde en virkelig god tid, der vil gå igen.
R
Richard

30 Nov 2015

Virkelig god og bedre end Liverpool Street one

Jeg var sidste torsdag på en tv- og cd-aften. Personalet var virkelig venligt og stedet havde en god atmosfære, jeg ville gå igen, og det var meget billigere end andre steder. Mød nogle virkelig tøsede piger der, så thumbs up!
P
Patrick

18 Aug 2015

Første sauna besøg nogensinde

Mit første besøg nogensinde i en sauna var til 800. Lidt scruffy, men personalet var meget venlige og hjælpsomme. Midt på eftermiddagen, så jeg forventede ikke meget, og det var ikke travlt (fik jeg at vide), men flere liderlige fyre, der havde lyst til lidt sjov, gjorde besøget spektakulært godt. Absolut et besøg værd eller flere. Vil snart prøve en TV/TS-aften.
D
Dan

12-Jul-2015

Grundlæggende og billig

Dette er en grundlæggende lokal sauna, som betjener tv/ts-samfundet torsdag og lørdag aften og er åben for alle på andre tidspunkter. Det er en tier at komme ind og kun en femmer de fleste aftener. Hvor ville du ellers komme ind til den pris? Ikke et sted for west-end homoseksuelle med attitude, men du kan være heldig med en lokal bi lad.
j
john

9-Mar-2015

Beskidt sted / uhøfligt personale

Stedet var beskidt og personalet var uhøfligt, og ejeren kunne være ligeglad.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.