Greifbar - (Lukket)

Greifbar - (Lukket)

Cruisy homobar i Prenzlauer Berg-distriktet.

Greifbar - (Closed)

Placeringsikon

Wichertstraße 10, Berlin, Tyskland, 10439

Gay cruise bar i Prenzlauer Berg-distriktet. Tjek mændene i det komfortable barområde. Når du er klar, fortsæt til afspilningszonen bagpå!

Åben hver dag fra kl.

Ugedag: 22:00 - 05:00

Weekend: 22 - 00

Nærmeste station: U2: Schönhauser Allee

Funktionalitet:
Kun voksne
bar
Krydstogt / fetish
Mørkt rum
Musik
Sats Greifbar - (Lukket)
3.8
Publikums vurdering

Baseret på 50 stemmer

L
Ludwig

8-Oct-2016

Det var så fantastisk ... men

Det var en af ​​de bedste adresser i Berlin Prenlauerberg (østsiden), men ikke længere. Personal and the Boss er virkelig uprofessionelle. Jeg foretrækker at tage til Schöneberg (West Side). Masser af barer og diskotek der.
V
Vashon

17-Jun-2016

Så sjovt

Havde en fantastisk tid på denne bar, første gang jeg besøgte byen, og dette sted var travlt! ! Personalet var fantastisk og priserne billige, meget cool let at finde dårlige. Mørkt værelse, men travlt let at lege i det fri eller i en bås. Gik tilbage 3 dage i træk meget travlt sent om natten efter kl. 2/3 og en sort fyr fra USA, jeg følte mig hjemme og tryg ved at være der.
T
Trevor

13-Oct-2015

Ingen dikkedarer

Jeg gik her en lørdag aften, efter at have gået til den anden bar i området. Det er dybest set en lille lokal bar, hvor alle kender alle, og i det bagerste område... er der et lille baglokale, en lille labyrint og det er det. Jeg gik tilbage der og fik et par bj'er og gik tilbage til hotellet. Dens meget lille og enkel, ingen dikkedarer, ikke meget travlt til lørdag. Det er et sted at tage hen, hvis du ikke vil gå langt, fordi det er tæt på Alexander platz. Det er omkring 2 stop derfra.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.