Forventninger

Forventninger

Expectations

Placeringsikon

(kun online), London, Storbritannien

Homoseksuelle voksne onlinebutik for enhver slags fetich, du kunne forestille dig, og sandsynligvis nogle få, du ikke kunne.
Sats Forventninger
3.4
Publikums vurdering

Baseret på 10 stemmer

K
Kipe

24-Jul-2017

Rubberdaddy FI

Gik til Expectations mens jeg var i London med stor entusiasme, da jeg ikke kan købe latex så meget hjem. Jeg var som et barn i en slikbutik. Jeg gennemsøgte og prøvede i næsten to timer og fandt lige det, jeg ledte efter, og jeg fik også gode udsalgspriser. Jeg havde en meget venlig og positiv oplevelse og er gået ud for at shoppe hver gang nu, når jeg besøger London.
B
Brian

17-May-2016

Ikke en stor oplevelse

Jeg gik ind i butikken, fordi jeg havde set flere varer online, som jeg ville købe. Da jeg gik ned ad trappen til butikken, var receptionsområdet tomt, jeg fandt de to medarbejdere bagerst i butikken. Hverken anerkendte mine gaver eller hilste på nogen måde, varen jeg søgte var udsolgt, og den medarbejder, jeg spurgte om det, var totalt uinteresseret. Jeg gik ind i butikken efter at have set flere varer online, som jeg ville købe, men den manglende interesse fra personalet betød, at jeg endte med at købe en vare.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.