CDL Gay Bar i Berlin

CDL - LUKKET

CDL - CLOSED

Placeringsikon

Hohenstaufenstraße 58, Berlin, Tyskland, 10781

CDL Gay Bar i Berlin
Permanent LUKKET (August 2018).

Gay krydstogtklub i udkanten af ​​Berlin Schöneberg, med over 280 m² legeplads med to barer, private lounger, videoer, mørkeværelser, krydstogtområde, brusere, rygerum og gratis internet.

CDL afholder en fest med forskelligt tema hver dag med påklædningskoder - undertøj, nøgen, kun sko. Tjek CDL's hjemmeside for aktuel dagsorden.

Nærmeste station: U: Viktoria-Luise-Platz, Nollendorfplatz

Sats CDL - LUKKET
3
Publikums vurdering

Baseret på 20 stemmer

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

3 Stjernevinder

G
Gerd

23 Nov 2018

Absolut uprofessionel

Absolut unfreundliche Besitzer. Bin auf meinen Reisen nach Berlin letztmals im april 2018 dort gewesen . Der Keller war geschlossen, dies wurde aber beim Eingang mit keinem Wort erwähnt. Der Preis war trotzdem der Gleiche. Nach meiner Bemerkung, das dies nicht in Ordnung sei, würde man nur pampig angemacht , es wäre trotzdem alles wie früher. Es würde mir ja freistehen, zu gehen, was ich auch tat. Nachdem ich gehört habe, das der Laden nun geschlossen sei kannn ich nur sagen: recht so!!! Jeder bekommt seine gerechte Strafe.
T
Tom

30-Apr-2018

de lukkede kælderen af ​​permanent

Engang var det vores yndlingssted. Siden de lukkede kælderen, er stedet blevet for lille og mangler kælderens unikke karakter.
A
Andrew

8-Apr-2018

Tom

Var der i dag, næsten ingen der, alt for dyrt, hellere tage pengene og gå til Boiler, der får du noget for din Euro! Personale synes at være frustreret... ikke underligt!
M
Maximo

16-Jan-2018

God service, men lille publikum

Gik her i aften. Jeg ved ikke, hvorfor folk siger, at udsmideren og personalet er uvenlige. De er bare centraleuropæiske, hvilket gør de mere, lad os sige, direkte som mennesker fra forskellige kulturer. De giver god information, og de passer på, hvad du laver. Tjenesten var virkelig god, men jeg er enig i, at prisen er lidt af. Stedet er virkelig rent, men det er lidt lille, og det er en top himlen. Offentligheden er for det meste sidst i 30'erne og opefter. Samlet set tror jeg, jeg vil prøve dette sted igen, men en anden tid. Jeg ved ikke, om det var en snevejrsdag eller regnvejrsdag, men i dag var der kun nogle få mennesker. Men hav ikke de store forventninger til antallet af mennesker herinde. Alligevel er det et godt sted at prøve.
K
Ken

5-Jan-2018

Giv dette sted en glip!

CDL's dage er forbi. Dette sted er gået ned ad bakke, det er en skam, dets placering er førsteklasses lige i Schoneberg, det homoseksuelle kvarter. Stedet er blevet meget meget mindre, da de lukkede kælderen permanent af. Halvdelen af ​​toiletterne var også lukket af. Dette sted er overpris sammenlignet med andre spillesteder i byen. Langt den dyreste krydstogtklub i Berlin og den er simpelthen ikke det værd længere!
j
julien

2-Jan-2018

den værste oplevelse af alle berlin club

Dette sted er fuldstændig et stort sluk, den værste service nogensinde i min Berlin-oplevelse, har aldrig nogensinde set en dørmand så uhøflig arrogant. Stedet er slet ikke værd at besøge.
J
Jack

5 Dec 2017

Følte mig fantastisk

Gik der 3 nætter under en 10-dages tur, og hver gang var det fantastisk. Jeg havde ikke noget problem med fyren ved døren (han var faktisk rigtig venlig), og også holdet i baren og publikum var helt fantastisk. Skal snart til Berlin igen og vil helt sikkert tage dertil.
P
Philip

18 Nov 2017

Var bedre, når nedenunder var åben

Jeg havde ikke en negativ oplevelse med barpersonalet eller dørmanden (han var faktisk venlig). Der var sikkert 15 fyre en fredag ​​aften - det var sjovt, men jeg er enig med de tidligere plakater i, at klubben var sjovere, når kælderen var åben.
L
Len

8 Nov 2017

Lukket kælder

Jeg er enig med Jay. Da kælderen er lukket, er der ikke plads til virkelig handling. Uhøflig og uvenlig service.
J
Jay

8-Oct-2017

Stor skuffelse

Dette plejede at være et fantastisk sted (se min anmeldelse af sidste år). Men siden de lukkede kælderen i sommer, skal alle bevæge sig rundt på meget begrænset plads i stueetagen. Ingen rigtig atmosfære og ikke meget action længere.
N
Nathan

22 Aug 2017

kun 9-11

Indrøm kun mellem kl. 9-11....en slags væsentlig information..
E
Ed

3 Aug 2017

ECC

Den besy homoklub i Berlin, meget venlige overalt og gæstfrie medarbejdere. Meget rent vedligeholdt og med kunder af høj kvalitet. Det er ikke mængderne, det er kvaliteterne. Vi var der i 5 nætter i midten af ​​juli, havde haft gode tider hver nat.
N
Neil

29-Jul-2017

Ingen handling

CDL er virkelig en joke. Besøgte for nylig bandet, stedet var tomt, omkring 15 fyre i alt spekulerede bare rundt og ingen handling at få. Vi blev opkrævet 18 euro for to øl.
R
Ric

28-Jul-2017

UNDGÅ

Jeg har aldrig haft så dårlig en oplevelse i nogen virksomhed af nogen art overalt i verden.
J
Jay

27-Apr-2017

Great

Efter min mening den bedste homoseksuelle klub i Berlin: Lørdag aften er den som regel propfyldt, hvor alle går nøgne rundt. Der er normalt masser af action - meget varmt! Godt at det ikke kun er et sted for de unge; i stedet stort set alle aldre og størrelser. Meget rent sted også og søde værter.
Y
Yves

11 Dec 2016

Godt sted

Indgangsgebyret inkluderer drinks og et meget rart sted at tilbringe en god tid med en masse sexede drenge, jeg elskede det.
5
5P

25-Oct-2016

pas på, snyd turister

Vi har været på en lørdag aften med et par mennesker. På stedet sagde, at dette spørgsmål var ingen entré, og vi var nødt til at bruge på drink for 16 euro. Klubben var slet ikke, hvad vi troede. Vi besluttede at tage afsted til tiden og fandt ud af, at vi havde misforstået, og at der skulle betales entré, så vi mistede meget mere. Vi tjekkede bagefter og så, at der INGEN adgangsgebyr var, så vi bliver snydt.
D
Dave

24-Sep-2016

Uhøflig og aggressiv service

Jeg fik ikke engang lov til at komme ind, da jeg blot spurgte, hvor mange fyre der var inde - kl. 10 en fredag ​​aften. Jeg havde en fornemmelse af, at det var tomt. Jeg var glad for at komme tilbage senere. Fyren ved døren afviste mig virkelig aggressivt. Ikke en stor velkomst til Berlin.
M
Marc

3-Mar-2016

Ikke noget specielt

Jeg har været der en onsdag aften til en nøgen fest, nok den mindst besøgte dag, da prisen er nedsat (10 € + 1 € garderobe... som man faktisk er tvunget til at tage, så det giver ikke rigtig mening) . Bartenderen var meget uhøflig, talte med en stærk tysk accent, der gjorde hans accent uforståelig og blev alligevel sur, hvis man ikke forstår alt med det samme. Bemærk venligst, at da jeg kom ind i klubben var der 6 personer.
j
jean

26-Jan-2014

super club sans genet

Super chaud. Super soirées avec masque....super...super

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.