BUNKER Bar

BUNKER Bar

Gay krydstogt- og fetichklub i Yumbo Center.

BUNKER Bar

Placeringsikon

Yumbo Center 161/20, Playa del Ingles, Gran Canaria, Spanien

BUNKER Bar
Kun mænd, hardcore gay-krydstogt og fetishklub i Yumbo Center. BUNKER Bar har ingen påklædningskoder, ingen regler og (næsten) ingen grænser.

Faciliteter inkluderer skabe, slynge, bur, private hytter, legeplads osv. Åben hver aften fra kl. 10.

Ugedag: 22:30 - 05:00

Weekend: 22 - 30 / 06

Funktionalitet:
Kun voksne
bar
Krydstogt / fetish
Mørkt rum
Afslappende hytter
Sats BUNKER Bar
3.2
Publikums vurdering

Baseret på 133 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

4 Stjernevinder

S
Stephen

8-Jun-2020

Ikke i over 40'erne

Jeg besøgte GC i juli sidste år, og på mine 2 besøg i Bunker fik jeg at vide, at andre krydstogtbarer og -klubber måske ville være mere egnede til mig. Der er selvfølgelig en aldersbegrænsning. Jeg er sidst i 40'erne btw.
M
Mark

4-Mar-2020

Undgå dette sted

Så jeg kom her to gange i denne uge. Stor fejltagelse. Dørmændene er fjols og borderline tyve. To gange betalte jeg 20€, og den napolitanske dørmand "glemte" at give mig den korrekte byttepenge. Da jeg bad ham om det, fortalte han mig, at det var min skyld... den anden tyske fyr (ligeså en idiot) sagde til mig, at jeg skulle tjekke mine lommer... og returnerede så modvilligt pengene til mig. Det eneste, dette sted har at gøre, er, at det er "bekvemt placeret".
S
Stephen

8-Jun-2020

Jeg er enig.

Jeg er enig, dørpersonalet er slet ikke særlig behageligt og grænser til at være aggressive. Jeg ville ikke vende tilbage.
m
martin

3-Jun-2019

Decisamente sporco

Skræmmende oplevelse: vi betalte indgangen, besøgte værelset, på terrassen på øverste etage revne og beskidte ildelugtende sofaer, der er ikke noget rent sted at sidde; efter 5 minutter forlod vi... aldrig igen.
A
Ant

28-Feb-2019

Meget få mennesker

Dette har faciliteterne til at være en interessant klub - problemet er, at meget få mennesker går der. Min erfaring er mindre end et dusin på en hverdag. Måske skulle de sætte prisen ned for at få det til at konkurrere.
D
Dave

8-Oct-2018

De desperate timer

Har aldrig rigtig fået dette sted, og selvom det er den ekstra etage ser det ikke ud til at fungere som en bar eller en klub. Nedenunder lugter i hvert fald ikke som et offentligt urinal længere. Der er langt bedre steder at bruge dine penge og tage på "cruising".
J
Jürgen

14-Jan-2018

Sur

An der Außenwand hangt ein Werbeplakat: Eintritt frei von 23 bis 0h, zu anderen Zeiten EURO 8. Ich war um 23.30h dort und sollte EURO 10 bezahlen. Die genannten Preise seien nicht mehr gültig, das Plakat schwer zu entfernen. Das nenne ich Verarsche - ohne mich.
g
graham

8-Oct-2017

frihedsfestival

Besøgte det kun én gang, betalte mit gebyr gik rundt og forlod. Hvilket spild af penge.
A
Alex

21-Sep-2017

Har potentiale

Ganske godt setup med et rimeligt stort kældercruisingområde under hovedbaren. Yderligere plads ovenpå tilføjer variationen - selvom det er lidt af en blanding, med siddepladser, legepladser og pornovisningsområder samlet. Har nydt ved tidligere besøg, selvom der ikke så ud til at være nogen særlig god stemning, da jeg var på besøg senest. Ingen bøvl eller problemer, bare noget der mangler - kan ikke beslutte mig for om det var musikken, typen af ​​kunder eller hvad. Kælderen lugtede også ret dårligt og kunne have været holdt en smule renere!
A
Alex Alex

12-Sep-2017

jeg vender tilbage

Bunkeren er et interessant sted! Det er veludstyret og klar til alle mulige eventyr, lige fra de mørke rum nedenunder til det næsten udendørs legeområde ovenpå. Det er også travlt nok til, at disse rum kan vænnes. Det er ikke for alle, men hvis du leder efter sleaze, finder du det her.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel