Bar diamanter

Bar diamanter

Bar Diamonds

Placeringsikon

GF Yumbo Center, Playa del Ingles, Gran Canaria, Spansk vin, 35100

Gode ​​drinks til rimelige priser, et nyt ledelsesteam, der byder en venlig velkomst. Tjek de fremragende cabaretforestillinger fredag ​​aften og andre lejlighedsvise specielle begivenheder.

Bar Diamonds ligger i stueetagen og har et sydvestvendt gårdhaveområde, der er et godt sted at nyde en eftermiddagscocktail.

Ugedag: 22:00 - 03:00

Weekend: 22 - 00

Funktionalitet:
bar
Café
Musik
Restaurant
Solterrasse
Sats Bar diamanter
3.9
Publikums vurdering

Baseret på 16 stemmer

D
David

21-Mar-2022

Fantastisk bar og begivenheder

Fantastisk cocktail alle unikt præsenteret og smagte utroligt godt, havde en kamp om drags-konkurrencen på en aften samt et live-par underskrivere/entertainere på en anden. Blev blæst bagover af kvaliteten af ​​begge. Kan varmt anbefale denne bar, en af ​​de friskeste reneste barer i centrum, virkelig imødekommende personale og et stort udvalg af drinks.
D
Derek

15-Jan-2019

Diamonds

En af de billigste barer her kun €2 for en dobbelt vodka og cola andre steder koster €5+ (maj 2018). Godt om dagen og om natten under Pride er der mangel på pladser, da folk skal stå, husk på det, hvis din handicappede. Det venlige personale, der er et Q til toiletterne, da der kun har 2 toiletter (sæder til mænd/kvinder) bortset fra det geniale!

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel