Sun City

Sun City

En af Paris' største og mest populære gay saunaer.

Sun City

Placeringsikon

Boulevard de Sébastopol 62, Paris, Fransk vin, 75003

Sun City
I dag: Gratis adgangskort og et skud på depot efter - Hver mandag
I morgen: Nedsat adgang for fyre under 26 år - Hver tirsdag

En af de største og mest populære gay-saunaer i Paris. Saml dine håndklæder og gå gennem den imponerende antikke døråbning ind i en anden verden af ​​hedonistisk nydelse.

Denne smukke sauna med indisk tema (3,000 m²) har en kæmpe indendørs swimmingpool, sauna, dampbad, jacuzzi, private hytter, mørkt rum, videorum, veludstyret fitnesscenter, loungebar.

Optaget hver aften i ugen og overfyldt i weekenden. Adgang inkluderer læskedrikke, håndklæder og kondom.

Hverdag: 12:00 - 06: 00/2: 00

Weekend: 12:00 - 06: 00/2: 00

Funktionalitet:
bar
Mørkt rum
Fitness
Jacuzzi / varm pool
Massage
Maze
Afslappende hytter
Sauna
Dampbad
Svømmepøl
Sats Sun City
3.1
Publikums vurdering

Baseret på 190 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

3 Stjernevinder

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

4 Stjernevinder

S
Salim Barouti

27-Apr-2024

så så

Den var god for et par år siden, den er blevet snavset, dyr, lidt brugt, dårligt vedligeholdt. Plus nu skal du betale for ekstra håndklæder, og der er ikke flere kondomer i hytterne eller gangene. Jeg går der for ingenting, jeg er buttet, jeg kan stadig godt lide jacuzzien og swimmingpoolen.

B
Ben Willis

7 Dec 2023

Uansvarlig

Dette kunne have været en femstjernet anmeldelse baseret på kundekredsen der i søndags, hvis ikke for deres latterlige politik vedrørende kondomer. De er gemt bag baren, og du skal spørge efter dem. (Baren er 2 etager nede fra de vigtigste områder, hvor du måske tilslutter dig btw). Jeg forstår, at vi alle er på Prep, og at nogle mennesker ikke ville bruge kondomer, hvis de faldt ned fra loftet, men at sætte sådanne barrierer i vejen (pun intended) er dybt uansvarligt af spillestedet. For ikke at nævne, at kondomerne er utroligt dårlige og stort set ubrugelige.
T
Theo Tabot

22 Nov 2023

Dégradé og salg

Kæmpe sted, men meget gammelt, aldrig renoveret af dets ejere i 20 år. Beskidte, mørke byger; pynteplader, meget nedbrudte fliser og vægbeklædninger. Lyset, for det meste rød-orange, er blegt og forfærdeligt. For meget skarpt lys, hvor der er mindre behov for (hytter og korridorer) og ikke nok der, hvor det er nødvendigt (toiletter og brusere, i mørke, for ikke at se snavs og manglende vedligeholdelse i løbet af dagen...)

Baren er kun en bar i navnet: ingen borde, stole eller dekorationer til at invitere folk til at sidde og hygge sig med, kun en bar med grimme mini-papirkopper og vakuumpakkede sandwich, og et tomt barområde, uden møbler, som tjener mere som et lager og gennemgangsareal end som et sted for diskussioner eller pauser. Vi føler, at ejeren kun søger at tjene penge (stedet - størrelse, beliggenhed og gamle ry forpligter - er populært) snarere end at investere i hyggelige omgivelser, der er værdig til en international sauna i det 21. århundrede. Kort sagt ville det være tid til at lukke og totalrenovere med smag og kundepleje.

C
Curt M

2-Sep-2023

Sjov aften

Jeg gik her i går aftes fredag ​​omkring kl. Det var virkelig travlt og fyldt med mange forskellige typer mænd. Dampbadet og det mørke rum så ud til at være de mest populære med masser af sjov i gang. Folk virkede i det mindste respektfulde og venlige for mig. Jeg er en bjørn i 10'erne. Personalet var venlige og hjælpsomme. Kæmpe og meget brugbart fitnesscenter med alt det nødvendige udstyr til en god træning. Kunne den gøre med og ekstra ren? Ja, kunne det lade sig gøre med lidt af en fornyelse? Ja Men Paris er meget forkælet for valg, når det kommer til saunaer, og denne sauna var meget god sammenlignet med mange, jeg har været i rundt om i verden. Mit perspektiv selvfølgelig
P
Pierre

18-Feb-2020

Spild af tid (og penge ...)

Personalet er uhøfligt, nogle kunder aggressive og bestemt ikke homoseksuelle, swimmingpoolen er kold... du vil gå kilometer, forcere hundredvis af trin som nogen her, uden at der sker noget særligt. Selv meget flotte venner af mine kan ikke finde deres alter ego på dette enorme sted. Mindre saunaer er mere venlige og gør kontakter lettere. Den globale uvenlige atmosfære er nok en af ​​grundene til det. Er der stadig et sted at have sex i Paris?
P
Pepe

17 Aug 2019

mangelfuld

Det lugtede frygteligt, ret beskidt, ubehageligt.
A
Asian

17-Jul-2019

Bedste sauna

Havde en fantastisk tid, da jeg besøgte sidste juni 2019. Mødte en masse franske mænd, der vidste, hvordan man havde det sjovt.
A
Asian

14-Jul-2019

juni 2019

Det er den bedste sauna, jeg gik til, da jeg rejste i Paris, Rom og Madrid. Personalet er venligt. Mændene er venlige. Publikum er blandet. Mest i 30'erne-40'erne. Nogle i slutningen af ​​20'erne og slutningen af ​​40'erne-50'erne. Pool og jacuzzier var den bedste del. Jeg kunne også godt lide, at drink (vand, sodavand, tonic osv.) er ubegrænset og gratis. Medbring dine egne sandaler/badetøfler, fordi det vil koste dig 5 euro, hvis du anmoder om at få et par. Jeg anbefaler ikke at være barfodet.
S
Swithen

24-Jun-2019

MERE EN SHAG-BUTIK ENN EN SAUNA

Saunafaciliteterne er sideløbende med de utallige private rum. Masser af ubarmhjertige cirkler rundt om korridorerne af de fleste spillere på udkig efter en, der er egnet til at komme ind i et rum for noget action. Udmattende og i sidste ende klaustrofobisk.
M
Mike

13-Jun-2019

Dejlig sauna, anstændig skare

Gik her både en lørdag og søndag. Ligesom andre Paris saunaer er de bedste tidspunkter at gå omkring 3-8 weekender og omkring 3-6 hverdage. Jeg kunne godt lide denne sauna, selvom jeg forstår, at den ikke er nær så stor, som den var engang, fordi de delte den i to for at skabe en separat lige sauna. Men ikke desto mindre var den ikke lille på nogen måde. Pool/jacuzzi/damp/sauna faciliteter er i kælderen sammen med en tv-stue. Jeg kunne godt lide den asiatiske indretning, det var sjovt og unikt, selvom det var lidt dateret. En etage over jordoverfladen er, hvor det meste af handlingen finder sted. Der er en række private værelser samt et stort værelse med nogle mærkelige møbler, der skulle være et "åbent rum" til at rode rundt. Der var også et mørkekammer på denne etage. Mens et par værelser havde gloryholes, der stødte op til andre rum (og et rum havde et par trapper, der førte til en gloryhol), blev disse gloryholes skåret i vægge, der var omkring 8 centimeter tykke! Så for gloryhole-fyre er dette sandsynligvis ikke den rigtige sauna for dig (IDM ville være bedre). Dejligt publikum, ret ungt og for det meste fit. Mere end sin rimelige andel af sorte og arabiske fyre, men også masser af hvide fyre. En populær sauna med mange fyre generelt. Absolut værd at tjekke ud mens du er i Paris.
P
Peter J (56 yr old)

29-May-2019

Optaget, men ikke meget action

Vi gik en torsdag, fredag ​​og lørdag aften. Stedet var meget travlt, men en masse fyre cirklede rundt og rundt, og der skete ikke en masse action. En masse yngre og muskelstærke fyre, som kun var interesserede i sig selv. Dampbadet og det mørke rum var de eneste rigtige områder, der gik i gang. Kæmpe faciliteter og gode pladser. Front office dude, ikke super venlig. Ung hvid fyr på frontdisken og venlige barmænd.
P
Pascal

3-Mar-2019

le meilleur sauna parisien ...

Det bedste med hensyn til udstyr og kunder, bare lyt til kundernes råd for at forbedre...
P
Pascal

17-Feb-2019

Prix ​​pour un con après 10ans de fidélité

En sauna skal respektere sine kunder, desværre blev jeg i dag ved indgangen behandlet dårligt af en sikkerhedsmand (ny) og lederen greb ikke ind for at sige til vagten at droppe virksomheden. Det er 10 år siden, jeg gik næsten hver weekend i denne sauna - jeg er 51 år gammel og hadede at blive taget for en lure... udsmideren bad mig åbne falske lommer i min taske: man drømmer, og når jeg fortalte ham, at jeg ikke kunne, han anklagede mig for ikke at ville underkaste mig eftersøgningen.
G
George

30 Nov 2018

Dejlige faciliteter - det er det

Med hensyn til faciliteter, er du i forkælelse. De brugte mange penge på at bygge dette sted, men de vedligeholder det ikke. det er langsomt ved at blive slidt. med hensyn til fyre. meget dårligt besøgt. Den gennemsnitlige klient var mindst 20 år ældre end mig, og jeg er 35. Ville ikke gå tilbage igen.
E
Etienne

9 Nov 2018

Cool

Jeg kan lide det. Dekadent stil, lidt snavset, tænder mit knæk, masser af modefyre klar til at...
M
Markus

28-Sep-2018

godt sted

Masser af forskellige former, sjov i hammam, jacuzzi, mørkekammer og kahytter.
M
Michael

24-Sep-2018

Falsk annonce om gratis adgangskort

Vi tog dertil baseret på reklame for gratis adgangskort, men var ikke ægte. Ekspedienten oplyste var en anden placering, men blev offentliggjort korrekt adresse på det, klart et trick til at bringe kunder til deres placering. Villig til at betale, men ikke efter at vi var tricket til at komme til denne placering. Sådanne steder fortjener ikke at få nogen klient. Vær opmærksom på deres kampagner/reklamer...
G
G

30 Aug 2018

ret godt

Jeg gik der med min kæreste i løbet af ugen. Det er et meget rart sted. Stor nok med mange små saunaer, mørkt rum og en dejlig stor pool. Fyrene var lidt gamle, men i god form og flotte. Jeg synes, det er et godt valg at tage dertil!
M
Mark

22-Jul-2018

Det var sjovt, selvom det var meget fransk

Jeg var i Paris en dag eller to, og jeg ville have samtale og sex uden nogen bestemt rækkefølge. Lørdag aften kom jeg her og til min overraskelse var det sjovt. Der var masser af unge, meget raske mænd, som ikke så ud som om, de vidste, hvordan de skulle have sex (de kunne ikke vælge mellem alt, hvad der blev tilbudt!) Men der var også så stor en skare, at der var noget for enhver smag. Jeg havde det rigtig godt, og bassinerne var et rart sted at møde folk for at chatte, hvis det var det, de ville. Skabsprocedurerne var komplicerede og ikke forklaret, og heldigvis gav en smuk rengøringsassistent mig instruktionerne. Men ledelsen bør sørge for, at nytilkomne bliver budt bedre velkommen. Det er bare en god forretning.
C
CanuckAbroad

8-Jul-2018

Fantastisk sted, masser af sjov, hyggelige mennesker

Besøgte en fredag ​​omkring kl. Masser af mennesker, blandede publikumsracer, aldre, interesser. Hjælpsom reception - det var min første gang, og fyren forklarede, hvordan skabene og andre ting fungerede. Mit fransk er ikke fantastisk, men jeg prøver og er ikke bange for at grine af mig selv. Jeg er ældre (over 5), men i god form og selvsikker. Havde ingen problemer med at få kontakt og masser af øjenkonfekt at se på. Komfortabelt, rent og afslappende: Jeg vender tilbage næste gang jeg er i Paris.
l
luc

3-Jul-2018

bedst i Europa med hensyn til mængde

Det er rigtigt, at faciliteterne ikke er for nye (for eksempel bruser en smule ødelagt). Det er rigtigt, at toilettet er knapt (kun 2 så vidt jeg nu). Det var ikke over ren men ikke beskidt samt. Indgangen var 25€ men med ubegrænset snacks og drikkevarer... Skabe var nemme at bruge og sikre... Der er 3 etager og alle fulde af mennesker (var der på en søndag). Befolkningen er ret blandet (turister/lokalbefolkningen, asiatiske, sorte, arabere, kaukasiere, unge/ældre osv.). Så jeg må sige, at hvis dit mål er at få det sjovt, så er det det rigtige sted. Men hvis dit mål er mere ro og velvære, er det ikke det rigtige sted.
M
Mitchell

7-Feb-2018

Fantastiskgg

Første gang i Paris, og det var også første gang, jeg så en gay sauna i Europa. Så stor, flot og sej. En sort fyr på kontoret talte engelsk, det var rart, fordi alle andre talte fransk.. Min ferie i saunaen.. var god god god. Tak gutter. -sort fra Amsterdam
A
Al

2-Apr-2018

lettelse!

tak for at sige, at du nød dette sted, og det var rent. For mange anmeldelser er mere negative. Jeg planlægger at besøge på min næste tur til Paris om et par uger!
G
Glenn

28-Jan-2018

Mit besøg i Sun City

Da jeg læste anmeldelserne, var jeg lidt forvirret med hensyn til kommentarerne. Så jeg tænkte, at jeg ville prøve Sun City selv. Sikke en overraskelse. Let at finde, gode faciliteter, ren, meget travl sauna med mange varme lokale og turister. Jeg vil anbefale Sun City. Jeg har været i mange homoseksuelle saunaer på mine rejser over hele verden, og jeg vil nok sige, at Sun City er det bedste, jeg nogensinde har været i for kvaliteten af ​​fyre og kvaliteten af ​​faciliteterne der.
J
Joe

9 Nov 2017

Stor og stor

Intet kan konkurrere med denne sauna på nogen måde, man kommer for saunaen er primært for at have det sjovt og gå sammen med det. Folk bliver ved med at klage over servicen, hvilket nogle gange fik mig til at spekulere på, om de ved, hvad der er forskellene mellem hotel og sauna. En klage over racer, der fik os til at have ondt af ofrene, at have en sådan holdning har aldrig været god. Kom i sauna og forvent ikke for meget, ellers ville man ende i en meget dyb depression LOL! Kom i sauna og bliv menneske!
J
Jono

1 Nov 2017

Alder sauna

Kunderne er hovedsagelig modne mænd og sorte mænd. Få af mændene kender ikke betydningen af ​​at flirte, og de blev vrede, fordi jeg så på dem. De spurgte uforskammet, hvad der var problemet. Jeg svarede tilbage, hvorfor han var der for, og han kunne ikke tale engelsk, og han blev ved med at fornærme, vel, på fransk. For at være ærlig var der ikke nogen hot fyr, få gennemsnitlige fyre og virkelig arrogante bare for ingenting. Hvis du får chancen, prøv en anden, kan jeg sige, at det altid er sådan.
J
Jay

29-Sep-2017

Værste oplevelse nogensinde !!!!

Den værste kundeservice, jeg nogensinde har haft i mine 25 år af livet. Sun city tilbyder billigere priser for dem, der er under 26 år med bevis for identifikation. Efter at have vist en af ​​arbejderne mit id og forklaret, at i USA er måneden skrevet før dagen i modsætning til efter dagen, som er praksis i Europa, nægtede han at lytte til mig og blev ved med at sige, at jeg var 26. Ude af frustration forlod jeg Sun City, da jeg indså, at jeg havde mit pas, hvor min fødselsmåned identificerede min fødselsmåned. Jeg vender tilbage og viser mit pas til den anden arbejder, som tillader mig at komme igennem og giver mit pas til den arbejder, som jeg havde et indledende problem med. Som et resultat af, at han følte sig dum, at jeg havde beviser for, at han tog fejl med hensyn til min egen alder, begynder han at antagonisere mig og spørge, hvorfor jeg besluttede at vende tilbage og til sidst fortæller mig, at jeg skal gå. Dette er en meget lang kommentar, men jeg har aldrig oplevet noget lignende
M
Mike

19-Sep-2017

Ikke venligt

De fleste af personalet er uhøflige og ikke venlige. En af dem truede mig med, at han kunne sparke mig ud i saunaen. Han troede, jeg rørte ved ham, mens han spærrede min vej i gyden, udover at han gik og gik i de mørke rum, bare sådan her og lavede ingenting. Ikke ren sauna overhovedet... ildelugtende.... Andet end dette er det bare godt, fordi du får en gratis billet til depotklubben, men ikke på lørdag.
S
Scott

16-Sep-2017

Sun City tjener sit formål

Som amerikaner havde jeg besøgt Paris flere gange før uden at tjekke en sauna. Nå, denne gang. Jeg besluttede at have det sjovt. Jeg ankom omkring klokken 10 en mandag aften, vandrede rundt i det mørke rum og til sidst i legerummet bagerst. I teorien kunne det mørke rum være sjovt, men det er bare så mørkt, at det eneste du skal gøre er at gå ind i folk. Jeg kan lige så godt lide anonymitet som den næste fyr, men lad mig i det mindste se hans silhuet! Til sidst fandt jeg en "nærmeste dreng"-type (som mig selv) at komme afsted med. Mit andet besøg var vellykket, men alligevel skuffende. Jeg krydsede stedet i et stykke tid (igen efter kl. 10 på en tirsdag), og uden held som den første nat, fandt jeg en kahyt og slog lejr derude og fortsatte med at lege med fyre, da de kom forbi. Flere af fyrene var sjove, men andre var for nøjeregnende og fik ikke mine hints til at forsvinde (eller endda et direkte "ok, tid til at gå nu"). . Tl;dr -- gratis hytter er fantastiske, klientel er ramt eller savner. Jeg ville vende tilbage.
Y
Yug

14 Aug 2017

Skuffet

Ja, du har alle ret, når du siger uhjælpsom og ikke reagerer på turister. Jeg henvendte mig til manageren, der sagde, at webstedet er forkert for priser, og det var faktisk dyrere om mandagen 12-15!
T
Taro

5 Aug 2017

Receptionist er tyv

Jeg gik 5. august mellem omkring 14:30. Efter at jeg betalte det nøjagtige gebyr til receptionisten, sagde han, at han ikke har modtaget nogen penge! Det er utroligt! Jeg insisterede på, at jeg betalte. Han lukkede mig ikke ind. Efter skænderi lukkede han mig ind uden at give mig nogen kvittering. Fordi jeg er asiatisk og turist, betyder det ikke, at jeg er dum! Ledelsen bør tjekke CCTV!
L
Lou

15-Jul-2017

Hvis du har den rigtige "type" men ....

Selv da slet ikke en venlig stemning. Bare få forretningen gjort!!
J
Joe

19-Jun-2017

Helt Paris

Glem aldrig at kigge forbi denne sauna, en af ​​de bedste saunaer i alle de mange saunaer, jeg nogensinde har været. Stort og rummeligt og stort udvalg af mænd fra hele kloden! Vil vende tilbage for mere.
K
Kris

16-Mar-2017

Ikke altid så rent

Den indisk/hinduistiske dekoration er brugt overalt, hvilket giver det en autentisk østlig følelse. Offentligheden er meget forskelligartet fra ung til gammel, twink-hunk-bear og alt derimellem, lokale og turister. Men også (meget mærkeligt) påklædte og upåklædte mennesker. Jeg kan godt forstå, at det er obligatorisk at have noget tøj på i træningsdelen, men udover det skal alle bare være nøgne med håndklæde. Renligheden er ikke altid god. Jo senere det bliver, jo mere brugte kondomer finder du i dampbadet (de er i hvert fald fornuftige og bruger kondomer). Toilettet kan også bruges som analbruser, men det betyder, at det næste stort set står i kloakvand.
I
Ian

16 Dec 2016

Ignorer troldene.

Dette fantastiske anlæg, muligvis en søster til Le Sun i Lyon, deler nogle af de samme designmotiver på en nedskaleret, men alligevel fantasifuld måde. Det ville tage for mange ord at beskrive, så lad os bare sige, at det kan varmt anbefales. Jeg deltog en fredag ​​eftermiddag, og stedet var fyldt med varme mænd af alle typer. Jeg elsker dette sted. Grrrrr....
M
Muh

3 Dec 2016

Udlændinge er ikke velkomne til nogle ting

Jeg har været i denne sauna 4 gange, mens jeg var i Paris. En af de franske medarbejdere ved indgangen giver nogle pas, så folk kan få adgang til en danseklub i nærheden, men han giver ikke billetterne til udlændinge. Mig og mine franske venner er i samme alder, og de gav ham pas, men ikke til mig..
D
David

4 Nov 2016

Amazing

Fantastisk anlæg. Meget travlt fredag ​​aften i mit besøg med nogle virkelig varme fyre! Virkelig virkelig varmt... Stedet er stort med god plads til at lege. Pool var et stort højdepunkt, da det var stort nok til faktisk at svømme i stedet for blot at være en stor jacuzzi, som de fleste saunapools er. Værelserne er dog meget mørke, og når man har det sjovt med så varme fyre at være i mørke, er det ikke det man vil :)
D
Dietmar

2-Oct-2016

Ikke anbefalet

Ved mit første og SIDSTE besøg i Paris var jeg i Sun City den 1. oktober omkring kl. 11, men ..... overraskelse ..... den store mand ved døren sagde, at vi var fulde, og vi kommer aldrig ind. saunaen. Ok, vi var ikke fulde, ikke engang lidt, fordi vi ikke indtog alkohol. Så jeg kan ikke anbefale dette sted, fordi det kunne ske det samme for nogen. Vi skulle køre mere end en time til saunaen og så tilbage til hotellet igen en tilbage. Hvis du vil risikere ....... gør det !
H
Henry

16-Jul-2017

Samme lort skete for mig for 2 år siden

Manden i indgangen sagde, at jeg var træt, hvilket betød, at jeg var fuld.
J
Jean marc

26-Jul-2016

Meget fint

Préfèrer le dimanche après midi c'est de loin le meilleur moment pour trouver des beaux mecs. Cela reste possible vedhæng la semaine mais c'est beaucoup plus aléatoire. Population mixte (très black blanc beur) heureusement que les blacks sont là pour relever le niveau (c'est souvent les mieux gaulés). Super salle de gym et salle tele avec des film récents. Salle réservée aux fumeurs. Par contre ils ont problème avec les toilettes (pas assez nombreuses et très mal tenues) Accueil froid assez froid en général.
A
Asian

17-Jul-2016

Paris med masser af kærlighed

Weekenden blev tilbragt i Paris, under floden blev oversvømmet og besluttede derefter at besøge Sun City Sauna. Hovedindgangen lige foran gågaden, men som i Europa vil ingen gider, den største sauna, der nogensinde er besøgt, og endnu mere på vej, LOL. Blandet overfyldt og blandet i alderen, hvilket kan garantere, at du går derfra med noget at huske. Ganske stor dampsauna, hvor der nemt kan findes for mange aktiviteter, stor swimmingpool, så du kan svømme rundt for at tiltrække opmærksomhed og vil helt sikkert ende i det private. Sikker sex promoveret for at være glidecreme og kondomer gratis, som jeg kan lide det. Søndage vil holde dig i en meget lang Que for at komme ind i lokalerne, men tro mig, det er det værd.
A
Andrew

1-Jan-2016

Stor nytårsdag eftermiddag

I Paris i en lang nytårsweekend og besluttede at besøge dette sted. Det venlige personale og fandt stedet et fantastisk sjovt rum. Jeg er ikke et blikfang, men var overrasket over, hvor meget en blanding af fyre var der, og måske er de franske mænd mere åbne, men jeg havde en fantastisk tid med en rigtig blanding af fyre. Som alle store steder, masser af unge muskel fyre kun efter det samme, men hey .. fantastisk at se på! Ville helt sikkert besøge dette sted endnu et besøg.
E
Eric

20-Oct-2015

Sun City

Lieu magnifique très mal tenu. Il ya foule et c'est très sale. Le seul coin valable est la piscine. Toilettes très insuffisantes pour le nombre de personnes qui montent and descendent sans cesse! Accueil middelmådig.
A
Alain

14-Sep-2015

Fair men !!

Generelt er det godt, men det mørke rum er totalt mørkt, og det er det, jeg ikke kan lide. Du skal også lægge et håndklæde omkring dig, så det ikke er nøgen. Lidt beskidt.
M
Maxime

13 Aug 2015

Dirty

Vi har været i mange homoseksuelle saunaer i hele Europa, og dette var bestemt det mest beskidte, vi har set: hytterne lugtede, ingen var ren; toiletterne var få (2 for at være præcis) og modbydelige. Hammam var ikke varmt nok; jacuzzien har få bobler; og personalet var absolut ikke venligt. Det er rigtigt, at der var en menneskemængde, men action, ikke meget.
A
Alfred

28-Jul-2015

Ikke så godt som det var!

Dette sted er ikke så godt, som det var! Hold dig væk nu!
J
Jamie

21-Apr-2015

Bedst i Paris

Bedste sauna i Paris for action. Fremstår meget rene og velholdte, selvom hytterne nogle gange lugter lidt fra tidligere brugere. Men hvis du leder efter noget sjovt, finder du det her
E
Ekachai chieochalakom

8-Mar-2015

For mange trapper

Der er mange trapper. Du får virkelig et godt arbejde ud at gå op og ned på stedet. Gymnastiksalen er fantastisk. Udstyret er af høj kvalitet. Mange hunks kommer også her for at træne.
F
Feng

15-Jun-2014

Feng

En masse sorte hunks her.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel