Gay Paris

Gay Paris

Paris er en by med en rig arv, prydet med berømte vartegn, museer, fantastisk køkken og hjemsted for en af ​​Europas største homoseksuelle scener

Hvad sker der i dag

Hvad sker der i morgen

Paris

Om Paris

Paris er en fornøjelsesby, og homoseksuelle Paris er ikke anderledes. Fra lækker mad og cocktailbarer på taget til en samling af planetens mest kulturelt betydningsfulde institutioner, Paris er et must-besøg for fans af de finere ting i livet. Få byer har øvet sådan en indflydelse på den bredere verden, og byen er fortsat et epicenter for politisk, finansiel og kunstnerisk innovation. 

Med eksklusive butikker, pastelfarvede konditorier og sjældne boghandlere bliver homoseksuelle distrikter ikke meget mere glamourøse end Paris' Le Marias. Du vil finde nogle af verdens bedst klædte mennesker, der banker på fortovene i Le Marais, og du vil også støde på en homoseksuel scene med noget at tilbyde enhver LGBTQ+-rejsende. Mens hele Le Marais er meget homoseksuel, kan de fleste af de bedste homoseksuelle barer og klubber i Le Marais findes på Rue des Archives.

Paris er synonymt med shopping. Du kan tilbringe mange timer i de store stormagasiner som Printemps og Galeries Lafayette, der ligger bekvemt ved siden af ​​hinanden på henholdsvis Boulevard Haussmann 40 og 64. Den største homoseksuelle shoppinggade er Rue Sainte-Croix de la Bretonnerie i Le Marais.

Gay Paris - Travel Gay Guide

Nyheder og funktioner

 • img

  Magical Pride 2024 at DisneyLand

  Se detaljer

  Lør, juni 15

 • img

  Paris Gay Pride 2024 (Marche des Fiertés)

  Se detaljer

  Lør, juni 29

Paris ture

Gennemse et udvalg af ture i Paris fra vores partnere med gratis afbestilling 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Paris til din rejseFå din guide