Sauna termisk

Sauna termisk

Tre etager med våd, dampende sjov.

Sauna Thermas

Placeringsikon

Carrer de la Diputació 46, Barcelona, Spanien, 8015

Sauna termisk

Stor, velholdt homo-sauna med to indendørs pools, jacuzzi, sauna, dampbad og afslapningsrum. Åben 24 timer. 7 dage om ugen.

Hverdag: 24 timer

Weekend: 24 timer

Funktionalitet:
Café
Mørkt rum
Fitness
Jacuzzi / varm pool
Maze
Afslappende hytter
Sauna
Dampbad
Svømmepøl
Sats Sauna termisk
3.5
Publikums vurdering

Baseret på 144 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

5 Stjernevinder

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

4 Stjernevinder

Besøg Website
S
Steven Morales

31-Mar-2024

Bedste omkring

Dette sted er et must for nem tilslutning til betaling, søde fyre godt udvalg og for 50 euro er det en aftale, drinks og middag med en, du mødte, ville koste mere og ingen garanti for sex. Dette sted begyndte at lave dansefester, så tjek med et telefonopkald, før du går.
A
Aa Aa

4-Apr-2024

Besvarelse

Hej Steve, er der lignende steder som dette i Madrid, hvor det koster 50 €? Eller måske andre europæiske byer?
T
Tony Smith

22-Oct-2023

Bar dyrt

Der er ingen bar priser liste, når du bestiller de bare indtaste dit nummer i computeren, end du betaler før du forlader. Se dig som turist, de vil opkræve mere uden at give dig en momskvittering.
I
Ian

27-Jul-2023

jeg elsker dette sted

Hvor ville jeg ønske, at der var lignende virksomheder andre steder i verden. Når som helst i BCN er jeg sikker på at besøge Thermas. Jeg elsker intrigerne, flirten og de hotte, hotte mænd. Jeg havde endnu en fantastisk tid som altid. Mændene er for det meste venlige, høflige og søde. Baren serverer gode drinks og snacks. Nyd det for hvad det er gutter og vær taknemmelig. Jeg skal flyve halvvejs jorden rundt for at være her.
S
Steven Morales

17 Aug 2023

Barcelona suana

Da du var der, hvad er gennemsnitsprisen for privat virksomhed med disse søde fyre? Jeg er på besøg og vil gerne have en reference, hvorfor gå med til 200,- når du kan få det for 50, ikke sandt. Tak
H
Hassan

9 Aug 2022

God God Sjov

Denne sauna er fantastisk, hvis du ved, hvad du vil have. Masser af gode fyre her. De er opmærksomme på dig og er virkelig ret søde. Du kan finde alle typer her... Dominikanske, mellemøstlige, europæiske, australske og mange mange mange flere! Fyrene husker dit ansigt... Jeg var en gang med min ven fra Australien, og han var meget populær blandt fyrene! Sandsynligvis fordi han er generøs, men de behandlede ham med sådan respekt. En stor sauna!
B
Brian

7-Apr-2022

ja .. leje drenge

Jeg elsker denne sauna... en af ​​de mange grunde til, at jeg inkluderer Barcelona på mine rejser til Europa, stort set rent. Mødte MANGE sexede mænd... MEGET tilfredsstillende; pris rimelig.
H
H

19-Mar-2022

War vor Jahren dort!

Enhver, der går i denne sauna, bør også vide, at det er en hustlers sauna, og det er det, de vil! Når jeg rejser, har jeg ikke altid tid til at bruge timer på at lede efter mulige kontakter på homobarer. Hetero går på bordeller, og jeg går på termo! Som jeg sagde, hvis du ikke vil, så lad være med at gå.
A
Alex

9-Feb-2022

elskede at være der og havde det fantastisk

da jeg ankom var receptionen meget venlig og med et blink informerede han mig på sin pæne måde. fyrene har været meget venlige, meget kommunikative, også meget smukke, men slet ikke påtrængende. Stemningen var afslappet og alle havde det godt og smilede. Jeg nød virkelig saunaen, personalet, fyrene og atmosfæren meget og gik derfra i glad stemning.
E
E

20 Aug 2019

Sjov

Der var engang jeg lovede aldrig at sætte min fod på et sted som dette. Men som mange af de andre har sagt, er der ikke noget sted som dette sted at finde en hottie hurtigt og hurtigt. Fyrene er altid behagelige uden attitude, og min oplevelse har været fantastisk indtil videre. Hellere komme her end at spilde din tid på Grindr.
P
P

9 Aug 2019

Super sjovt og sikkert

Jeg er ikke enig med nogle af de negative anmeldelser - for denne type sauna med "leje drenge" bliver det ikke meget bedre med hensyn til sikkerhed, omkostninger og faciliteter. Det er grundlæggende rent - og ja, de tillader rygning i visse områder. De arbejdende drenge er der for at møde betalende kunder - jeg fandt dem behagelige og ikke overdrevent aggressive. De fleste drenge er fra Brasilien, Columbia og Venezuela med nogle spaniere og østeuropæere. Grundprisen er 50 euro kontant for ca. 30 minutter - vær klar på forhånd, hvad du vil have (google translate), og drengene vil altid bruge kondomer. Mit eneste råd er at være forsigtig med at komme ind/forlade bygningen om natten, da området kan være skævt. Samlet set er det nemmeste sted at blive lagt med mindst mulig tid, indsats og penge. For dem, der siger "jeg betaler aldrig for sex" - ja, det gør du ... bare på en anden måde. Hvis du er på hegnet - bare gå .... glad jagt. Sauna Thermas er altid mit første stop i BCN
P
Peter

11 Aug 2019

Helt enig

Ja, "stop & shop" der hver gang på ny - tommelfingeren (og noget andet) OP!
A
Andy

3 Aug 2019

Jeg havde et godt besøg (31. juli 2019).

Dette er en fantastisk sauna med dejlige unge fyre. Faciliteterne er fantastiske, og jeg syntes, atmosfæren var imødekommende og respektfuld. Jeg kan ikke vente med at vende tilbage.
J
Jim

18-Mar-2019

Bedste homoseksuelle sauna jeg nogensinde har været i livet

Et sted som jeg aldrig har set, sikkert, venligt... Og ingen dårlig overraskelse, når du betaler dine drinks før afrejse, god service.
m
max

14 Nov 2018

den bedste

Altid glad for at tage dertil og have det sjovt med alle disse skønne mænd. Cool attitude, nogle gange venlig, ofte varm...Tak for disse smilende, især brasilianske eller colombianske, Paraguay smukke mænd. Du kan ikke forlade det!
A
Andy

3 Aug 2019

OK

Jeg er meget enig i denne anmeldelse. En fantastisk sauna til at møde varme unge fyre.
A
Antoine

29-Sep-2018

On est prévenus ....

han fyre er virkelig smukke ... så hvis vi vil have det sjovt kan vi gå - jeg anbefaler. Diskret gade, diskret indgang.
R
Ramon

17 Aug 2018

Dejligt besøg

Dejligt besøg i Thermas. Søde fyre, gode priser. Dejlig eftermiddag sammen med nogle venner. Sikkerhed, stor sauna.
P
Peter

11 Aug 2018

Excelente!

Torsdag eftermiddag var saunaen fyldt. Sikkerhedsproblemet med 10. Det er ret rent... jacuzzien satte fyrene foran dig, så du kan se... Fremragende
L
Luis

9 Aug 2018

Paradiset

Denne sauna er et paradis. Jeg kender nogle venner, der foretrækker at gå i denne sauna, fordi de kan nyde det. Jeg går nogle gange, jeg kan lide det, fordi fyrene er mmmm. Meget rent og personalet er okay. anbefalede det.
C
Carlos

10-Apr-2018

Fantástica ..

Oplev fantástica, los cambios, Nuevo seguridad. Chicos muy guapo.
j
john

26-Jan-2018

God sauna

Jeg har besøgt Sauna Thermas og dens modstykke i Madrid mange gange i løbet af de sidste 5 år. Dejlige drenge hjælpsomme personale rene faciliteter og gode saunaer, jeg kommer snart igen.
P
Peter

28-Jan-2018

bedst i Europa

"også mig" hahaha!!!
I
Ian

19-Sep-2017

Fantastisk koncept, godt udført

Nogle dronninger kan ikke være positive, og hvor er det bedre at være negativ end at beskrive en sauna som "beskidt?". Hvordan kan en dårlig virksomhedsejer forsvare sig mod dette? I betragtning af de diametralt modsatte anmeldelser havde jeg problemer med at beslutte mig for, om jeg skulle gå eller ej. Til sidst besluttede jeg mig for at tage en beslutning. Jeg er glad for, at jeg gjorde det. Lad os afklare et par ting. For det første var jeg imponeret over, hvor ren Thermas er, især sammenlignet med spanske saunaer, jeg har besøgt. Designet er måske lidt konservativt, men det er rummeligt, godt ventileret og lysniveauet er godt. Faciliteterne er meget gode. Herren på døren spurgte mig, om jeg havde været før, og var hurtig til at påpege, at du enten er en leje dreng eller en klient. Huslejedrengene kommer fra alle steder, Panama, Venezuela, Egypten, Brasilien osv.; osv. For det meste er de meget attraktive og charmerende. Som du ville finde overalt, er der sandsynligvis et par, du havde valgt at holde dig væk fra, men i det store og hele er atmosfæren varm og sexet. Jeg mødte en utrolig smuk brasilianer, som for €50 var glad for at give en afslappet, fuld service. Han var smuk og charmerende nok til at præsentere for din mor. Sauna Thermas er muligvis unik i at bringe leje drenge og kunder sammen. Det gør det i et sikkert, rent og indbydende miljø og yder derved en tiltrængt service. Nej, det er ikke for alle, men det virkede for mig. Højt anbefalet.
J
John

1-Jul-2018

Ærlig anmeldelse

Min oplevelse præcis! Meget varme fyre på et rent sted, med masser af faciliteter og ALTID varm action til rådighed. Det er måske ikke for alle.
A
Aussie

28 Aug 2017

Fantastiske fyre her

Dette sted var fantastisk - 50 € og kvaliteten af ​​mænd var absolut forbløffende. Så mange hotties og noget for enhver smag. Toppe, underdele og alsidig. De fleste af dem er meget søde. Hvis du besøger mødes med fyre ved navn Ahmed, Dani og Fabio! De er kvalitet og meget søde!
T
Tony

19 Aug 2017

Fantastisk mødested få mænd

Jeg havde for nylig et par uger i Barcelona (juli 2017) og besøgte Thermas sauna - rent mødested, hjælpsomt personale og gode fyre. Når det er sagt, var det ikke perfekt, men jeg er gammel nok til at have realistiske forventninger. Jeg er en moden hvid mand, og fyrene der var altid respektfulde og leverede en god service - en negativ oplevelse (muskulær brasiliansk fyr ønskede ekstra penge efter begivenheden) - de andre mænd fantastiske - exceptionel fyr Marcos smukke smil smukke krop. Jeg var så heldig at have mere end én session med ham. Da jeg forlod hver dag, bestilte personalet mig en taxa og sørgede for, at den ankom, og jeg var sikker på at forlade stedet. En lille klage ryger fyrene cigaretter på mandens private værelsesniveau, og ofte ville det blive meget røgfyldt. Cafe og bar god service rimelige priser, ren spa, jacuzzi, sauna værelser og de private værelser blev regelmæssigt rengjort. Jeg kommer tilbage.
A
Andy

15-Jul-2017

Virkelig godt

Jeg havde en fantastisk tid. Gode ​​faciliteter, rent og personalet var fint.
L
Lou

15 Aug 2017

Sælger funktion?

Var det en salgsfunktion????
m
max

14-Feb-2017

Hvad jeg ledte efter

Jeg gik for 3. gang i Thermas, og fandt præcis det, jeg ledte efter: smukke mænd, meget sexede, og havde en meget god tid med 2 af dem, hotte brasilianere. Absolut et godt sted at leve din fantasme. Jeg er kunde og anbefaler det.
T
Tony

19 Aug 2017

OK

Jeg havde en fantastisk tid.
A
Andy

15-Jul-2017

OK

Meget enig
B
Ben

17-Sep-2016

Perfekt til varme rentboys

Jeg har besøgt Thermas, hver gang jeg var i Barcelona i løbet af de sidste par år. Jeg har altid fundet, at personalet er "venligt nok" og stedet for at være "rent nok". Og jeg har følt mig helt tryg. Udvalget af rentboys har været stort og ret fantastisk! Jeg tror, ​​eftermiddag og tidlig aften har mere udvalg end senere. Nogle fyre er mere nøjeregnende end andre, men alle har været lige så venlige og respektfulde over for mig, som jeg har været over for dem - også når jeg har sagt nej tak - og måske forklaret, hvilken type fyr jeg ledte efter. Et par gange har jeg givet en nøjeregnende fyr 20 eller 30 EUR for at holde mig med selskab, indtil mine drømme dukkede op - og det har fungeret ret godt! Hver eneste kabineoplevelse har ikke været den totale himmel – men et par stykker har faktisk givet super fornøjelige øjeblikke at huske og fodre på i mange år! Jeg er sikker på, at de fleste rentboys er straight, men mange af dem har gjort en kæmpe indsats for at behage... hvilket jeg normalt tipper med en ekstra 20 ud over de 50, jeg altid er enig på forhånd. Entrégebyret (16 eller 17 EUR er rimeligt, når man tænker på, at brugen af ​​hytterne er gratis, og drikkevarerne er billige - også når man køber en til en ny "ven". Tommelfinger (og mere) op til Thermas :-)
A
Andy

16-Jul-2017

Fuldstændig enig

Aftalt. Flot anmeldelse.
j
john

14 Aug 2016

engelsk far

Termokanden er bare fantastisk. Du finder altid et udvalg af fyre, og ja, mange er fra Østeuropa eller Sydamerika, men de er søde, unge og tilgængelige. Jeg kan ikke lide at trawle internettet, når jeg kan møde fyrene personligt, og jeg skal kun betale €50. Den finske sauna og det tyrkiske værelse er begge ret gode. Der er en bar, og du kan få enkel mad, men jeg er der ikke for at spise middag! Hvis du vil have det sjovt til en god pris, så besøg her.
c
carl

21-Jun-2016

Sexet sted

OK GUNS JEG Gik I DENNE SAUNA 18/06/2016...SAUNAEN ER DET JEG FORVENTTEDE. JEG BETALTE MINE PENGE FOR AT KOMME I GUDEN I MODTAGELSEN VAR VENLIG OG TALTE LIDT ENGELSK. JEG VAR KENDET TIL DENNE SAUNA, ET LEJE DRENGEPARADIS, MEN MODTAGELSESFYREN FORKLADE IKKE OM DET FOR MIG.. I ALLEHVER MINUTTER EFTER JEG HAVDE MIT HÅNDKLÆDE OMKRING MIG, BLEV JEG NÆRMEDE AF DENNE LIGE BLE HUD HØJE MUSKEL SAMLET. FORTALTE MIG, HAN HAVDE, OG VAR HAN VAR FRA, EN MEGET DEJLIG VENLIG FYR. JEG SAGDE NEJ, JEG VIL BARE SE OM FØRST, SÅ JEG GÅR IND I SAUNAEN FOR AT FÅ MANGE FLERE FYRE FRA BRASILIEN ØSTeuropa. DE fleste ALLE MEGET VENLIGE OG NOGLE SJUKT SER MED PÆN KROPP. JEG ER EN AKTIV FYR, MEN FINDEDE, AT DE FLESTE FRUGE OGSÅ VAR AKTIVE. EN LIDT DEJLIGT SER SØD BRASILISK FYR NÆRMER MIG. HAN VAR LIDT PUSHY PÅ AT FÅ MIG TIL AT GÅ I HYTTE MED HAM, SOM JEG GJORDE TIL SLUTTEN, FORDI JEG FINDE HAM SØD SEXY OG DEJLIG. VI HAVDE DET GODT I HYTTEN TIL EN PRIS, OG HAN VISSEDE AT VÆRE PASSIV, SOM VAR GODT FOR MIG. EFTER VI VISTE SAMMEN, HAN VAR SNJLIG, GAV HAN MIG SIT NUMMER. JEG BLEV LIDT LÆNGE EFTER MIN NYDELSE, OG JEG FINDE FLERE MUSKULEDTE FYRE, SØNNE UD. ET ØSTEUROPÆISK PAR, BEGGE ALSIDIGT BEGYNDTE AT CHATTE MED MIG, DE BEGGE SØDE SØDE, OG JEG KAN BEGYNDE TIL DEM BEGGE. DE ØNSKEDE EN TRE MEN JEG HAR ALLEREDE GÅET MED DENNE BRAZILISKE FYR OG BRUGT MINE PENGE. JEG VIL GÅ IGEN. GODT GÅET TERMASAUNA.
M
Michael

27-Sep-2015

Bedste sauna i Europa

Jeg har været her mange gange og vender tilbage den 5. oktober i 1 uge. Stedet er altid meget rent, personalet venligt og drengene meget varme og høflige. Så jeg ser frem til mit besøg. Jeg vurderer dette til den bedste sauna i Europa!
P
Peter

23-Sep-2015

Fantastisk sauna

... Meget venlig velkomst og høfligt personale. Rent drenge er smukke og uimodståelige. Sauna som sådan ren, vedligeholdt. Personalet burde være bedre på engelsk, det var det eneste, jeg ville foreslå som forbedring.
D
David

7-Jul-2015

Fantastisk oplevelse - sjovt, sikkert og let

Besøgte for første gang i dag, og det var fantastisk. Gik som et par, og der var sikkert 20-30 'fyre' til rådighed at tilbringe tid med. Alle var varme, rene og høflige. De var ikke nøjeregnende, og det var nemt at tilbringe tid med de fyre, vi gerne ville. Det var generelt 50 euro pr. fyr (lidt mere, da vi var 2). God blanding af fyre for enhver smag. Det var meget rent og føltes meget trygt og sikkert. Der var en svag lugt af rygning og pot, men ikke nær så slemt, som nogle af disse anmeldelser antyder. Receptionen var også hjælpsomme. De 2 fyre, vi hooket op med, var begge 'generøse' i deres tid og var både passionerede og entusiastiske, selvom de næsten helt sikkert var lige. Som første timere til denne slags sted fandt vi det en stor oplevelse, og vi vil helt sikkert vende tilbage.
L
Lorrie

25-May-2015

Thermas og fyrene er strålende

Helt enig med dig Justin, har været mange gange. Bar guys er fantastisk, David osv. Modtagelse også stor. Huslejefyrene tilbyder en tiltrængt service, og de skal have ros og respekt. Ville du gøre det? De skal tjene. Generelt er de anstændige ærlige mennesker. Bare forhandle først, der er altid et dårligt æg i en batch. Du kan også gå til receptionen, hvis du har et problem. Godt gået gutter. Fortsæt det gode arbejde, denne verden har brug for flere mennesker som dig for at få os alle igennem rodet. Lorrie Zimbabwe PS hvorfor tage med din kæreste?
P
Pedro

5-May-2015

Jeg havde det sjovt

Jeg har været der flere gange. Jeg er også unge, flotte fyre og nyder at ansætte en varm mand, jeg ville ønske, at der var ældre fyre til leje. Den overordnede oplevelse er sjov. faciliteterne er rene og forførende. Meget let at blive liderlig med alle disse fyre. Jeg er enig i, at det bedste at gøre er at forhandle tiden med dem, og være ærlig og ærlig over for dem, det sætter de pris på. Uanset hvordan jeg anbefaler det (det er rart at gå til et sted, du ved, at du ikke spilder din tid og penge). Andre homoseksuelle saunaer kan være kedelige og fulde af attitude, jeg hader at gå rundt og forårsager så gå hjem fuldt lastet (hvis du ved hvad jeg mener) Tommelfinger op. Termo er sjovt!!!
J
Jamie

22-Apr-2015

Godt til betalt sjov

Du får, hvad du forventer på Thermos. Betalt sjov. De arbejdende fyre er generelt i god form og venlige nok. Vigtigt at være helt aftalt om prisen, inden man går i gang med noget. Som "Jusin" sagde før, så kan der vel altid være nogle dårlige æbler, men mine erfaringer har altid været gode nok.
M
Michael

7-Mar-2015

Godt sted at spille til betaling

I eftermiddags var jeg for første gang i Thermas, og vidste godt, hvad der ventede mig. Ved indgangen fortalte de mig, at Thermas er en escort sauna. Så ingen behøver at sige her, at han var overrasket. Jeg var der i omkring to timer. Der var omkring 25 fyre og næsten det samme antal klienter. Drengene er omkring 60 % latinoer, 20 % fra Afrika, 20 % fra Østeuropa. Nogle af dem smukke, nogle af dem gennemsnitlige, som i det virkelige liv. De spurgte, om jeg var interesseret, accepterede også et "Nej". Efter at have krydset en halv time tog jeg imod et tilbud fra en brasiliansk fyr. Ikke rigtig den hotteste krop, men med en enorm pakke. En time for 50 Euro, standardprisen her. Efter en dejlig massage og en god session var vi færdige allerede ved en halv time. Men det var ok. Så Thermas var et besøg værd. Når du ikke er for genert til at lege med escortfyre, vil du finde alt, hvad du ønsker der. Atmosfæren er ok. Foruroligende er kun røgen og ukrudtet i visse hjørner. Men for rigtige saunasessioner bliver du nødt til at gå andre steder hen.
A
Alan

27-Feb-2015

Et af mine yndlingssteder

Jeg har besøgt Thermas omkring fire eller fem gange om året i de sidste tyve år. Jeg har aldrig haft et problem. Masser af sexede drenge, for det meste hetero, der ønsker at tjene nogle penge. Betaler normalt omkring 40, nogle gange 50, euro. Det bliver man ikke længe til, men hvad så. Mødte nogle virkelig dejlige, sexede fyre gennem årene. Masser af sydamerikanere og østeuropæere. Himmel.
T
TGE

30-Jan-2015

Bedste oplevelse i Barcelona

Vidunderlig oplevelse. Besøgte tre gange under det seneste besøg i BCN. 80%+ af mændene er smukke, og deres priser er meget rimelige. Jeg betalte 50 euro for sjov og massage. Værelserne er rene og komfortable nok. Saunaens adgangsgebyr inkluderer fire kondomer, to håndklæder og tøfler. Anbefalede.
J
Josh

4 Dec 2014

Du får hvad du betaler for

Som en regelmæssig gæst, når jeg er i BCN, kan jeg sige, at det er mit yndlingssted i byen. Du ved, hvad du går efter, og du får, hvad du ønsker. Kommercielt? Ja. God, nem sjov? Ja. Man kan sige, at det lidt ligner forskellen mellem privat eller offentlig sundhedspleje. Betal for at få, hvad du ønsker, når du ønsker det, med den "konsulent" du ønsker. Eller hæng rundt i timevis for en mindre end tilfredsstillende oplevelse.
J
Jusin

18-Oct-2014

Kunne være sjovt

Ja, ligesom en anden fyr siger, hit eller miss. Jeg har været i Thermas mange gange før, jeg tror, ​​at nogle af mine tidligere anmeldelser stadig er oppe et eller andet sted. Jeg er enig i, at nogle huslejedrenge ødelægger det for mange gode fyre, som yder fremragende service. Så hvis du ikke føler dig tryg ved en fyr, så følg din mavefornemmelse, find en anden. Vi kan kun rode disse dårlige æbler, hvis ingen betaler for dem. Ellers var det et godt sted. Elsker drengene!!!!
H
Hotman

8-May-2014

Dårlig og god oplevelse

Jeg kom den 7. maj 2014 kl. 20.00. Mange lejer drenge. Jeg havde en dårlig oplevelse med en fra Bulgarien (han sagde, at han hedder Alex). Efter forhandling med prisen gik vi på værelset, og efter 5 minutter spurgte han mig dobbelt med vrede. Vi er ikke færdige endnu, men jeg gav ham pengene, og han forsøgte at gøre mig forlegen. Sidste år havde jeg den samme dårlige oplevelse. Men ikke alle fyrene er sådan. Har også nogle meget søde og høflige og ærlige fyre. Så jeg har gode og dårlige erfaringer, Tips: forhandle klart i begyndelsen og se efter en fyr med en god måde.
D
Dave

16-Jan-2014

Fantastisk ... ingen bekymringer

Jeg foretog nogle undersøgelser, og der var ret gode anmeldelser opvejet af nogle virkelig dårlige og grimme anmeldelser af denne sauna. Jeg besøgte sauna Jan 2014. Receptionen fantastisk. Midt på dagen så stille. Fandt en rentboy, der var spansk m/godt engelsk. Købt 1 time for 100 Euro. Det var helt rent, sjovt, venligt og fantastisk. Jeg fik præcis, hvad jeg ønskede, og jeg købte værelse for 10 Euro/rent, TV og super. Alt fungerede godt, stor værdi, ren opdateret klub & intet pres. Jeg var ængstelig baseret på dårlige anmeldelser, men enten var de gamle eller havde bare en anden oplevelse. Jeg håber at få en Viagra og få mere, før jeg tager tilbage til Seattle. Wow.. ingen bekymringer her.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.