Axel Hotel Barcelona

4-Stjernehotel i C/ Aribau, 33, Barcelona, ​​Spanien

Hvorfor Travel Gay elsker dette hotel?

2017 Mest bookede
2017 Mest bookede

Top 25

2019 Mest bookede
2019 Mest bookede

Top 25

8.0

Publikums vurdering

Baseret på 6452 stemmer

Sats Axel Hotel Barcelona
Spa & tagterrasse med pool. Fantastisk beliggenhed. Populært valg.

Hotelbeskrivelse

Axel Hotels er en hotelkæde med fokus på LGBTIQ+ samfundet. Men først og fremmest har de skabt et frit og tolerant samfund, hvor mangfoldighed og respekt værdsættes, og alle er lige velkomne uden at det går ud over deres kønsidentitet og udtryk. Axel ønsker ikke at definere Axel Hotels som homovenlige, så de introducerer et nyt begreb: heterovenligt.

Axel Hotel Barcelona ligger i Gayxample, hjertet af homoscenen i Barcelona. De 101 værelser kombinerer et strejf af dekoration fra Modernista med Middelhavets varme og elegance. Rum på Axel Hotel Barcelona bliver det urbane mødested for det heterovenlige og trendy publikum i byen.

Hoveddesignkonceptet, nutiden og fremtiden, er eksponeret fra den smukke facade til de små dekorationsdetaljer i indretningen. Historie og design er integreret gennem materialer fra Barcelonas identiske Modernista-stil og moderne europæisk design.

Lad dine sanser blive bejlet til Sky Bars, på tagterrassebaren med fantastisk udsigt over Eixample-området eller et indvendigt rum på syvende etage plus terrasse. Sky Bar er endnu et smart sted at mærke de kølige riller og nyde nattelivet i Barcelona under stjernerne på sommernætter.

Efter en hektisk dag eller en stressende uge, giv dig selv en fornøjelig forkælelse med en urban spa-oplevelse i vores wellness- og fitnessrum.

Besøg hotellerne hjemmeside for yderligere detaljer, tjek også hotellerne Youtube kanal for et yderligere kig på brandet og ejendommen.

Tjenester og faciliteter

klimaanlæg

bar

Forretningscenter

Restaurant

Snackbar ved poolen

Sauna

Fitness

Bagagerum

Café

Konferencerum

Vælg dine værelser kl Axel Hotel Barcelona

Værelser og gæster
1 Rum 2 Voksne
Dette hotel er fuldt booket til disse datoer. Skift venligst dine datoer for at tjekke ledighed eller søg efter et alternativt hotel i Barcelona
A
Andreas Papas

9 Nov 2023

Praktisk

Fantastisk beliggenhed lige midt i det homoseksuelle område. Praktisk til tilslutninger. Fremragende at bruge sammen med Grindr. Bare bestil den homoseksuelle, du ønsker. Elskede venligst forstyrre dørskiltet
t
tall

6-Jun-2022

God beliggenhed, dårligt hotel

Dette hotel er ok, hvis det koster halvt så meget. Personalet er meget hjælpsomt og fantastisk beliggenhed. Efter det, ikke så meget. Jeg købte et premium værelse, det er lille. brusedøren lukker ikke, badeværelseslyset er bag dig, så dit ansigt er i skygge, fjernsynet har kun omkring 10 kanaler, kun Bloomberg Business er den eneste på engelsk. Ingen sportskanaler på noget sprog. Det formodes at være en ikke-ryger facilitet. Det er ikke. Mine naboer røg, mit værelse lugtede af deres røg. Da jeg klagede, fortalte receptionisten mig, at der ikke var noget, de kunne gøre ved det. Der var en overraskende mængde af hetero par, der boede der, da det åbenlyst henvender sig til homoseksuelle. poolen på taget er lille, men baren er livlig. Alt i alt vil jeg give dette sted en glip.
C
Caisa

4 Aug 2014

superduppaa

Det var super! Den slags hotel, du nyder.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel