Homoseksuel Barcelona

Homoseksuel Barcelona

En enorm homoscene, fantastiske sandstrande og fantastiske historiske seværdigheder gør Barcelona til en af ​​Europas mest populære homo-destinationer.

Hvad sker der i morgen

Barcelona

Om Barcelona

Alene størrelsen af ​​Barcelonas homoseksuelle scene bliver ofte overset af dem, der søger en LGBTQ+-ferie, men med en mangfoldig samling af homoseksuelle klubber, en historie med radikal aktivisme og en boomende LGBTQ+-befolkning er der få steder, der er bedre egnet til en fabelagtig queer storbyferie . De fleste af Barcelonas homoseksuelle barer ligger spredt over hele Eixample-distriktet - også kendt som "Gaixample".

Eixample er et billedskønt område af Barcelonas bymidte, kendetegnet ved smukke balkoner, alléer med træer og travle caféer, der breder sig ud på solbeskinnede fortove. Eixamples befolkning er mærkbart queer og endnu mere mærkbart cool - der er ingen steder som det for mennesker i verdensklasse, der ser på. Eixample er også propfyldt med eksempler på Spaniens modernisme fra det 20. århundrede, hvilket gør det til et populært valg for arkitekturinteresserede. 

Kun 40 minutter fra Barcelona med tog, anses Sitges ofte for at være Europas homoseksuelle by. Sitges er i høj grad rettet mod homoseksuel turisme, og du vil finde et væld af homoseksuelle klubber, barer og hoteller kun for voksne. At kombinere Barcelona og Sitges er en af ​​de mest populære rejseplaner til to-centre for homoseksuelle rejsende, og den tilbyder den perfekte blanding af højpande kulturel stimulering og skamløs homoseksuel sjov. 

Gay Barcelona - Travel Gay Guide

Nyheder og funktioner

Barcelona Events

 • img

  Pride Barcelona 2024: parties, parade & events

  Se detaljer

  Tor. 18 jul

 • img

  Circuit Festival Barcelona 2024

  Se detaljer

  Lør, august 10

Barcelona ture

Gennemse et udvalg af ture i Barcelona fra vores partnere med gratis afbestilling 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Barcelona til din rejseFå din guide