RAIDD-bar

RAIDD-bar

Musikbar berømt for sit fabelagtigt varme 'bruseshow'.

RAIDD Bar

Placeringsikon

23 rue du Temple, Paris, Fransk vin, 75004

En af Paris' mest populære homobarer. Le RAIDD er berømt for sit Shower Show om torsdagen, når flere hotte, hunky mandlige dansere bliver våde og vilde i en enorm akvarie-lignende tank indlejret i væggen.

Og hvis det ikke er nok øjenkonfekt, så nyd det smukke barpersonale. Drikkevarer er rimelige priser, og der er et hyggeligt loungeområde i kælderen.

Ugedag: 18:00 - 04:00

Weekend: 18 - 00

Nærmeste station: Hôtel de Ville

Funktionalitet:
bar
Dancing
GoGo Show
Musik
Sats RAIDD-bar
3.2
Publikums vurdering

Baseret på 39 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

3 Stjernevinder

N
Nelson Battista

21-Jun-2021

Romeo

Havde en fantastisk tid, mens de besøgte Paris venlige sexede bartendere... brusearrangementet var ok var ikke imponeret, men publikum var godt og sexet, ganske blandet. Jeg vil gå tilbage især for den sexede afrikanske bartender på det lavere niveau - han var så sexet lol.
P
Pete

27 Nov 2019

Atmosfære

Besøgte RAIDD sidste to gange i Paris. Musik er godt. bartendere virker kede af det og triste. Ledelsen har ikke ændret musikken, videoskærmene eller personalet. Føles som et stort savn. Håber de ændrer sig til det bedre.
M
Mike

19 Nov 2019

Alt det sjove

Musik er fantastisk. Fyre er hotte. Vær forsigtig. Stadig meget sjovt. Bruserne er varme.
P
Patrick

27-Jun-2019

Raidd Bar

Dette er en meget god bar.
Z
Zack

10-Jun-2019

bedste homoseksuelle sted i Paris

Barmand og dansere er virkelig venlige og sexede. God musik og god cocktail. Brusebadet viser os virkelig Hot. Og et andet show hver aften. Kunderne kommer fra alle lande, og der er smukke.
S
Steven

4 Nov 2018

RAIDD opmærksomhed

Denne bar er blevet et dårligt sted, flyvning og eskorte af enhver art, men især hvis du er det rigtige offer, en masse telefontyveri, kort og lignende - dette problem er kendt af kvarterets politi, der er mange klager.
J
Jackie

14 Aug 2017

Ellers tak

Betaler for dyre drinks bare for at se nogle gå-danser i brusebadet gnide sig i skridtet?! Nej tak, jeg mener NEJ! Der er ingen by som New York x
T
Tom

1-Jan-2017

Rip off bar for turister

Dette er en turistbar - du vil ikke se mange franskmænd der. Det ville være et anstændigt sted, hvis ikke for barpersonalet, der snyder turister. De fortæller dig forskellige priser hver gang. Jeg købte en pint Heineken og en flaske desperado 3 gange, og hver gang blev der opkrævet en anden pris: henholdsvis €10.20, €12 og €14.30. Da vi fortalte om dette til franske spillere, smilede de og fortalte os, at de aldrig betaler så meget. Den skæggede arabiske bartender var den mest dristige. Der er ingen prisliste, og du får aldrig en kvittering. Hvis du taler engelsk, skal du forvente at betale meget mere end de lokale.
D
Dave

20 Dec 2016

Arrogante fyre

Meget arrogante fyre. Det er junglereglen, der betyder, hvor større dine muskler er, hvor større chance er der for, at nogen vil tale med dig. Hvis du er høflig, er der stor chance for, at bartenderen er uhøflig.
J
Jean marc

26-Jul-2016

Très bien pour prendre un verre dans une ambiance Gary friendly

De très beaux mecs (mais j'ai dû être hypnotisé par un des serveurs), toujours du beau monde même en semaine. Trop de touristes et de bonnes femmes à mon goût néanmoins.
J
James

3-Feb-2016

Brusebad overraskelse!

Jeg havde det meget sjovt her! Masser af varme fyre, smukke barmænd og brusebadsshowet var fantastisk - stå ikke for tæt på, du får øje på! Drikkevarer er billige under happy hour, men dyrere senere. Det bliver meget pakket om natten, og nogle af klientellet kan være temmelig uhøflige, vær forsigtig, når du står i kø efter drinks.
G
Guillaume

14-Jun-2014

Udtalelse fra en pariser

Jeg er parisisk, her er hvad lokale synes om Raidd bar: - Snarere et godt sted, selvom det altid er mere turistmæssigt. Fyre forbliver varme. - Prisen er normale parisiske priser, kan virke dyre, men det er de ikke. - Dette sted tiltrækker masser af fattige homoseksuelle fyre fra forstæderne, vel vidende at rige turister kommer dertil. Så pas på. Men denne anbefaling værd for alle Paris. Lad være med at vise dig frem. Endelig, som lokal fyr, tager vi sjældent dertil, men det forbliver cool.
M
Mark

21-Apr-2014

VÆR FORSIGTIG HER

PAS PÅ RAID. Jeg var der i denne uge og fik stjålet min Iphone. Da jeg verbalt konfronterede tyvene, blev jeg fysisk angrebet. På trods af at det var mig, der blev angrebet og såret, gjorde sikkerhedsvagterne ikke andet end at lade tyvene gå. De nægtede at ringe til politiet. Endnu værre - flere minutter senere kom tyvene tilbage på en scooter grinende og gav den samme sikkerhedsvagt et kys på kinden. For at føje spot til skade var barmændene fornærmende og fuldstændig usamarbejdsvillige. BUNDLINJE-- PAS PÅ DENNE BAR. Der er ingen dækningsafgift, og alle slags mennesker kommer ind med den ene intention om at stjæle. Der er helt sikkert kriminelle, der arbejder i mængden, og barens ledelse er ligeglad. Faktisk er det sandsynligt, at de er medskyldige i denne aktivitet.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.