Gay Amsterdam

Luksushoteller Gay Amsterdam

Et udvalg af unikke hollandske luksus boutiquehoteller og internationale mærker betyder, at homoseksuelle rejsende kan se frem til et fantastisk ophold i Amsterdam

De fleste af vores bedste luksushoteller ligger i Amsterdams historiske gamle centrum.


For flere hotelvalg, Klik her for at søge i alle Amsterdam-hoteller.

Old Center

Det historiske "gamle centrum" i Amsterdam, med Dam-pladsen i hjertet, stammer fra det 13. århundrede. Området er fyldt med butikker, gode hoteller, kanaler og 'caféer', hvilket gør det til den mest besøgte del af byen.

Amsterdams gamle bydel er også kendt for sin homoseksuelle læderfetich og krydstogtklubscene. 
Art'Otel Amsterdam
Placeringsikon

Prins Hendrikkade 33, Amsterdam 1012 TM,, Amsterdam

Vis på kort
2018 Mest bookede
2018 Mest bookede

Top 100

Hvorfor dette hotel? Gå til gay krydstogtklubber. Moderne design. Unik spisning.
Et yndlingsvalg på Travel Gay. Art'otel Amsterdam ligger i hjertet af byen, tæt på de bedste butikker, restauranter og hovedbanegården. Gay krydstogtklub Internettet og Sauna Nieuwezijds er kun en blok væk.

Værelserne byder på unikke kunstværker af Atelier Van Lieshout og er udstyret med stemningsbelysning, multimediekontrolpanel, regnbruser og gratis WiFi.

Den interne Active Club har et moderne fitnesscenter, indendørs pool, finsk sauna og solarium! Art'otel '5&33' dining & social club er en destination i sig selv, der tilbyder en kreativ kombination af sen aftenkøkken, bar, bibliotek, lounge og galleri.
Funktionalitet:
bar
Gratis Wi-Fi
Fitness
Massage
Restaurant
Sauna
spa
Svømmepøl
Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam
Placeringsikon

Dam 9, Amsterdam Centrum, 1012 JS Amsterdam,, Amsterdam

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Fantastisk beliggenhed. I nærheden af ​​homobarer, seværdigheder og butikker.
Det populære NH Krasnapolsky har en fantastisk beliggenhed i centrum med udsigt over Dam-pladsen, nær seværdigheder og butikker og ca. halvvejs mellem gay cruise klub scene i Warmesstraat og homoseksuelle barer omkring Amstel-floden.

Bygningen dateres tilbage til 1855, men de moderne værelser med aircondition er rummelige og har moderne badeværelser, gratis WiFi og satellit-tv.

NH har sit eget motionscenter, selvom det ligger i nærheden Sauna Nieuwezijds kan være mere fristende. Priser er konkurrencedygtige.
Funktionalitet:
bar
Gratis Wi-Fi
Fitness
Restaurant
W Amsterdam
Placeringsikon

Spuistraat, 175,, Amsterdam

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Gay-indbydende! Lige ved Dam-pladsen i byens centrum.
W Amsterdam er et homovenligt luksushotel i det gamle centrum af Amsterdam i Holland.

W Amsterdam er spredt over to monumentale bygninger, en tidligere telefonsentral og en bank og tilbyder en spændende designblanding af hollandsk kulturarv og moderne stil i hjertet af byens centrum lige ved Dam-pladsen med nem adgang til et pulserende natteliv, spisesteder, shopping og modebilledet.

Når du har valgt din side af gaden for at blive (W Bank eller W Exchange), forvent luksuriøse moderne værelser og for dem med et større budget, luksuriøse suiter med et valg af udsigt over Atrium, City, Palace eller Canal.

Faciliteterne inkluderer eksklusivt Bliss SPA-toiletartikler til badeværelset til alle W Hotel-gæster, luksussengetøj, aircondition, gratis wifi, regnbruser, trådløse højttalere og 24 timers spisning på værelset og hvad du ellers har brug for efter anmodning. WOW loftsuiter kommer endda med deres egne stuer, flere badeværelser og karakteristiske runde senge!

Forkæl dig selv med en af ​​destinationsrestauranterne The Duchess, en Michelin-stjerne restaurant i hr. Porters karakteristiske omgivelser, som på en kunstfærdig måde blander et moderne steakhouse prestige med summen af ​​en smart lounge. Smag karakteristiske slurke på tagterrassen W Lounge med udsigt over det kongelige palads og byens lys.

W Amsterdam har også et topmoderne fitnesscenter og AWAY Spa for ultimativ afslapning samt sørger også for forretningsmøder og bryllupper.

Se venligst den officielle hjemmeside for yderligere detaljer, forespørgsler og reservationer.
Funktionalitet:
bar
Moderne design.
Fitnesscenter
pool
tagterrasse
spa
Steak House
suiter
Te værelse
NH Amsterdam Barbizon Palace
Placeringsikon

Prins Hendrikkade 59-72, Amsterdam

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Populær blandt homoseksuelle gæster. Fremragende spisning. Fantastisk beliggenhed.
Et populært Amsterdam luksusvalg på Travel Gay Europa. NH Barbizon ligger tæt på hovedbanegården, 10 minutters gang fra Dam-pladsen og inden for rækkevidde Café 't Mandje, Dronningens hoved og andre homoseksuelle barer

De store værelser, der er bygget i det 17. århundrede, har aircondition, højt til loftet, satellit-tv, minibar, te- og kaffemaskine, gratis WiFi. Lejlighederne har køkken, og der tilbydes roomservice døgnet rundt.

Hotellet har et fitnesscenter, sauna, massageservice og solarium. Den interne Michelin-stjerne restaurant serverer fremragende internationale specialiteter. Der er også en afslappet bar med en god drinksmenu.
Funktionalitet:
bar
Gratis Wi-Fi
Fitness
Massage
Restaurant
Sauna
Shop
Dampbad
De L'Europe Amsterdam
Placeringsikon

Nieuwe Doelenstraat 2-8, Amsterdam

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Fantastisk beliggenhed. Luksus valg. Tæt på homoscenen.
Ultraluksuriøst, neoklassisk hotel ved bredden af ​​floden Amstel. De L'Europe har over 100 års historie, med smuk antik indretning og malerier af hollandske mestre udstillet.

Dette verdensberømte hotel har en Michelin-stjerne restaurant og en bar med udsigt over floden, et avanceret motionscenter, swimmingpool og spa-center.

De L'Europes fantastiske beliggenhed i den sydlige ende af det gamle centrum er kun 10 minutters gang fra Dam-pladsen og shoppingområdet Kalverstraat. Homoseksuelle barer på Reguliersdwarsstraat og Amstel er endnu tættere.
Funktionalitet:
bar
Gratis Wi-Fi
Fitness
Massage
Restaurant
Sauna
Shop
spa
Svømmepøl

Luksushoteller i Amsterdam i andre områder

Flere fremragende hoteller lige uden for det gamle centrum, der fortjener overvejelse.
Conservatorium Hotel
Placeringsikon

Van Baerlestraat 27, Amsterdam

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Fantastisk design. Tæt på det homoseksuelle natteliv.
Et af 'The Leading Hotels of the World', Conservatorium har et imponerende arkitektonisk design. Inden for sin smukke bygning byder hotellet på en fabelagtig 18-meter indendørs pool og et veludstyret fitnesscenter.

Værelserne er designet af italienske Piero Lissoni (designer for Alessi og Cappellini) og er rummelige (30 m² og derover) og har fladskærms-TV-spejle på badeværelset, kaffemaskine og gratis WiFi.

Beliggende tæt på mange museer lige uden for byens største kanalområde. RAPIDO fest og Club Church krydstogtbar er inden for gåafstand, men du bliver nødt til at tage en sporvogn eller taxa til de homoseksuelle barer nær Warmoesstraat.
Funktionalitet:
bar
Café
Gratis Wi-Fi
Fitness
Massage
Restaurant
Sauna
spa
Svømmepøl

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.