W Amsterdam

5-Stjernehotel i Spuistraat 175, Amsterdam, Holland

Hvorfor Travel Gay elsker dette hotel?

Sats W Amsterdam
Lige ved Dam-pladsen i byens centrum.

Hotelbeskrivelse

W Amsterdam er et homovenligt luksushotel i det gamle centrum af Amsterdam i Holland.

W Amsterdam er spredt over to monumentale bygninger, en tidligere telefonsentral og en bank og tilbyder en spændende designblanding af hollandsk kulturarv og moderne stil i hjertet af byens centrum lige ved Dam-pladsen med nem adgang til et pulserende natteliv, spisesteder, shopping og modebilledet.

Når du har valgt din side af gaden for at blive (W Bank eller W Exchange), forvent luksuriøse moderne værelser og for dem med et større budget, luksuriøse suiter med et valg af udsigt over Atrium, City, Palace eller Canal.

Faciliteterne inkluderer eksklusivt Bliss SPA-toiletartikler til badeværelset til alle W Hotel-gæster, luksussengetøj, aircondition, gratis wifi, regnbruser, trådløse højttalere og 24 timers spisning på værelset og hvad du ellers har brug for efter anmodning. WOW loftsuiter kommer endda med deres egne stuer, flere badeværelser og karakteristiske runde senge!

Forkæl dig selv med en af ​​destinationsrestauranterne The Duchess, en Michelin-stjerne restaurant i hr. Porters karakteristiske omgivelser, som på en kunstfærdig måde blander et moderne steakhouse prestige med summen af ​​en smart lounge. Smag karakteristiske slurke på tagterrassen W Lounge med udsigt over det kongelige palads og byens lys.

W Amsterdam har også et topmoderne fitnesscenter og AWAY Spa for ultimativ afslapning samt sørger også for forretningsmøder og bryllupper.

Se venligst den officielle hjemmeside for yderligere detaljer, forespørgsler og reservationer.

Tjenester og faciliteter

Flersproget personale

Aviser

Bagagerum

Tørretumbler

Cykler til rådighed

bar

Restaurant

Ikke-ryger område

Snackbar ved poolen

Festlokale

Tjek priser og book direkte

Vælg dine værelser kl W Amsterdam

Værelser og gæster
1 Rum 2 Voksne
Dette hotel er fuldt booket til disse datoer. Skift venligst dine datoer for at tjekke ledighed eller søg efter et alternativt hotel i Amsterdam

Ingen anmeldelser fundet

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel