GPN: socialt og forretningsnetværk med Craig Jones MBE og Caroline Paige

GPN: social and business networking with Craig Jones MBE and Caroline Paige

Lokation

Tjenestemandsklub Great Scotland Yard, London, Storbritannien

En del af en løbende serie af LGBT + forretnings- og netværksbegivenheder i Civil Service Club.

Deltag i en drink med sociale og forretningsmæssige netværk i Civil Service Club, et stenkast fra Trafalgar Square tirsdag den 27. oktober 2021.

Det glæder vi os CEO Craig Jones MBE of Kæmper med stolthed, ledsaget af medformænd Caroline Paige & vores medlem Patrick Lyster-Todd, vil sige et par ord.

Fight with Pride er den nye LGBT + militære velgørenhed, der er oprettet på succesen med bogen med samme navn for at yde støtte til og fortalervirksomhed for alle de LGBT + Veteraner fra før 2000 (da forbuddet mod deres tjenestegang endelig blev ophævet), der mistede deres job.

Mange blev afskediget, ofte under meget bekymrende omstændigheder, med langsigtede konsekvenser for deres mentale sundhed, med nedsatte eller mistede pensionsrettigheder, medaljer eller god adfærdsmærker fjernet, karrierer og forventninger trampet over og med endda kommissioner eller warranter, der ikke blev returneret, selv efter forbud gik. Andre gik, da de følte, at de ikke havde noget alternativ, og de måtte altid se over skuldrene og forringe pensionsrettighederne og karrieresuccesen, som de ellers kunne have forventet. Velgørenhedsorganisationen har til hensigt at arbejde tæt sammen med andre servicetjenesteorganisationer og med forsvarsministeriet selv om at blive enige om tilbagelevering og give en løsning på disse og tilknyttede problemer, så hurtigt en sidste linje kan trækkes i sandet og LGBT + veteraner og tjenestepersonale kan være tættere tilpasset, fremad som en enkelt militærfamilie. Veteranministeren har offentligt tilkendegivet sin støtte til sådanne foranstaltninger ved en reception i januar 2021 for at anerkende tyveårsdagen for dette forbud og de ekstraordinære fremskridt, der er gjort siden, undtagen på dette ene område.

Gary Youssef vil også tale om finansiel uddannelse.

Alle medlemmer har muligheden, slet ikke obligatorisk, for at sige et par ord, hvis de vælger at gøre det, maksimalt 2 minutter hver, men de fleste passer til dette inden for 30 sekunder som "Hej, jeg er JF og organiser begivenheder og få folk sammen, chat med mig efter for at finde ud af mere eller hvis du har brug for hjælp til hvad som helst".

Det privatiserede område, der er forbeholdt os, er i den anden ende af hovedbjælken bestil din drink (r) i forbifarten og slutte sig til os, afhente dit badge og begynde at møde ligesindede. 

Dit navn (når du tilmelder dig) står på listen i receptionen, det er ikke nødvendigt at udskrive nogen bekræftelse, vi forventer dig.

Det er en gratis begivenhed for vores medvirkende og æresmedlemmer, og de prioriterer bookingerne: badges forberedes. Ikke-medlemmer bliver bedt om at betale £ 10 til aftenens tilrettelæggelse enten kontant eller med kort ved ankomsten.

Del denne begivenhed med og inviter dine venner og kolleger, bed dem om at blive med os videre www.gpn.one (Medlemskab er kun £ 20 om året...)

Del denne begivenhed den Facebook og Twitter med dine venner.

Jeg ser meget frem til at se dig dengang.

Med alle de bedste ønsker

Jean-François

Grundlægger

The Gay Professional Network, siden 2010.

jf@gpn.one
www.gpn.one
Sats GPN: socialt og forretningsnetværk med Craig Jones MBE og Caroline Paige

Ingen anmeldelser fundet

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.