Gay Professional Network: socialt og forretningsnetværk med gæstetaler Paul Burston

Gay Professional Network: social and business networking with guest speaker Paul Burston

Lokation

Tjenestemandsklub Great Scotland Yard, London, Storbritannien

Deltag i en drink med sociale og forretningsmæssige netværk i Civil Service Club, et stenkast fra Trafalgar Square tirsdag den 24. november 2021.

Det glæder vi os Paul Burston, en britisk journalist og forfatter vil komme og tale om hans seneste bog Jo tættere jeg kommer, der til dels var inspireret af hans oplevelse af online chikane.

Paul arbejdede for Londons homoseksuelle politigruppe GALOP og var aktivist med ACT-UP før han gik ind i journalistikken. Han redigerede i nogle år sektionen for homoseksuelle og lesbiske (senere LGBT). Time-out magasin.

Hans første roman Shameless, udgivet i 2001, blev rost af The New York Times.

Alle medlemmer har muligheden, slet ikke obligatorisk, for at sige et par ord, hvis de vælger at gøre det, maksimalt 2 minutter hver, men de fleste passer til dette inden for 30 sekunder som "Hej, jeg er JF og organiser begivenheder, chat med mig efter for at finde ud af mere eller hvis du har brug for hjælp til evt. kommende fejring, møde, incitament, konference og begivenheder."

Det privatiserede område, der er forbeholdt os, er i den anden ende af hovedbjælken bestil din drink (r) i forbifarten og slutte sig til os, afhente dit badge og begynde at møde ligesindede. 

Dit navn (når du tilmelder dig) står på listen i receptionen, det er ikke nødvendigt at udskrive nogen bekræftelse, vi forventer dig.

Det er en gratis begivenhed for vores medvirkende og æresmedlemmer, og de prioriterer bookingerne: badges forberedes. Ikke-medlemmer bliver bedt om at betale £ 10 til aftenens tilrettelæggelse enten kontant eller med kort ved ankomsten.

Del denne begivenhed med og inviter dine venner og kolleger, bed dem om at blive med os videre www.gpn.one (Medlemskab er kun £ 20 om året...)

Del denne begivenhed den Facebook og Twitter med dine venner.

Jeg ser meget frem til at se dig dengang.

Med alle de bedste ønsker

JF til GPN

jf@gpn.one
www.gpn.one
Sats Gay Professional Network: socialt og forretningsnetværk med gæstetaler Paul Burston

Ingen anmeldelser fundet

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.