Ting at gøre i Toronto

Ting at gøre i Toronto

Toronto er Canadas mest spændende by

Toronto er Canadas største by og anses bredt for at have en af ​​de bedste levestandarder i verden, og det er en lige så fantastisk destination for rejser. Byen er et dynamisk, frisk og spændende miljø, der er et produkt af dens forskelligartede befolkning og afslappede holdninger.

Toronto er hjemsted for over 200 kulturer, og dette er repræsenteret i byens gader, der kan prale af tre kinesiske byer og to små italienere. Kunst- og kulturscene i Toronto er også nogle af de mest levende og velbevarede i Nordamerika, og besøgende opfordres til at udforske alt, hvad denne kreative by har at tilbyde.

Mange vil også klassificere Toronto som en af ​​de bedste destinationer for bøsseturisme i Nordamerika, og byens ikoniske bøsseby er et travlt knudepunkt for inklusiv og lidenskabelig LGBT + -kultur. Homoseksuelle rejsende vil mærke tegn på LGBT + stolthed, natteliv og samfund rundt om hvert hjørne. Læs mere: En homoseksuel guide til Toronto.

CN Tower

 

CN Tower

 

Det canadiske nationale tårn, der står på 553 meter, har været en del af Torontos skyline siden det åbnede i 1976. Tårnet fungerer som et udsendelses- og telekommunikationscenter og er også et af byens mest populære turistmål.

CN-tårnet byder på uforstyrret udsigt over Toronto og videre og er hjemsted for tre observationsniveauer, inklusive LookOut-niveauet med panoramavinduer fra gulv til loft og det berømte observationsområde Glass Floor, som giver besøgende mulighed for at se ned på byens gader . Gæsterne kan nå toppen af ​​tårnet ved en spændende 58 sekunders tur i en elevator med glasfront og kan også nyde prisvindende canadisk køkken i tårnets restaurant.

 

St Lawrence Marked

 

Siden 1803 har St Lawrence Market været det bankende hjerte i Torontos samfund og madscene. Udnævnt til verdens bedste fødevaremarked af National Geographic i 2012, er markedet et af de bedste steder i Toronto til at prøve friske råvarer og kunsthåndværk.

St Lawrence Market består af tre store bygninger, og det sydlige marked er, hvor besøgende finder over 120 leverandører, der sælger alt fra krydderier og grøntsager til fisk og skaldyr og kød. De øverste niveauer på markedet er hjemsted for et roterende udvalg af udstillinger, der illustrerer og fremviser Torontos unikke kunst, kultur og historie.

Der afholdes en række festivaler og begivenheder på St Lawrence-markedet hele året, herunder liveforestillinger, madlavningskurser og workshops. Markedet er åbent mandag-lørdag og har tendens til at få travlt tidligt på eftermiddagen, og det er her, den klassiske travle atmosfære kan opleves

 

Royal Ontario Museum

 

Royal Ontario Museum har udstillet historisk kunst og kultur fra hele verden i over 100 år og betragtes ofte som en af ​​Nordamerikas bedste kulturinstitutioner. Hjemmet til 13 millioner kunstgenstande, kunstværker og kulturværker spredt gennem 40 gallerier, Royal Ontario Museum kan prale med en af ​​de største samlinger og er førende inden for innovation og forskning.

Ydersiden af ​​museet er lige så fantastisk som de relikvier, det besidder, og kombinerer det originale design af bygningen med en slående ultra-moderne udvidelse, Royal Ontario Museum er et eksempel på den arkitektoniske innovation, der er så typisk for Toronto.

Museet er hjemsted for en række midlertidige og permanente udstillinger. Institutionen ligger i centrum af Toronto og er tæt på mange af byens mest populære hoteller og andre attraktioner, hvilket gør det til et praktisk og værdifuldt besøg for enhver rejsende.

Toronto Pride 2019

 

Homoseksuelle barer i Toronto

 

Torontos homoseksuelle landsby er hjemsted for en eklektisk og spændende blanding af homoseksuelle barer og klubber, som turister kan nyde, og området betragtes som en af ​​de bedste destinationer i Nordamerika for homoseksuelle rejsende.

Woody's bar blev berømt af den amerikanske version af kult-tv-showet 'Queer as Folk', der fremhævede lokalet som det vigtigste homoseksuelle hangout for showets karakterer. Denne ekspansive klub på flere niveauer er kendt for at være vært for fantastiske dragshows fra beboere og turnerende dronninger og kan også prale af en forskelligartet og varieret skare i alle aldre, stammer og stilarter.

Læs mere: En homoseksuel guide til Toronto.

Kunstgalleri i Ontario

 

Kunstgalleri i Ontario

 

Art Gallery of Ontario ligger i Torontos travle centrum og er en institution for kultur og kreativitet i byen. Galleriet viser en række kunstværker og installationer fra hele tiden og over hele kloden og har en alsidig og repræsentativ samling.

Galleriet er prægtigt med værker fra Dianne Arbus, Pablo Picasso og Yayoi Kusama og er hjemsted for et udvalg af malerier, fotografier, tegninger og skulpturer. Samlingen på Art Gallery of Ontario inkluderer 95,000 stykker og er specialiseret i moderne og moderne værker.

Området i centrum af Toronto, der er vært for galleriet, er byens vigtigste mode-, teater- og underholdningsområde, hvilket betyder, at der er masser at gøre, og området er godt forbundet med resten af ​​byen med Torontos effektive bus- og jernbanenetværk.

Casa Loma Toronto

 

Casa Loma

 

Casa Loma er kendt for at være en af ​​byens mest populære attraktioner. Det ligner lidt et slot - dog ikke så gammelt som et traditionelt britisk slot! - og palæ og have i gotisk stil er nu et historisk hus, der er åbent for offentligheden. Bygget i det tidlige 20. århundrede som et hjem for finansmanden Sir Henry Pellatt, er det et populært optagelsessted for film som X-Men. Det er også et fantastisk bryllupssted.

 

Høj park

 

High Park er den største offentlige park i Toronto, High Park, kendt for sin tætte vegetation, fredfyldte søpromenade og zoologiske have. Parken tilbyder et roligt og afslappende sted at flygte fra støj og handling i Torontos centrum og dens store størrelse betyder, at besøgende kan vandre på grunden i timevis.

Besøgende kan udforske High Parks mini-zoologiske have, der er hjemsted for lamaer, bøffel, bison, hjorte og påfugle eller alternativt spadsere langs de Sakura Tree-foret alléer og se den faldende blomst. De fantastiske hvide og lyserøde kirsebærblomster kommer i efterårsblomstring omkring april eller maj hvert år og tiltrækker tusindvis af besøgende.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Hvad sker der i dag

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Toronto

Gennemse et udvalg af ture i Toronto fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Toronto til din rejseFå din guide