Homoseksuelle par i Central Park New York

Top ti gayborhoods i Nordamerika

Din praktiske guide til gaybourhood

Nordamerika er hjemsted for nogle af verdens mest etablerede, berømte og fascinerende gayborhoods, fyldt med historie og gay natteliv. Hvis du leder efter et godt homoseksuelt liv, skal du sørge for at læse videre.

Det kan argumenteres for, at der er mindre behov for særskilte homoseksuelle i det 21. århundrede, som bølgen af ​​LGBT+-rettigheder og voksende accept af kønsidentiteter og seksuelle orienteringer. Gayborhoods spiller dog stadig en vigtig rolle. Uanset om de bevarer LGBT+ kulturen, udødeliggør aktivisternes kamp gennem årtier eller fortsætter med at give et sikkert rum for LGBT+ unge, repræsenterer disse distrikter forskellens skønhed. Desuden er mange af dem nummereret blandt verdens bedste festdistrikter.

Læs vores sammenfatning af de top 10 bedste homoseksuelle distrikter i Amerika.

 

French Quarter, New Orleans

 

New Orleans

Få byer kan finde en balance mellem bevaret historisk betydning og en livlig, blomstrende og etableret homoseksuel scene ligesom New Orleans. Det franske kvarter er lige så charmerende, som det er kaotisk og så raffineret som det er hedonistisk. Området er hjemsted for et stort antal homoseksuelle klubber og barer, herunder nogle af de ældste i USA. Når man går rundt i det franske kvarter, er det svært at gå glip af overfloden af ​​etablissementer og kunstværker dedikeret til byens forhold til det overnaturlige og det okkulte.

New Orleans er længe blevet betragtet som en af ​​landets mest hjemsøgte byer med århundreder af mytologi, der beskriver møder med hekse, zombier og vampyrer. Et knudepunkt for kreativitet, musik og kultur i årtier, det franske kvarter er et af de mest genkendelige kvarterer i USA.

Den længst kørende homoseksuelle bar i New Orleans er Hjørnelommen. Denne klassiske bar forvandles til en livlig og energisk klub, når natten går. Corner Pocket er en grundlæggende del af den lokale homoseksuelle og er ofte vært for nogle af de bedste temaaftener og liveforestillinger i det franske kvarter. Læs mere: En gay guide til New Orleans.

 

Hell's Kitchen, New York

 

Helveds køkken

Hell's Kitchen er lige så hipstere, som de kommer. New Yorks gayborhood plejede at være centreret omkring de boheme-kvarterer i East Village og Greenwich, men i de senere år har Hell's kitchen styrket sit ry som byens primære homoseksuelle distrikt. Ligesom mange af verdens andre homoseksuelle distrikter var Hell's Kitchen engang et farligt, groft og usselt kvarter i New York - som navnet antyder - før det blev udviklet og omdannet til det skinnende eksklusive hjem for byens homoseksuelle befolkning. Der er masser af homoseksuelle barer, klubber og endda medlemsklubber her. Alle homoseksuelle rejsende i New York bør begynde deres aften i Hell's Kitchen. Læs mere: De bedste homoseksuelle barer i Hell's Kitchen.

 

Andersonville, Chicago

 

Chicago

Den blæsende by er et lappetæppe i forskellige og varierede kvarterer. Andersonville er et sådant kvarter, en sprudlende men afslappet enklave af LGBT + -samfundet og en alternativ livsstil. Andersonville er kendt for sine behagelige og charmerende gader og er det bedste sted i byen for små kaffebarer, uafhængige butikker og musikbutikker. Gayborhood har en lang historie med at give et sikkert tilflugtssted for outsidere og udstødte i Chicago, hvor tusindvis af LGBT + -folk flytter her i slutningen af ​​det 20. århundrede.

Mens Andersonville utvivlsomt er blevet mere gentrified i nyere tid, bevarer området stadig sin noget grynet og autentiske charme. Sidetrack er uden tvivl Chicagos mest populære bøsseklub og er enorm med flere dansegulve og en rummelig tagterrasse. Den blandede homoseksuelemængde her er inkluderende og indbydende, og du får garanteret en dømmefri nat. Læs mere: En gay guide til Chicago.

 

Zona Rosa, Mexico City

 

Mexico City

Zona Rosa er en bastion af multikulturalisme, udtryk og liberale værdier i Mexico City og er et af byens mest ikoniske og farverige kvarterer. Oversat til engelsk betyder Zona Rosa "Pink Zone" - et passende navn for det største og bedst kendte homoseksuelle i Mexico City. Området er blevet mere og mere udviklet i de senere år med rummelige gågader og eksklusive butikker og restauranter.

Mexico City er en stor metropol, som til tider kan være kaotisk og overvældende at udforske. Zona Rosa er en fantastisk destination for turister, da det er hjemsted for flere attraktioner og en overflod af natteliv og underholdningssteder. Området er let at udforske og er til tider mindre hektisk end bredere Mexico City.

Hovedgaden i Zona Rosa er Calle Amberes, og dette er epicentret for LGBT + -kulturen i området. Et tæt og koncentreret udvalg af homoseksuelle barer og klubber befolker Amberes, og om aftenen er gaderne ofte fyldt med homoseksuelle fester. Med noget der sker i hvert hjørne af dette travle kvarter kan Zona Rosa prale af en håndgribelig atmosfære af livlighed og energi. Læs mere: En homoseksuel guide til Mexico City.

 

West Hollywood, Los Angeles

 

homoseksuelle

West Hollywood er den primære destination for homoseksuelle samfund og kultur i Los Angeles og er uden tvivl det mest genkendelige og velkendte homoseksuelle i verden. Området har en stærk og gådefuld homoseksuel befolkning, hvor over 40 % af WeHos befolkning identificerer sig som LGBT+, og dette er bemærkelsesværdigt, mens man slentrer ned ad nogen af ​​dets ikoniske boulevarder. Området er også et knudepunkt for eksklusiv livsstil og detailhandel, hvor gaderne i West Hollywood huser flagskibsbutikker fra nogle af modeens største navne.

Kvarteret er hjemsted for en af ​​USA's mest koncentrerede og lovende homoseksuelle nattelivsscener med 25 homoseksuelle barer og klubber, der serverer en række forskellige interesser og smag. Epicentret for West Hollywood efter mørkets frembrud er Santa Monica Boulevard, når gaden bliver levende med homoseksuelle lokale og turister, der er ivrige efter at opleve en smag af West Hollywoods festkultur. Områdets største og bedste homoseksuelle barer i West Hollywood har fået globale identiteter som bastioner til udtryk og hedonisme, herunder Mickey'sog Klosteret. Læs mere: Ting at gøre i West Hollywood.

 

Landsbyen, Montreal

 

homoseksuelle

Du ville ikke nødvendigvis forvente at finde et pulserende, fremadrettet og travlt homoseksuelt distrikt i hovedstaden i det franske Canada, men Montreal har faktisk været en af ​​Nordamerikas homoseksuelle byer i årtier og førte vejen for homoseksuelle rettigheder over hele kontinentet at sætte en global standard for behandling af LGBT + -personer. Gayborhood i byen er kærligt kendt som en "The Village" og er epicentret for alle ting homoseksuelle i Montreal. Centreret omkring Sainte-Catherine Street er områdets homoseksuelle natteliv meget stort og varieret med spillesteder rettet mod alle interesser og smag.

Juvelen i kronen, der er Montreals homoseksuelle landsby, Mado Cabaret har leveret ikke-tilladelige primære trækforestillinger i tredive år. Åbent syv dage om ugen og tilbyder natlige forestillinger og kabaret, showets navnebror Mado Lamotte, er en etableret og vildt talentfuld dronning, der ofte ledsages af planetens mest berømte dragstjerner. Cabaret Mado er ikke et sted at gå glip af og burde være på alle homoseksuelle rejseplaner i Montreal. Læs mere: Oplev Montreals Gay Village.

 

Castro, San Francisco

 

homoseksuelle

Få steder er lige så synonyme med kampen for LGBT + rettigheder i USA som San Fransisco og især The Castro gayborhood. Det var her i 1970'erne, hvor mange af USAs førende LGBT + rettighedsorganisationer dannede sig, og hvor den politiske banebrydende og homoseksuelle aktivist, Harvey Milk kaldte hjem. I dag er området stadig en bastion af LGBT + -kulturen med et stort udvalg af homoseksuelle barer og klubber, hvoraf de fleste findes langs en strækning af Castro Street, der løber mellem Market og 19th Streets.

Mens Castro måske har mistet noget af bøhmen og grus, der gjorde det til et hotbed for aktivisme i 1970'erne, er området stadig et, der i vid udstrækning er defineret af sin LGBT + befolkning og fortsat er et omdrejningspunkt for homoseksuelle spørgsmål nationalt. Castros ikoniske omdømme har gjort det til et hotspot for turisme internationalt, hvor både homoseksuelle og lige mennesker strømmer i tusinder for at opleve det eklektiske miljø og finurlige attraktioner. Læs mere: En gay guide til Castro.

 

Landsbyen, Toronto

 

homoseksuelle

Toronto kan prale af en af ​​de største homoseksuelle landsbyer i Nordamerika og den største i Canada. Det etablerede homoseksuelle i The Village har en lang historie med at give et sikkert, inkluderende og sjovt sted til byens homoseksuelle befolkning. The Village, der ligger i Tronto's Downtown-område, er epicentret for liv og kultur, og det er her, du finder de fleste af byens homoseksuelle barer, klubber og restauranter, herunder nogle, der blev brugt som filmsteder for den amerikanske version af den ikoniske "Queer as Folk".

Woody's er utvivlsomt et af landsbyens mest populære LGBT + hangouts, hvor lokale og turister strømmer ind gennem dørene for uundgåelige dragshows og underholdning i verdensklasse. Tilbyder en lidt mere afslappet og afslappet atmosfære, Boutique-bar er det ideelle sted at nyde en forfriskende cocktail og se på folk, da baren er hjemsted for en rummelig og travl udendørs terrasse. Den venlige og åbne atmosfære på Boutique gør det fantastisk til at møde lokale og besøge LGBT + -personer. Læs mere: En homoseksuel guide til Toronto.

 

South Beach, Miami

 

homoseksuelle

For toppen af ​​det glamourøse og solbeskinnede homoseksuelle natteliv og underholdning skal du ikke se længere end den ubesværet glitrende South Beach. Strandbøssen på South Beach byder på en overflod af homoseksuelle restauranter, barer og klubber, hvoraf mange kan klassificeres som nogle af de mest spændende og avancerede i USA. Palace Bar er det ideelle ansigt til at nippe til en lækker cocktail på en udendørs terrasse og leve din sande 80'ers Miami-fantasi. I modsætning til de fleste homoseksuelle distrikter i Nordamerika er South Beach hjemsted for 12th Street homoseksuel strand, populær blandt alle slags homoseksuelle mænd, der søger det varme sand og det krystalblå vand. 12th Street Beach kan let findes, da den ligger tæt på den massive Flamingo Park. Læs mere: De bedste ting at gøre i Miami.

 

Davie Village, Vancouver

 

homoseksuelle

Davie Village ligger på Canadas dramatiske vestkyst og er Vancouver's lyseste og homoseksuelle homoseksuelle, fyldt med stolthedsflag, regnbueovergange og masser af homoseksuelle barer og klubber. Bute- og Davie-gaderne udgør hjertet af Davie Village, og det er her, du finder størstedelen af ​​distrikterne homoseksuelle spillesteder, der spænder fra små og intime mennesker, der ser hotspots til ekspansive og up-market homoseksuelle danseklubber. Det er ikke kun homoseksuelt natteliv, der er rigeligt med i Davie Village, der er også en række LGBT + -fokuserede butikker, boghandlere, caféer og samfundsområder.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Hvad sker der i dag

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Chicago

Gennemse et udvalg af ture i Chicago fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Chicago til din rejseFå din guide

Bog A Travel Gay Godkendt hotel