Homoseksuelle New York City

Homoseksuelle New York City

New York City er den mest folkerige by i USA, hjemsted for nogle af de hotteste homoseksuelle barer og natklubber i verden

Hvad sker der i dag

Hvad sker der i morgen

New York

Om New York

New York City har længe været en magnet for LGBT+-personer i Amerika. Hvis du er LGBTQ+ i USA, var og er det stedet at være. Siden i det mindste slutningen af ​​2. verdenskrig er New York byen, der legemliggør kulturel dynamik, der byder internationale besøgende velkommen og nærer en rungende undergravende ånd. Alene med hensyn til indbyggertal er New York City enorm, og rejsende kan bruge en evighed på at udforske de mange kvarterer. 

Leveomkostningerne er steget i vejret i New York, hvilket gør det til en uholdbar mulighed for mange økonomisk. Gentrificeringsprocessen har dog ført til en oprydning af kriminalitet i byen, hvilket gør den til en sikker og spændende destination at besøge. Byens omfang betyder, at uanset om du er ude efter kulturel stimulering eller sene natlige bedrifter, vil du bestemt ikke tage derfra og føle dig skuffet.

New York City har en enorm homoscene, og den er uden tvivl den mest kulturelt betydningsfulde i verden. Det var trods alt på NYCs Stonewall Inn, hvor et udbrud af modstand mod undertrykkende politi fremskyndede homoseksuelles rettighedsbevægelse til et kritisk punkt. I disse dage er de fleste af de homoseksuelle barer og klubber centreret omkring Hell's Kitchen, men du finder også homoseksuelle scener i Chelsea, Greenwich Village og Brooklyn.

Gay New York City - Travel Gay Guide

Nyheder og funktioner

 • img

  DRAG: The Complete History Book Talk @ B&N Union Square

  Se detaljer

  man, 24. juni

 • Harlem Pride-logo

  Harlem Pride 2024

  Se detaljer

  Lør, juni 29

 • img

  New York City Pride 2024: parade, dates and events

  Se detaljer

  Sol, juni 30

 • img

  Gay & Sober Pride 2024

  Se detaljer

  Sol, juni 30

Fremhævede spillesteder

New York ture

Gennemse et udvalg af ture i New York City fra vores partnere med gratis afbestilling 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in New York til din rejseFå din guide