Eagle DC

Gay Cruising i USA

Hvor skal man spille hårdere i USA

Her er vores guide til nogle af USA's fineste gay krydstogtklubber og underholdningssteder for voksne. Vi har dækket historien om USAs homoseksuelle badehuse. Denne artikel vil fokusere på spillesteder, der imødekommer dine mandlige behov. Vi ville inkludere nogle lesbiske krydstogtsteder, men i skrivende stund eksisterer disse typer spillesteder ikke rigtigt.

Dette er ikke en artikel om gay cruising i klassisk forstand (buske, toiletter). De spillesteder, vi har valgt, er sex-positive steder, hvor du kan tjekke dine hæmninger i garderoben – sammen med din frakke. Amerikas gay krydstogtklubber findes normalt i de større byer. Da ejendomspriserne er steget i vejret i så mange byer, vil du finde en mangel på ordentlige gay-dive barer med en cruisey stemning. Mange af disse berømte spillesteder blev prissat ude af drift. Når det er sagt, har nogle overlevet, og de er værd at tjekke ud. Eagle-barerne er det mest berømte mærke af homoseksuelle krydstogtklubber i Amerika. Du finder dem i mange byer.

Homoseksuelle barer er blevet mere skinnende og mere åbne, efterhånden som homoseksualitet er blevet mindre tabu. Norman Mailer mente, at de homoseksuelle var mere hetero end hetero, da han boede i Provincetown. Men mange homoseksuelle mænd er stadig tiltrukket af mere grænseoverskridende former for sjov, og det er de barer, der henvender sig til dem. Bare hold et åbent sind, gør ikke noget, du ikke har lyst til, og glem ikke din sele.

Læderuge San Fran

Slammer - Los Angeles

Slammer er en homokrydstogtklub i LA. Det har herlighedshuller, en udendørs terrasse, hytter, et mørkt rum og en labyrint. Alle de ting, du ville forvente at finde i denne type virksomhed. Du kan lade dit tøj ligge i skabet på vej ind eller skifte til noget mere ubehageligt.

Hovedområdet er svagt oplyst, og det er her, du finder herlighedshullet, private båse og to mørke rum. Udearealet har varme. Du finder slynger spredt rundt i labyrinten. Altid travlt sent om aftenen i weekenden.

Jackhammer - Chicago

Jackhammer fungerer som en natklub på flere niveauer og en homokrydstogtklub. Det er meget rettet mod voksenunderholdning. Billedet som "Chicago's Leather & Fetish Lounge", er det et godt sted at møde nogle af de mere eventyrlystne lokale. Der er regelmæssige dragshows såvel som temabegivenheder som Kink-It med Mickey Mirage. Du kan gå ned til "The Hole", hvis du ønsker det - det er området kun for mænd, og du skal være i dit undertøj for at tage dertil. Tag hellere pænt undertøj på!

Der er en læderbutik ved siden af, så du kan få noget nyt swag, hvis du ikke er sikker på, hvad du skal have på. Jackhammer er en af ​​de vildere aftener, du sandsynligvis vil have i Chicago. Har tendens til at få mere travlt efter midnat.

Eagle NYC

Ud over at være USA's mest spændende by, var New York engang USA's mest snuskede by. Times Square var oversvømmet med hustlers og underholdningssteder for voksne. I 90'erne blev New York for mere skinnende og rent. Ak, du kan stadig have nogle vilde tider på Eagle NYC, en klassisk og altid populær homoseksuel krydstogtklub.

Påklædningskoden plejede at være meget strengere. Når det er sagt, bør du gøre en form for indsats: også selvom det betyder, at du skal fjerne din skjorte. Taget er nok det sjoveste. Da dette er NYC, er det højst sandsynligt, at du vil se noget større øjenkonfekt.

Kraftcenter - San Francisco

Dette er den valgte homoseksuelle krydstogtklub på Folsom Street (SOMA). Det har en lang og berømt historie som et underholdningssted for voksne. Bygningen er rygter om at have været en bordello tilbage på dagen. Det blev et homoseksuelt sted i begyndelsen af ​​70'erne.

Der er to dansegulve, en gårdhave og endda toiletterne kan være prangende. Drikkevarer er billige efter San Fran standarder. Forvent pulserende housemusik. Baglokalet er bestemt kun mænd. Tjek deres hjemmeside for info om dresscode - den ændrer sig alt efter temaet.

Eagle - Los Angeles

Dele af det berømte Eagle krydstogtklubmærke er dette et populært sted på Santa Monica Blvd, i hjertet af LA's homoseksuelle scene. Denne bar vil vise dig den kinky side af Eastside. Det er her, du vil opdage East Hollywood Gay Scene.

Eagle LA er ikke en af ​​de mere avancerede homoseksuelle barer i byen, den er dog en af ​​de mere hæsblæsende. Interiøret er mørkt, musikken er høj, og der er voksenfilm på tv-skærmene. Det er en gammeldags dykkerbar i en meget gentrificeret by. Eagle-barerne hylder Tom of Finland-æstetikken, så forvent skæg og læder.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Hvad sker der i dag

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Chicago

Gennemse et udvalg af ture i Chicago fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Chicago til din rejseFå din guide

Bog A Travel Gay Godkendt hotel