Gay Christchurch · Byguide

Gay Christchurch · Byguide

Første gang i Christchurch? Så er vores homoseksuelle Christchurch byguide noget for dig.

Bådudlejning i Christchurch

 

Christchurch

New Zealands "Garden City". Christchurch har en befolkning på 400,000, omtrent samme størrelse som Wellington, og er beliggende på østkysten af ​​Sydøen, i udkanten af ​​Canterbury Plains.

Christchurch har været i genopretningsfase fra det ødelæggende jordskælv i 2011, der ødelagde meget af byens centrum. Byen tiltrækker stadig mange besøgende med sine velholdte parker og smukke haver og en voksende kunst- og kulturscene.

 

Homoseksuel scene

Christchurch er centrum for South Islands LGBT-samfund, selvom det kun har et par faktiske homoseksuelle spillesteder. Der er en voksende homoscene, der opstår her, og en fornyet Christchurch Gay Pride Week blev afholdt i november 2013.

 

At komme til Christchurch

Christchurch International Airport betjener både indenrigsruter og direkte internationale fly fra Australien, Japan, Singapore, Thailand og De Forenede Arabiske Emirater.

En regelmæssig busforbindelse forbinder lufthavnen med byens centrum med en rejsetid på ca. 30 minutter. Der er også masser af taxaer og biludlejningsfaciliteter i lufthavnen.

InterCity Coachline-busser kører nordpå til Picton (til færgeforbindelse til Wellington), syd til Dunedin og vest til Queenstown og vestkysten.

TranzAlpine-toget kører mellem Christchurch og Greymouth på vestkysten – som er en populær og naturskøn dagstur for turister.

 

Sådan kommer du rundt i Christchurch

Med sin placering på en flad slette er cykling en god mulighed for at komme rundt i Christchurch. Der er et godt netværk af cykelstier, og byens centrum er let at håndtere til fods.

Christchurch sporvognssystem er forblevet lukket siden jordskælvet beskadiges. Den eneste fungerende sporvogn er mere en turistattraktion, der kører rundt i byens centrum.

 

Efterår i Christchurch

 

Ting at se og gøre

Christchurch har genopbygget byens centrum efter jordskælvet i 2011, og mange innovative nye faciliteter er åbnet som en del af den nye pop-up by.

Genstart er et nyt pop-up udendørs detailområde lavet af gamle forsendelsescontainere med over 50 forhandlere nu og har en virkelig livlig og sjov atmosfære.

Pappkatedral åbnede for nylig som en midlertidig erstatning for den beskadigede stensten og tiltrækker stor interesse som et smukt designet og kreativt svar på skaden og er allerede blevet en ny besøgende attraktion for byen.

Stedet for jordskælvsskader er blevet en turistattraktion med sine egne ture inden for og omkring den røde zone.

Tag et punkt på floden Avon for en meget traditionel engelsk oplevelse.

Besøg den prisvindende Internationalt Antarktis Center i lufthavnen, komplet med simuleret polært vejr.

Riccarton Bush er en rest af den gamle Canterbury slette skov, der er bevaret i byen.

Mange af de vigtigste kulturelle attraktioner, herunder kunstgalleriet og katedralen, forbliver lukkede.

 

Seværdigheder uden for byen

Kør med Christchurch gondol forbi toppen af ​​den berømte uddøde vulkan

Tag Summit Road (i bil, cykel eller bus) langs toppen af Port Hills mellem Christchurch og Lyttelton for en fantastisk udsigt over byen og Pegasus Bay.

Besøg Lyttelton - at se havnen, bugten og den travle havn og dens mange caféer og barer.

Kør de hvide stryk ned ad Rangitata-floden.

Tag Tranz Alpine tog fra Christchurch til Greymouth og tilbage.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel