SaunApolo 56

SaunApolo 56

SaunApolo 56

Placeringsikon

Rua Luciano Cordeiro 56A, Lissabon, Portugisisk vin, 1150-217

SaunApolo 56 er en liberal, unik og luksuriøs sauna og spa, dedikeret til velvære, fornøjelse og afslapning. Det besøges af mænd, kvinder og liberale par med forskellige seksuelle orienteringer og identiteter.

Funktionerne inkluderer sauna og tyrkisk bad, kurbade med brusere og skabe, mørke rum, erotisk biograf og private værelser og et barområde komplet med omgivende musik.

Der er en begivenhedskalender - tjek deres hjemmeside for den fulde tidsplan.

** Note fra spillestedet - "SaunApolo 56 GIVER IKKE information i forhold til antallet af kunder, genrer/køn, der har været eller er i SaunApolo 56".

Ugedag: 14: 00-04: 00

Weekend: 14: 00-04: 00

Nærmeste station: Marquês de Pombal, Avenida, Anjos

Funktionalitet:
bar
Afslappende hytter
Mørkt rum
Kun voksne
Internetadgang
Dampbad
Sauna
Massage
Gratis Wi-Fi
Cruise
spa
Tyrkisk bad
Brusere
garderobeskabe
biograf
slynge
klimaanlæg
Sats SaunApolo 56
3.1
Publikums vurdering

Baseret på 40 stemmer

Besøg Website
E
Eddie

7-Mar-2020

Ikke det værd!

DYRT! 30E for at komme ind og 20E for en drink. Kun én anden person udover mig var der. Gik sandsynligvis på et dårligt tidspunkt (efter arbejde). Dørmanden giver dig en ring med info, du skal læse og acceptere, inden du går ind. En af reglerne er, at du ikke kan bede om refusion, fordi saunaen er tom. Forståeligt, men mit gæt er det meget tomt. Dørmand var overhovedet ikke venlig. Da jeg gik op ad trappen for at gå, bad han mig om min nøgle halvvejs, før jeg kom til toppen af ​​trappen. Nederste linje: "Vender ikke tilbage. Ikke det værd!"
J
John

26-Feb-2020

En velindrettet sauna i Lissabon

En af de mest velindrettede saunaer, jeg nogensinde har deltaget i. God indretning, god hygiejne, hyggeligt sted. Ikke for mange mennesker som du finder på de typiske Gay-saunaer, men den samlede oplevelse var god.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Fremhævede hoteller

Bog A Travel Gay Godkendt hotel