Gay Lissabon

Gay Lissabon

Portugals hovedstad og ældste by i Vesteuropa, Lissabons farverige bybillede, moderne kultur og blomstrende homoseksuelle scene er værd at udforske

Hvad sker der i dag

Hvad sker der i morgen

Lissabon

Om Lissabon

Engang betragtet som en charmerende, men desværre træt europæisk by, er Lissabon meget på vej frem. En ny hovedstad for kultur og kulinarisk innovation, lave huslejer, fantastisk vejr og spændende natteliv har accelereret Lissabons ry som en kosmopolitisk hovedstad. I slutningen af ​​2010'erne oplevede en tilstrømning af internationale kunstnere til byen, især Madonna. 

Lissabons homoseksuelle scene vokser hurtigt. Fra det charmerende Bairro Alto-distrikt til det pulserende Príncipe Real-kvarter ligger LGBTQ+-steder rundt om i byen og tilbyder en bred vifte af nattelivsoplevelser. Uanset om du udforsker stilfulde barer, danser i livlige klubber eller forbinder til lokale begivenheder, tilbyder Lissabon en inkluderende og mindeværdig oplevelse for enhver rejsende.

Lissabon, der sidder på bredden af ​​Tejo-floden, er fuld af historier om en rig fortid. Fra dens ældgamle tid som en fønikisk handelsstation til dens centrale rolle under udforskningstiden, genlyder byens gader i fodsporene fra opdagelsesrejsende og handlende. Sørg for at fange noget levende Fado-musik; Lissabons melodiske hymne fremkalder fortællinger om længsel og lidenskab. 

Gay Lissabon - Travel Gay Guide

Populære hoteller i Lissabon

Nyheder og funktioner

 • Lissabon Bear Pride 2024

  Lisbon Bear Pride 2024

  Se detaljer

  Man, 27. maj

 • img

  Lisbon Pride 2024 - Marcha do Orgulho LGBTI+ de Lisboa

  Se detaljer

  Lør, juni 22

Lissabon ture

Gennemse et udvalg af ture i Lissabon fra vores partnere med gratis afbestilling 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Lissabon til din rejseFå din guide

Bog A Travel Gay Godkendt hotel