Sauna Paraiso

Sauna Paraiso

Stor sauna med underjordisk pool, jacuzzi, dampbad og meget mere!

Sauna Paraiso

Placeringsikon

Calle de Norte 15, Madrid, Spanien, 28015

Sauna Paraiso

En af Madrids ældste gay saunaer, men stadig meget populær. Paraiso er under samme ledelse som Octopus og Principe.

Dette store sted (1,400 m²) har en underjordisk pool, finsk sauna, tyrkisk bad, dampbad, 30 private hytter, tre mørke zoner, biograf og område med cellestænger, rack og gynge.

Ugedag: 10 - 12

Weekend: fre-søn: 24 timer

Nærmeste station: Noviciado (L2) eller Plaza España (L3, L10); Bus 3, 147, M2

Funktionalitet:
bar
Mørkt rum
Internetadgang
Jacuzzi / varm pool
Massage
Musik
Afslappende hytter
Sauna
spa
Svømmepøl
Sats Sauna Paraiso
3.1
Publikums vurdering

Baseret på 131 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

4 Stjernevinder

R
RAND X

26-May-2024

Smoky, dark

Decent facilities and, like many European saunas, cool way to experience old underground vaults. Mixed clientele on a Saturday night. Other than the large pool and the dressing areas, it’s very dark throughout. I prefer some better lit areas to see who’s who. Big complaint is smokers. This is a non-smoking facility (smoking in indoor public places against the law in Spain) but I saw at least one guy was smoking a cigarette in the mazes. At other European saunas the smoking rooms are respected and properly ventilated. Much of the place smelled like an ashtray. Yuck.

I
Ian Mowat

4 Nov 2023

Pænt, rent og sjovt

Meget rent og velholdt. Sammenlignet med Sauna Beach, som var grotty og nedslidt. Gik på en lørdag formiddag og en attraktiv kundekreds. Ville helt sikkert vende tilbage, når jeg er i Madrid.
L
Leo Lake

20 Aug 2023

Den bedste sauna i Madrid

Den bedste sauna i Madrid og en af ​​de bedste i verden. Jeg var søndag morgen. Den var fuld af sexede, liderlige og meget søde fyre. Mange unge fyre. De ældre er velplejede og flotte mænd. Stedet er ikke for de generte. Du har mange muligheder for at se og være med eller blive set, hvis du kan lide det.
V
VIKTOR

25-Jul-2023

Den bedste sauna i Madrid

Hver gang jeg besøger Madrid uden tvivl, tager jeg til Paraiso, fordi du altid kan finde en masse sjov der. Jo mindre jeg besøgte Paraiso i mandags og fik tre hotte sexede toppe. Jeg må sige, at min alder er 54, mere nederst, men i god form. Derfor, hvis du vil have varme eventyr, og du er en maskulin eller sportiv person, er dit sted Paraiso.
J
Justin

30 Dec 2021

Super sprederes paradis

De eneste personer, der bærer masker indeni, er personalet, da beskyttelsen af ​​sig selv er en prioritet, så alle andre kan frit sprede COVID. Masser af kyssende fremmede gør deres bedste for at holde virussen i gang. Derudover, hvis du ikke har haft en kønssygdom i et stykke tid, er dette stedet at tage hen. Ubeskyttet overalt. Endelig, hvis du ligesom mig er midaldrende og kan lide at blive fornærmet af søde 20-årige, der håner, så led ikke længere.
W
Willy

1-Mar-2021

Rent og sikkert paradis

Min sædvanlige partner bor i Madrids hovedstad, og jeg bor i bjergene. For at gøre det nemt for os, mødes vi ofte i "Sauna Paradise" til dejlige varme sessioner, og jeg savner disse fantastiske dage under lockdown. Så snart restriktionerne er overstået, vil vi helt sikkert starte vores "kærlighedstimer" igen på dette rene og venlige sted.
K
Kris

30 Nov 2021

Salg og plein de drogués

Hver gang jeg kommer til Madrid tilbringer jeg et øjeblik i Paraiso i håb om, at det bliver bedre. I virkeligheden er det snavset, folk ryger indenfor, og langt de fleste kunder er rodet. Ærgerligt, for der er smukke drenge.
S
Santiago

2-Jul-2020

BEDSTE SAUNA EUROPA

En af de bedste saunaer, jeg har trådt på i hele Europa. Store, varme fyre og rene faciliteter.
R
Rafael

12 Nov 2019

Saturday Nights er virkelig sjovt!

Lørdag aften er det næsten umuligt at komme ind, men når man først er inde, er fantasierne utrolige.
D
D

10 Nov 2019

Virkelig godt

Vi gik der fredag ​​aften, og det var meget rart. Rent og varieret af 20-40 år gamle fyre. Meget ren.
M
Mauricio

8 Nov 2019

HORNY MENN

Bedste sted i Madrid. Liderlige mænd!!!
S
Santiago

8 Nov 2019

Godt placeret

Godt placeret, selvom de burde give bedre indikationer for at ankomme og lette flere skabe, som nogle gange er umulige at komme ind i.
M
Martin

8 Nov 2019

Skør aften i saunaen

I weekenden er det helt vildt, hvor mange flotte mænd der er. Store faciliteter og lige i centrum af Madrid.
h
hugo

16-Oct-2019

Dårligt personale

Personalet respekterer ikke folk, jeg var der sammen med en fyr, der brugte kabinen, og personalet bankede meget hårdt på døren, vi var bange for, at så åbnede vi døren, og de bad om at tage af sted til rengøring!!! Hvis du vil have rent, venter du, at folk bliver færdige, fordi vi betaler for at bruge alt, hvad vi ønsker.
J
John

27-Sep-2019

God sauna

Jeg gik torsdag aften, og det var perfekt. Youngh homoseksuelle, gode faciliteter, rene og venlige mennesker. Jeg anbefaler. Jeg gætter på, at det i weekenden ville blive endnu bedre.
h
hugo

22-Sep-2019

Uhøfligt personale

Min kæreste og jeg havde en meget dårlig oplevelse der. Vi brugte et kahytsrum, og personalet bankede på døren og skreg. Vi troede, der skete noget, fordi lyset var tændt. Det viste sig, at de ville rense stedet og afbrød vores handling. Så jeg var nødt til at forlade, fordi der ikke var humør til at blive på det dårlige, uhøflige sted.
N
Nicholas

7-Sep-2019

OK, men langt fra det bedste jeg har set

Lige fra begyndelsen er det mærkeligt. Du skal betale ved en automat. Til adgang, til massage, til en cola, hvad som helst. Jeg gætter på, at ejeren er paranoid over for tyveri. Stedet er rimeligt rent. men har et mærkeligt layout. Et badeværelse har urinaler og en vask faktisk i en hall. Der er o douche facilitet, men der er 2 kina bideter, men har kun koldt vand i rør til dem. Der er et suckatorium, der igen er dårligt design. Tjenesteudbyderen skal stå på en gang. Ikke en hovedgang, men en gang. De 3 boder har hver 3 huller, den ene over den næste. Fyr! skær en spalte! Stedet viser slid, men holdes pænt rent. Personalet var hjælpsomme.
m
moscardini

5-Jul-2019

Det bedste i Madrid

Beliggenhed: Centralt og praktisk til Noviciado-stoppet. Type kundekreds: Fra 20 til 50 år, men de er for det meste unge mennesker i XNUMX'erne, raske og nogle endda muskuløse. Mange er feminine, men i Spanien er det normalt. Struktur: Ikke nyt, men det er ok. Dejlig indendørs pool og ikke dårligt krydstogtområde. Renlighed: Godt. Priser: Ikke høje. Råd til kunder: Hvis du i Madrid leder efter søde fyre med muskuløs fysik, har du intet andet valg, de kommer kun til denne sauna. Italienerne er meget værdsat. Det tyrkiske bad er stedet, hvor du kan have det sjovere. Saunaen er altid travl, men logisk nok er det søndag eftermiddag toppen. Råd til ledere: Du bør forstørre det tyrkiske bad, da det indeholder de bedste orgier, men det er lille.
G
Globetrotter

11 Nov 2018

For de unge og smukke

Dette sted lykkes med at tiltrække sin målgruppe: unge og smukke fyre, de fleste så ud til at være i midten til slutningen af ​​20'erne. Det fik mig desværre ikke til at føle mig velkommen som en ældre fyr (50+, men stadig rask og smuk). Det unge publikum, da jeg besøgte en fredag ​​aften, var kun vilde med hinanden. Bel Ami kunne have optaget en video af den meget varme seks-vejs, jeg så i poolen; Desværre er "overvåget" nøgleordet – ingen mulighed for at være med. Efter cirka tre timer gik jeg uden at have rørt eller blevet rørt af en anden person der, og ikke på grund af manglende flirt og venlighed fra min side. Jeg er ikke sikker på, at jeg var mere vidsindet, da jeg var i 20'erne, men i disse dage, hvor jeg bor, ser det ud til, at nogle unge fyre er mindre aldersorienterede. Paraiso-faciliteterne er omfattende, og stemningen i den gamle eksponerede mursten og kælderfornemmelse er virkelig cool. Poolen og boblebadet (ikke varmt, desværre) har begge brug for lidt opmærksomhed med renlighed og kunne bruge seriøs opdatering af trappen - en smule uhyggelig på foden. Den tørre sauna var det mest interessante sted at hænge ud, men alt for varmt. Desværre ville jeg ikke vende tilbage til dette sted på grund af målgruppens holdning. Paraiso er bare ikke for den normale, midaldrende homoseksuelle mand - og det er flere og flere af os, ikke?
C
Chicago

23-Oct-2018

Anstændigt facilitet og kundekreds

Meget interessant plads til en sauna: ligner en stor lagerkælder, med murstenshvælvede lofter overalt. Jeg gik på to hverdage eftermiddage i oktober, mens jeg var på ferie. Mandag var mere travl, tirsdag mindre, men stadig et anstændigt antal fyre. Dette var min første oplevelse af nogen art i Spanien, og det var kun "ok". Jeg fik masser af opmærksomhed begge dage: fra 3 fyre den første dag og 5 den anden dag. Men de fleste af disse møder var hurtige og ikke særlig tilfredsstillende. Jeg er vant til en masse forspil, der kan føre til, at jeg topper, og hvis ikke, en masse tilfredsstillende action og kys. Det meste af det, jeg fik, var hurtige handlinger. Måske er dette normen på dette sted. Jeg går ud fra, at det ikke er, hvad spaniere generelt foretrækker; Jeg har haft fantastisk action med spaniere uden for Spanien!
T
Traveller

6 Nov 2017

Bedst i Europa !!!

Beklager, jeg kan ikke forstå vurderingen af ​​denne sauna. Jeg er 25, har besøgt saunaer over 100 gange i 22 byer i 10 europæiske lande. Denne er helt klart den bedste med afstand. Jeg gik søndag morgen klokken 4:00, det var meget fyldt med de hotteste, åbensindede fyre, ikke en gammel/fed mand (jamen, jeg vil også være gammel, ikke urespekteret, bare ikke min type). Jeg ved ikke, hvordan de opnår det, helt forskellige aldre fra andre saunaer. Jeg bliver indtil 2, der var altid gode valg. Jeg havde nogle fantastiske oplevelser.
R
Rob

4-Oct-2017

Frygtelige sted

Jeg besøgte denne sauna på en søndag frokosttid. Jeg vil sige, at 95 % af folkene der ikke var gået i seng fra lørdag aften. De var alle høje som en drage og meget larmende. Pool området var ulækkert. Brugte kondomer overalt, ølflasker og glas rundt omkring i poolkanten. Drengene der var for det meste raske - men de vidste det alle sammen, tumlede rundt, som om de var Guds gave til planeten, helt væk fra hovedet - så selvom du formår at trække en af ​​dem, bliver de ikke meget bruge alligevel. Jeg blev 30 minutter og gik. Totalt spild af tid og penge.
a
alberto

3-Jul-2017

mr

las instalaciones super bien ...lo malo ..solo trabajan alli chicos heteros y eso molesta mucho. ingen entendemos porque un sauna gay es atendido por chicos que no son gay
L
Latino4xxxl

13-Feb-2017

STÅ UD SAUNA I MADRID

Jeg havde fornøjelsen af ​​at besøge i slutningen af ​​januar omkring kl. 3 til kl. 9, og det var travlt fyldt med fyre i alle aldre og former.. var meget meget liderlig... Jeg ville ønske, jeg kunne være blevet længere... def be back.. .
T
Tuomas

2-Jan-2017

Hytter er for varme og fugtige

Denne sauna er dejlig, og om søndagen er den fuld af fyre i forskellige aldre. Det eneste 'problem' er, at det er super varmt og fugtigt i kabinerne. Derfor var det ikke så rart, for man bliver så hurtigt træt og våd.
I
Ian

2-Jan-2017

Kunne være godt med nogle forbedringer

Advarsel. Deltog nytårsdag, og stedet var ved kapacitet. Den gode. De udsatte murstenskatakomber, stille musik og lange række af loungestole fremkalder en afslappet attitude. Det ikke så godt. Faciliteterne er utilstrækkelige til antallet af personer, f.eks. vedvarende kø til bruserne. På et tidspunkt var kun én sæbedispenser fuld, og der var intet toiletpapir. Dette blev behandlet senere. To rengøringsassistenter dukkede kun op for at rydde glas og samle affald op. Toiletterne var grimme. Der lå brugte håndklæder overalt og gulve var våde selv i krydstogtområderne. På trods af skilte, der rådede folk til ikke at ryge, gjorde de det i stort antal. Kombiner dette med manglende ventilation og overopvarmning og luften var en giftig fug. Hver kunde blev forsynet med et kondom, og der blev ikke leveret noget smøremiddel. Helt seriøst? Det er ikke urimeligt at forvente, at hver kabine har kondom- og glidecreme-dispensere plus papirhåndklæder. Ikke desto mindre var stedet fyldt med varme mænd, og alle havde det godt. En lokal fortalte mig, at dette er den bedste sauna i Madrid, da de andre er fulde af lejedrenge og pluklommer. Hvis dette er det bedste Madrid har at tilbyde, så skal de trække deres kollektive sokker op. Med mindre forbedringer kunne dette sted være godt.
D
David

4 Nov 2016

16. september besøg

Fantastisk sted at tage hen - især efter store festbegivenheder som WE. Vi gik søndag morgen omkring kl. 9:30 efter festen, og det var ramt fyldt med nogle af de hotteste fyre i Madrid, vi gik endda tilbage søndag aften, og det var lige så godt! Gode ​​faciliteter - eneste problem er folk, der åbenlyst ryger, men det er mere mit problem som ingen ryger
p
pete

24-Oct-2016

fantastisk, men kan være stille

Gik to gange i denne uge. Første lørdag kl 5, var travl og let at finde fyre din type. Sexede faciliteter og masser af gratis værelser. Mange fyre stod åbent af i saunaen, hvilket var fantastisk. Mandag kl. 9 var død og der blev ikke gjort noget! Fantastiske faciliteter, rent og venligt personale... vil defo gå tilbage næste gang i byen.
L
Luca

1-Jan-2016

Mest popoular sauna i Madrid

Nå, jeg har været mange mange gange i denne sauna. Jeg kan fortælle mange ting. I det sidste år har været flere store ... Der er en masse Guy / Mand / Daddy. Alle kan finde, hvad han vil! Alle mennesker går der kun for handling. Den eneste dårlige ting er, at det ikke er så rengjort. Men du bruger dog dine håndklæder som overtræk i kabinen. du kan have så meget action som du vil! Jeg foreslår virkelig, at du går.
E
Ekachai chieochalakom

1-Feb-2015

Stort sexet rum

En forholdsvis stor sauna med forskellige legeområder. Jeg var der i feriesæsonen, og stedet var altid pakket efter kl. 3-4. Blandet publikum, de fleste af handlingerne skete i dampbadet og saunaen. Envejsspejlet, der kiggede ind i saunaen fra dampbadet, var sexet. De spanske fyre var ikke generte! Bruseren kan være iskold engang, vælg med omhu.
F
FRANK

9-Apr-2017

FRANK

Me la paso bien en sauna paraiso siempre encuentro lo que busco

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.